voorkomen dat mensen het doorsturen of beantwoorden alle in outlook

Als u regelmatig sturen massa e-mail nieuwsbrieven en krijg steeds gebruikers beantwoorden van alle ontvangers, of noodzaak om de mogelijkheid om een ​​e-mail doorsturen uit te schakelen, hebben Microsoft Exchange en Outlook u gedekt.

Exchange en Outlook in staat hun eigen speciale vlaggen die deze functionaliteit kunt uitschakelen en het kan zeer nuttig zijn als u meer controle over uw verzonden e-mails nodig. Deze add-in werkt in Outlook 2007, Outlook 2010 en Outlook 2013 als u een Exchange-account.

En opnieuw, dit werkt alleen als u verbinding maakt met een Exchange-server op het werk en verzendt naar mensen op het werk. Dit zal niet werken als je naar andere mensen te sturen op het internet, zelfs als ze ook gebruik van Exchange.

Om Allen beantwoorden en Doorsturen op uw verzonden e-mail hoofd te schakelen naar de onderstaande link en download de NoReplyAll add-in.

Zodra u het, in de buurt Outlook hebt gedownload en pak de bestanden setup.exe uit te voeren.

De setup zal u akkoord gaan met een paar EULA en, afhankelijk van welke versie van Windows die u hebt geïnstalleerd, moet u wellicht een keer opnieuw op te starten tijdens de installatie.

Als uw systeem een ​​reboot nodig heeft, zorg ervoor dat je laat de setup.exe te lopen na het opnieuw opstarten is voltooid. Dit venster wordt automatisch pop-up.

Na de installatie is voltooid, wordt u gevraagd om de NoReplyAllAddin installeren in Outlook. Klik op installeren en open vervolgens Outlook.

Samenstellen van een nieuwe e-mail en je moet twee nieuwe opties in het lint om antwoord te schakelen iedereen en vooruit te zien. Klik op de knoppen om deze functies uit te schakelen en ze zullen oplichten wat aangeeft dat ze zijn ingeschakeld.

Stuur een snelle test e-mail naar uzelf en uw antwoord alle en forward knoppen moet nu grijs weergegeven.

Als de gebruiker probeert doorsturen of beantwoorden allemaal vanuit het snelmenu in Outlook zullen ze krijgen ook een waarschuwing laten weten dat de functie niet beschikbaar is.

Noteer dat als je het versturen van de e-mail naar iedereen die niet op Outlook en Exchange de opties worden nog steeds ingeschakeld voor hen om alle antwoorden en doorsturen wanneer ze maar willen.

Als de persoon die u het verzenden van de e-mails naar niet met Microsoft Exchange of Outlook kunt u ook wilt gewoon BCC al uw ontvangers. Dit weerhoudt hen er niet van het doorsturen van de e-mail, maar als ze op antwoord op al zal het alleen maar verzenden van de e-mail naar u terug in plaats van spamming de hele lijst.

Als een bonus, de NoReplyAll add-in zal ook detecteren wanneer u een e-mail verzendt zonder een onderwerp of ontbrekende een bijlage. Een waarschuwing voor snding e-mails met een lege onderwerp is ingebouwd in Outlook 2010, maar in Outlook 2007 kunt u deze waarschuwing krijgen wanneer het proberen om de e-mail te sturen.

Een soortgelijke waarschuwing zal opduiken wanneer je de woorden attachment typen of bevestigd in een e-mail, zonder dat er iets aan de e-mail.

Als u wilt meer woorden toe te voegen aan de lijst van woorden te zoeken bij het verzenden van bijlagen kunt u woorden toevoegen onder het gereedschap – menu> opties. Je hebt ook de mogelijkheid om bepaalde vormen van gebruik van de woorden in de onderste ruit te sluiten. U kunt elke uitsluiting typen als u een van de woorden in uw handtekening of vooraf gedefinieerde replys gebruiken.

Let op: Elk woord dat u wilt moet op zijn eigen regel toe te voegen. Spaces en komma’s niet de sleutelwoorden te scheiden.

Voor alle functies verpakt in een gratis add-in je echt niet mis kan gaan. Als u gebruik maakt van Outlook en Exchange voor al uw e-mailen behoeften is dit een must add-in te hebben.

NoReplyAll Add-in

Door de gehele U.S. wachten om de O.J. horen Simpson moordzaak uitspraak in 1995, de dag dat het vonnis werd aangekondigd lange afstand telefoontje verkeer daalde met 58 procent en het volume handel op de New York Stock Exchange daalde met 41 procent.