wetenschappers zetten herinneringen in daadwerkelijke videobeelden [video]

In een nogal overweldigende vertoning van wetenschappelijk onderzoek en verwerking, hebben Berkley wetenschappers succesvol aangemaakt videobeelden van het geheugen.

Wat houdt dit precies in en hoe werkt het? Uit de Berkley persbericht

Met behulp van functionele Magnetische Resonantie Imaging (fMRI) en computationele modellen hebben UC Berkeley onderzoekers er in geslaagd het decoderen en reconstrueren van mensen dynamische visuele ervaringen – in dit geval, het kijken naar Hollywood-film trailers.

Vooralsnog kan de technologie alleen te reconstrueren filmclips mensen hebben al bekeken. Echter, de doorbraak baant de weg voor het reproduceren van de films in ons hoofd dat niemand anders ziet, zoals dromen en herinneringen, volgens de onderzoekers.

Bekijk de video hierboven om in actie te zien en ga daarna naar de onderstaande link voor meer informatie over dit bijzondere onderzoek te lezen. Als u geïnteresseerd bent in het lezen van de originele white paper bent kun je hier lezen.

Wetenschappers gebruiken Brain Imaging naar films Reveal in onze geest [UC Berkley News Center via Mashable]

EERSTE!

Dit is onwerkelijk …

Geheel onwerkelijk … en zo heel erg griezelig. Ik hoop dat het resultaat is verbazingwekkend innovaties voor mensen met een handicap en niet Minority Report / Total Recall grappenmakerij.

Ik herinner me een aflevering van House bleek een aantal van dit soort technologie.

Ik kan niet geloven dat dit is eindelijk gebeurd … Technologie is geweldig.

denk maar aan alle dingen die mensen kunnen doen met deze technologie!

En in een meditatie staat?

een aantal van de mentale foto’s waren heel anders dan de video, die ze moesten zijn en er leek om tekst in een aantal van hen zo goed dat maakt me afvragen wat dat gezegd

Het is waarschijnlijk een FRAUDE bekokstoofd om mensen te laten geloven dat ze in staat zijn deze zijn;. Denk aan de waarde in juridische getuigenis, als ze valse herinnering getuigenis in de rechtbank aan een beschuldigende partij aan te passen zou kunnen leiden. Met behulp van technologische B.S., om een ​​valse overtuiging te maken.

U kunt de sacculus van het oor in dienst en maak kennis met de ogen sneller en de receptie is als een digitaal fototoestel onderwerp moet in een magnetisch veld dat de zenuwen in de saccule prikkelt wordt gebracht en vervolgens met behulp van de ene hoort gedachten, onderscheid te maken die golflengte uit de ogen om de gedachten te passen. Hardop denken slechts voorbeelden hoe onze gedachten in een language.It worden verwerkt zoals het gebruik van een karaoke-programma. Recall hoewel … deze procedure is niet nieuw en is misbruikt door de Amerikaanse overheid;. Hint … een spreker is hetzelfde als een microfoon … dus degene hoort met behulp van een microfoon met een lage impedantie … echt luidruchtig.

Ik denk niet dat het een fraude, in feite van wat ik begrijp, is het aantal verbazingwekkend en extrexemly slimme thinkboxing van deze wetenschappers; Laten we eerlijk zijn, een aantal van dergelijke reputatie zou nauwelijks april dwazen zo laat / vroeg:. P; Het lijkt erop dat ze toezicht houden op de onderwerpen hersengolven terwijl ze kijken clips zij is aangetoond voorafgaand aan het experiment. Ze vervolgens met behulp van een ingewikkeld algoritme de gegevens om te zetten in de meest waarschijnlijke afbeelding van een database van youtube video’s die deze brain wave zou herscheppen, IE -;. Clip 1, 3min 4sec = “brainwave patroon”> 010010110110; Een verzameling van deze gegevens kon vervolgens worden gebruikt in kaart of beelden met hersengolven correleren met de beelden in de databank. Quite amazing !!

De tekst die u in de reconstructie zag aanwezig is, omdat die beelden zijn gemaakt op basis van een aparte sample set van video’s. Als de enige clips die de juiste afbeelding bevatten (bijvoorbeeld een persoon in 3/4 gezien) in het algemeen had de tekst langs de bodem, dat zou verschijnen in de wederopbouw. Dit verklaart waarom sommige reconstructies zijn niet perfect – ze alleen het tekenen van een beperkte set om beelden te reconstrueren. Bijvoorbeeld, ik denk niet dat er geen foto’s van olifanten in de set van video’s gebruikt om het beeld van de olifanten lopen over het scherm te genereren. Het werd allemaal gedaan door het gemiddelde van andere scènes die de neiging om soortgelijke hersenactiviteit te produceren.

En nee, het is niet fraude. Het is statistieken en patroon classifiers – zij het zeer slimme implementaties van hen.

Sommige van de beelden tekst wanneer originelen niet hoefde en andere vervaagt, waarschijnlijk omdat het onderwerp was geen aandacht aan die foto’s zo veel als hij was op andere foto’s. Zodat de variërende aandachtsspanne kan een reden zijn voor de duidelijkheid of gebrek daaraan zijn

Link rot, het vinden van een URL nergens toe leidt, is frustrerend genoeg als je terloops surft, maar het blijkt een ernstig probleem in juridische aangelegenheden, een Harvard-studie is gebleken dat ongeveer 50% van de genoemde in US Supreme Court gevallen URL’s zijn al ongeldig .