verwijderen “troubleshoot compatibiliteit” van de ramen contextmenu

Reader Jeevus schreef in de vraag hoe de “Problemen Compatibility” item uit de Windows context menu wanneer u met de rechtermuisknop op een te verwijderen applicatie-natuurlijk, we waren blij om uit te leggen hoe het te doen, en te delen met de rest van jullie.

U wilt om op te merken dat we niet per se aan te bevelen dat u dit item wilt verwijderen, omdat het nuttig zou kunnen zijn als je met je compatibiliteitsproblemen met een applicatie, maar we zijn fans te laten zien hoe dat te doen iets, ook, we net zoals knutselen in het register.

Open regedit.exe via het menu Start zoeken of Uitvoeren, en vervolgens hoofd naar beneden naar de volgende registersleutel

HKEY_CLASSES_ROOT \ exefile \ shellex \ ContextMenuHandlers \ Compatibiliteit

Je moet een sleutel te zien boven aan de rechterzijde, en als je een toe te voegen “-” karakter aan het begin van de waarde, zal het punt volledig verdwijnen uit de context menu voor executables, tenminste. Natuurlijk kunt u ook de sleutel te verwijderen, maar alsjeblieft niet gewoon verwijderen zonder dat het testen van deze uitweg eerste.

Volgende wil je hoofd naar beneden naar deze registersleutel, die hetzelfde doet voor de toepassing snelkoppelingen

HKEY_CLASSES_ROOT \ lnkfile \ shellex \ ContextMenuHandlers \ Compatibiliteit

Maak dezelfde wijziging op de rechterkant.

Het is waarschijnlijk een betere inzet om rechts te klikken op de sleutel op het linkerpaneel, kies Exporteren en sla het uit een register bestand dat later kan worden hersteld door simpelweg te dubbelklikken op het. Zodra je dat hebt gedaan, dan kunt u de sleutel volledig te verwijderen, waardoor het register oproepen tot dit punt zal verminderen, en geven u een solide ,000000000000001% snelheidsverhoging.

Op dit punt kunt u met de rechtermuisknop op een aanvraagdossier, en je zult niet meer zien het oplossen van problemen compatibiliteit punt.

Zorg ervoor dat u kijk op onze gids voor het gebruik van Programma compatibiliteitsmodus in Windows 7 voordat u deze registry hack-het is echt een zeer nuttige functie.

Simple.reg bestand om het te doen en ongedaan maken?

werkt niet

Werkte niet, Kan niet vinden “HKEY_CLASSES_ROOT \ lnkfile \ shellex \ ContextMenuHandlers \ Compatibility”; – Het gebruik van Windows 7

Waarom zou je dat willen? Someday u misschien nodig hebt. Als u niet bevalt gewoon negeren.

Hey bedankt voor de write-up;. Windows 7 64 bit.

Ik probeerde het – streepje op de sleutel, het werkte niet. Ik schrapte de sleutel, het werkte niet.

Ik zocht het register voor inkfile, inkfile is nergens te vinden in het register.

Andere mogelijke manieren?

@John Tod; Dit is voor degenen die niet willen of nodig hebben. Ik heb Windows 7 sinds beta, nooit in een compatibiliteitsprobleem liep.

Ik mea toen ik liep Win7 64bit beta aan de detailhandel Win7 64bit Ik heb nog nooit een compatibiliteit probleem gehad.

btw, ik ben bijna Win7 64 bit retail met Windows 7 en Windows Server 2008 R2 Service Pack 1 Release Candidate (KB976932).

@Jeevus – Het lnkfile (met L)

@kjdem

Mooie vangst! Dwaas van mij.

Toegepaste en goed werkt.

Dat darn ding was zo vervelend.

Thanks How-To Geek!

Windows Registry Editor Version 5.00

[-HKEY_CLASSES_ROOT \ Exefile \ shellex \ ContextMenuHandlers \ Compatibility]

[-HKEY_CLASSES_ROOT \ Lnkfile \ shellex \ ContextMenuHandlers \ Compatibility]

Kopieer en plak boven in notepad en opslaan als verwijderen Problemen Compatibility.reg

Dat werk ^?

Ja dat is zo. w7 64 sp1. tx wwww!

kan dit worden gedaan voor andere punten als “Delete”, “Kopiëren”, “Knippen” en “Plakken”? Zo ja, hoe;? Ik wilde de-clutter mijn context menu en de opdrachten die kan worden gedaan met sneltoetsen zijn degenen om te gaan.

De eufemisme voor dood “het loodje” via de verkeerde vertaling van de Franse uitdrukking in het Engels opgenomen “schopte de bundel” (waarin wordt verwezen naar de draagbalk dat een varken werd opgehangen in een slachthuis).