volharding loont altijd uit [grappig]

Een beetje vindingrijkheid gaat een lange weg …

Zeg nooit nooit! [9GAG]

dus, Ik neem aan dat de USB-poorten doden werden?

en deed het zelfs werken?

Dezelfde vraag hier, zou het zelfs werken?

natuurlijk niet!

Wat is de middelste genoemd?

De middelste was een muis is verbonden met een oudere computer had slechts een seriële poort. Het kwam ook met een oranje één.

Seriële muis naar PS2-poort

Zou het niet helaas werken. Dat is een server en dat model heeft slechts 1 USB en het is een 1,0 op de top van die

HaHa … dat is iets wat ik zou proberen.

Vraag: Wat is de grote paarse poort aan het einde voor, ik had een op mijn oude computer en nooit gebruikt.

@RA; Parallelle poort Ik geloof.

@Jon Dan ja, wat zijn de 2 USB-poorten tussen de muis en toetsenbord PS / 2-poorten, en de RJ-45 NIC (blauw netwerkkabel)?

@Jon – Die server is veel nieuwer dan je laat doorschemeren …

De grote Purple Port is hoe ons Ancients gebruikt om een ​​printer te bevestigen voordat ze uitgevonden USB. Ik denk dat er nog een aantal esoterische toepassingen voor het, dat is waarom ze nog steeds opgenomen op moderne borden.

De grote paarse (parallel) wordt soms ook gebruikt voor software die wordt geleverd met een hardware sleutel (een dongle). En nee, dat bovenstaande afbeelding zou nooit werken.

voor Shure Ik heb twijfel over de werkcapaciteit, maar het is een hilarische foto’s, dus de stekker uit je rationalisme en logica … en glimlach bij deze 🙂

Wat is de naam van de eerste 2 aan de computer? Ik heb deze eerder gezien maar ik ben vergeten wat is het heet. Ik denk dat de derde in het midden is COM (serieel) en de groene PS / 2 en USB.

Ziet eruit als een Mac

dat ziet er grappig aan mij. Alleen betwijfel of die kan werken

Voor degenen onder u gewoon gissen of dit config werkt of niet, het doet als je de drivers installeren. De null modem adapter maakt het mogelijk, hoewel de snelheid iets langzamer dan USB 1.0 zou zijn. Dit soort dingen zijn niet gedaan uit noodzaak, zijn ze gewoon gedaan om te zien of het kan worden gedaan. Ons echte geeks doen dit soort dingen de hele tijd voor de lol;. @ RA De purper ronde poort is een PS2-poort voor een toetsenbord. De rechthoekige poort die de anderen belt paars terwijl het in feite is het een schaduw van fuscia is een parallelle poort. Het is moeilijk te zeggen of de parallelle poort is fuscia in dit plaatje.

Interessant van zestien of vijftien naar beneden tot drie of zo dus hou de eerste plug en draad de rest om de weerstand te verminderen en de snelheid van deze slechte jongen omhoog als je Linux U kunt een bestuurder fr te schrijven?

Vanaf de I / O om Flash drive hebben we de volgende adapters; Parallel aan 25-pins seriële 9-pins RS-232 seriële naar PS / 2 naar USB-poort

In theorie zou moeten werken, maar je zou er geen driver voor deze opstelling te hebben;. Op een gegeven moment heb ik al die adapters gebruikt worden. Ze maken USB-printer-poort van de printer die werkt prima.

Moest lachen – ik moest mijn parallelle poort IBM Network 17 printer aansluiten op mijn nieuwe HP Pavilion, wat natuurlijk alleen USBs.Thank god was het eenvoudiger dan deze opstelling.

USB poorten bieden 5 volt, tot 1 amp

Parallelle poorten niet.

Dat zou nooit werken, op elke machine.

Ondanks het stereotype van bodybuilders en boxers slugging terug rauwe eieren naar spieren op te bouwen, het is eigenlijk een zeer ineffectieve manier om een ​​ei te consumeren, het lichaam kan alleen gebruik maken van ongeveer de helft van het eiwit in een rauw ei in vergelijking met bijna honderd procent van het eiwit in een gekookt ei (en met minder risico van salmonella vergiftiging, op te starten).