Verwijder tekstopmaak de gemakkelijke manier met PureText

Ik wens dat er een gemakkelijkere manier dan gebruikend Notepad als “tussenpersoon” te verwijderen opmaak van tekst die u wilt kopiëren en plakken was? Met PureText kunt u gemakkelijk verwijderen van het formatteren met een eenvoudige Windows hot-toetsencombinatie.

Installatie en Setup

Het mooie van PureText is dat het een portable app stijl exe-bestand dat geen installatie vereist. Gewoon plaats het bestand op een locatie die het beste past bij uw behoeften (dat wil zeggen een thuismap in Program Files), maakt u een snelkoppeling naar het, en je bent klaar om te gaan.

Normaal gezien wordt een kopiëren en plakken is de beproefde “Ctrl + C” en “Ctrl + V”, maar dan is er nog steeds al die irritante opmaak uitzoeken. Met PureText het is zo simpel als “Ctrl + C” en “Windows-toets + V” (standaard hot-key instelling) … direct platte tekst goedheid!

Een snelle blik op PureText

Zodra u PureText begonnen, kan het gemakkelijk worden benaderd met het pictogram (PT-symbool) in de System Tray.

Rechts te klikken op het pictogram PureText verschijnt het volgende menu weer te geven.

Het venster Opties voor PureText. Er zijn niet veel van de configuratie-instellingen die u zal te maken hebben met … vooral de beslissing als je wilt PureText elke keer beginnen met uw Windows-installatie (zeker een aanrader!) En de hot-toetsencombinatie die u wilt gebruiken voor PureText.

Hier kan je zien dat er heel wat mogelijke hot-key combinaties om uit te kiezen als je niet graag de standaard “Windows-toets + V” setting.

Conclusie

PureText maakt het verwijderen van de opmaak zo gemakkelijk, zult u zich afvragen hoe u ooit overleefd zonder!

Links

Download PureText (versie 2.0)

Ik wil Notepad gebruiken, kopiëren en plakken in Kladblok en kopieer en plak weer naar buiten.

Of als u niet wilt dat bloatware op uw computer, kies Bewerken -> Plakken speciaal en opgemaakte tekst. Dit zal je tekst met het formaat dat wordt gekozen waar uw cursor is, in Word toch plakken.

Dit is bijna geweldig. Ik wil gewoon niet dat draait in mijn system tray, maar ik denk dat het moet draaien op de achtergrond een of andere manier.

Wat het niet zal doen – “Het zal niet verwijderen of nieuwe lijnen, harde returns, tabs, of andere witte ruimte op te lossen. Het zal niet repareren word-wrap of schoonmaken van uw alinea’s. Als je de broncode van een webpagina kopiëren naar het klembord, het is niet van plan om alle HTML-tags te verwijderen …. – Geeft het een pas voor mij.

Als het allemaal eCleaner opties als een reeks van on-off knoppen kon nemen, nu dat zou iets uit te checken zijn ….

Ik zou het leuk vinden om dit te hebben. Maar het zal niet hier te werken. Toen ik de Windows-V commando te gebruiken, alles wat ik krijg is een kleine letter v getypt in Word (of waar ik ben).

Als ik klik met de rechtermuisknop op het logo in mijn system tray, een van de opties is “Converteren naar tekst” – dat doet mijn inhoud van het klembord te converteren naar platte tekst, dan kan ik plakken met behulp van de reguliere Ctrl-V.

Niets bijzonders over mijn setup, ik ben met behulp van een één jaar oude Dell met Vista Home Premium. Mis ik iets super eenvoudig?

@Jim – Is er iets op uw computer gemaakt wijzigingen of aanpassingen aan de “Sneltoets Bevel Mapping ‘voor uw toetsenbord?

Ik ben ook benieuwd of enige zekerheid apps zou kunnen hebben een ongewone en onverwachte effect …

Jim, je hebt Win-V toegewezen als een sneltoets naar iets anders? Of heb je de PureText sneltoets veranderen?

(Notepad als een middelste man? Nou, ja ik doe, vaak. Maar ik gebruik ook bewerking controle in het dialoogvenster’s Run net zo vaak, ook al wordt verondersteld een Unicode-compatibele controle.)

Ik gebruik PureText vele maanden nu op Windows XP (32 bit), en love it. Echter, PureText niet te werken op Windows 7 x64 OS … ..het installeert, en toont in het systeemvak, maar heeft de tekst … .any suggesties voor een x64 oplossing niet plakken … ??

Het werkt onder Windows 7 (64 bit), maar je moet het uit te voeren als beheerder. Klik met de rechtermuisknop the.exe> ​​Als administrator uitvoeren.

Wortelen waren oorspronkelijk paars en geel, de fel oranje variëteit die we vandaag consumeren werd in de 16e eeuw door de Nederlandse geteeld.