zoeken op het internet in privacy met Ixquick

Weerzinwekkend met zoekmachines logging en het behoud van informatie met betrekking tot elke zoekopdracht die je doet op het internet? Haal je privacy en gemoedsrust terug met Startpage!

Startpagina

Startpagina (voorheen bekend als Ixquick) heeft een mooie eenvoudige lay-out voor het zoeken Homepage van de relevante links meer informatie toe te voegen startpagina in uw browser, en instellingen. Het wordt aanbevolen om een ​​snelle blik op de pagina met instellingen om te zien of u wilt een verfijningen te maken om het zoeken parameters of hoe de resultaten worden weergegeven.

startpagina Instellingen

Hier is wat de instellingenpagina eruit ziet. U kunt snel veranderen hoe de resultaten worden weergegeven, het filteren niveau dat u wenst, video filtering indien gewenst, in staat beveiligde https-verbindingen (erg leuk!), En anonieme foto zoeken indien gewenst.

Let op: Startpagina zal een cookie op uw computer plaatsen, maar alleen om de gewenste instellingen te behouden.

Net Hoe Private is Startpage?

Startpage niet uw IP adres te registreren of records op de zoekopdrachten die je doet behouden (nu dat is geweldig!).

Startpagina heeft prijzen / erkenning ontvangen door de Europese Toezichthouder voor gegevensbescherming en de Certified Secure Dienst voor hun werk in het beschermen van uw privacy.

Startpagina verwijst naar een bekende incident (de AOL Privacy Scandal – augustus 2006) om aan te tonen hoe gemakkelijk informatie door zoekmachines vastgehouden kan worden gedraaid tegen mensen.

Er is een actieve link zodat u een kijkje nemen op de uitgelekte databank voor jezelf kunt hebben. Het laat je met een minder dan gezonde gevoel net te denken over het en wat kan worden gedaan met dat soort gegevens …

Meer over Startpagina Zoeken

Startpage maakt gebruik van meerdere zoekdiensten aan u resultaten opleveren … anoniem. U kunt ook een nauwkeurigheid indicator voor bijzondere resultaten met de “Star Ratings”. Hoe hoger het aantal sterren die worden getoond voor een bepaald resultaat, hoe groter de kans dat het een goede match voor wat je zoekt.

Eén heb je de resultaten van een zoekopdracht wordt weergegeven, kunt u verder de resultaten met behulp van de “Vinkje / X Mark” systeem dat naast een aantal van de resultaten worden weergegeven te verfijnen.

Opmerking: U moet deze functie op de pagina instellingen te activeren om het te gebruiken.

Hier is een blik op de diensten die Startpage gebruikt om te helpen zoeken bij. U kunt gemakkelijk ongedaan elk van de zoekdiensten die u niet wenst te hebben gebruikt.

Wat doen zoekresultaten eruit?

Dit is een voorbeeld van een zoektocht naar de term “Firefox Fangirl” met behulp van Startpagina. Let op de “Star Ratings” en de “Vinkje / X Mark” power verfijningen weergegeven naast deze resultaten. Star Ratings zal variëren afhankelijk van de specifieke informatie die u zoekt.

Voor ons voorbeeld werd de zoektocht uitgevoerd met een minder bekende verwijzing term om te zien hoe goed Startpagina deed mee. Helemaal niet slecht!

Conclusie

Als je ziek van wordt bijgehouden zijn gegroeid en het hebben van uw zoekopdrachten geregistreerd voor iemand anders de database te gebruiken, dan Startpage kan een verfrissende verandering van tempo te bieden en geeft u uw gemoedsrust terug.

Links

Startpagina

Startpagina Secure (https) Homepage

Startpagina Privacy Q & A

Groot artikel Angel! Ook ik net als Ixquick, maar was zich niet bewust dat ze gewoon de naam te wijzigen. Ik zal kiezen waarin dit aan het publiek en dat ze niet hoeven te maken over wordt bijgehouden door hen. Grote punt! Bedankt voor het delen! Sandra

Uitstekend post! Dit is echt een goede start pagina en de telefoon sectie werkt geweldig. Ik was in staat om telefoonnummers te krijgen van Zweden naar het Verenigd Koninkrijk in een mum van tijd op alle,. Bedankt voor de post;. Alan

Dat, om het beleefd uit te drukken, zou het probleem niet oplossen.

Het wereldrecord voor de snelste volledige bandenwissel tijdens een Formule 1-race pitstop 2.31 seconden.