verzenden van grote bestanden via internet met YouSendIt

Ik ben al een fan van yousendit.com nu al een paar jaar. Dit is een goede en betrouwbare service om grote bestanden e-mail naar anderen. De maximale grootte is 100 MB voor de gratis versie. U kunt grotere bestanden voor een vergoeding te sturen. De manier waarop de dienst werkt is u uw bestand uploaden naar hun server, die een e-mail stuurt naar de ontvanger met inbegrip van een hyperlink direct naar het bestand voor hen om te downloaden. Het koele deel is dat de ontvanger hoeft geen lid te zijn of meld je aan voor niets. Als de ontvanger wil bestanden te verzenden zullen ze moeten een account wel te maken.

Ik denk dat deze dienst daadwerkelijk wordt geleverd in de meeste handig wanneer ik op het werk. Soms andere bedrijven waarmee we omgaan met niet FTP-sites en de meeste e-mail diensten geen attachments toe meer dan 10 MB. In feite beperken we onze omvang gehechtheid aan tot 8 MB. Grote e-mailbijlagen kan echt vertragen uw netwerk. Ik heb genoeg om te gaan met in de loop van de dag laat een eenzame een langzaam netwerk, omdat iemand stuurt vakantie foto’s om hun mede-werker in de andere kubus.

De maximale grootte is slechts 100 MB voor de gratis versie. U kunt grotere bestanden voor een vergoeding te sturen. Ze kondigde onlangs een lokale client applicatie te downloaden voor deze service die zeer goed werkt. Het heeft ook een gelikte user interface die is altijd een plus.

Mysicgeek’s Tech Lingo: FTP (File Transfer Protocol) Dit is een Internet-protocol standaard waarmee twee computers om bestanden uit te wisselen via het internet.

De kleine pocket-in-een-zak gevonden in de voorste rechterzijde van blauwe jeans was oorspronkelijk bedoeld voor zakhorloges, maar is sindsdien gekrompen in omvang (en frequentie van gebruik) op moderne jeans.