wachtwoord beveiliging op zijn best [afbeelding humoristische]

Met veiligheid als dat zou niemand ooit in staat zijn om hun weg hack in!

root root wachtwoord [via Reddit technische ondersteuning Gore]

Ik zie dat zo vaak.

Wanneer een gebruiker is niet op hun bureau en ik moet meestal in te loggen als ze … Ik …

A) Ik kijk onder het toetsenbord, soms vastgebonden daar … (meest voorkomende), B) Ik kijk naar hun bureau en foto’s van hun kinderen of foto’s van de kinderen tekende en proberen hun namen (een paar keer deze heeft gewerkt, die is triest) ; C) ik vraag een van hun collega’s, de meeste van hen weten het wachtwoord (niet veilig); D) ik probeer de maand en het jaar (bijna elke keer het werkt); E) Laatste redmiddel is om hun wachtwoord te resetten

Nu, is het niet geweldig wachtwoordbeveiliging als dat er is, en ze zijn nep? Persoonlijk zou ik fake wachtwoorden overal verbergen. Uiteindelijk zal de hacker te stoppen vertrouwen in me.

Ik heb dezelfde PC. En mensen denken dat 12345 is een sterk wachtwoord om wat voor reden. Een vriend van mij gebruikt om zijn 12345678987654321. dat als een van de ergste … duurde misschien 2 minuten naar cack

rabo

Voeg een paar nullen in die vergeten en het zou uncrackable zijn.

Ik werk voor een oude IT-manager die doesnt geloven in de beveiliging …. ALL gebruikerswachtwoorden volg de volgende lay-out

als je naam is Harry, je wachtwoord H4rry123. De eerste klinker is vervangen door een nummer. Toen ik begon daar te werken, vertelde ik hem dat het een beetje gevaarlijk. Hij antwoordde met, zij gedaan kennen elkaars wachtwoorden ….

Ook, ADSL modems, switches, etc wachtwoorden zijn … .. 654.321.

Gelukkig heb ik vertrekken naar ander werk einde van het jaar.

Hey, die mijn wachtwoord gekraakt?

Het gaan om een ​​klacht in te maken aan Howtogeek!

Het is volstrekt duidelijk dat de onzekerheid !!!

ze gebruiken Windows Vista!

Voor zover ramen gaat, kan niet zeggen dat er veel dat je kunt doen. Konboot zorgde dat. Kan niet zeggen dat mac verging het veel beter, omdat ze doorgaans naar beneden gaan voor het eerst in Pwn2Own.

Op mijn universiteit, kan ik u niet zeggen hoe veel medewerkers hadden het wachtwoord als abcd @ 1234 of had geschreven naast daar computer ergens. Echter, aangezien je moest je wachtwoord te veranderen elke 6 maanden, de meeste mensen gaf op creatief te zijn. Ik denk dat het hebben van de flashdrive sleutel voor de bios en een bios wachtwoord is de weg te gaan, maar als je de hdd niet dan doen versleutelen tenzij je macintosh en soldeer het in, kunt u nog steeds in gevaar worden gebracht.

Praten over wachtwoorden, een van mijn Win7 m / cs is gehackt. Van tijd tot tijd, de hack vroeg me voor mijn ‘hoofdwachtwoord’, vermoedelijk voor KeyPass. Aangezien ik van plan het doen van een schone installatie Win8, van DVD, vroeg ik me af of ik veilig KeyPass een flash drive, dat wil zeggen kon bewegen zonder de hack mee, en vervolgens kopiëren naar de nieuwe installatie.

Ik heb mijn KeyPass wachtwoord ingevoerd omdat ik de hack ontdekt, maar vroeg zich af of het kopiëren en plakken van een flash drive kan een veilige manier toegang tot mijn KeyPass zijn. Als alternatief, vroeg ik me af of het gebruik van KeyScrambler misschien een veilige manier toegang te krijgen tot mijn KeyPass zijn?

Alle ideeën, je slimme mensen?

Overigens, omdat hardlopen CCleaner, MalwareBytes en Windows Security Essentials scans, ik heb geen verdere verzoeken om ‘hoofdwachtwoord’ had, maar ik neem geen risico, in het geval dat de hack is ‘spelen buidelrat’.

@Dic – De beste plaats om hulp te vragen bij uw vraag aan onze vriendelijke forums (die u hier kunt vinden)

http://www.howtogeek.com/forum/

Excuseer me, iedereen, en bedankt voor de richting, Aziatische Angel.

@Dic – Geen zorgen en u bent van harte welkom. ^ _ ^

Dell 620 Laptop. Oh God, ik heb een vrije dag …

Sinds 2010 is het mogelijk is geweest om te telefoneren vanaf de bovenkant van Mt. Everest dankzij 3G door telecommunicatiebedrijf NCell geïnstalleerd; een latere toevoeging door China Mobile en Huawei Wireless Networks in 2013 een upgrade van de dekking 4G.