Verwijder de wolkenkrabber advertentie in Windows Live Hotmail

Ben je moe van de grote zijbalk advertentie in Windows Live Hotmail toegang tot te veel screen real-estate? Firefox-gebruikers verheugen, omdat een oplossing is nu beschikbaar.

Er was een enorme verbetering voor onze inboxen met de uitrol van Wave 4 voor Windows Live Hotmail. Alle behalve één ding … dat enorme advertentie op de rechterkant.

Bij metingen op ons systeem de advertentie betrekking op een 162 * 777 pixels en kleinbedrijf gebied. Nu kunt u dat scherm onroerend goed terug met een eenvoudige add-on te krijgen. Gewoon installeren, herstart Firefox, en geniet van de extra ruimte.

Hotmail-Ad-Zap! 1.1 [Mozilla-add-ons]

Microsoft’s naamgeving strategie kan dom zijn, maar dat is geen reden voor een technologie website als howtogeek een artikel waarin de auteur verwart Windows Live Hotmail Windows Live Mail te publiceren.

elke extensie voor Chrome ??

Ik gebruik gewoon Adblock Plus

@Ravi Gupta – Ik sta gecorrigeerd. ^ __ ^ Vaststelling van het nu …

Het is nooit verschenen voor mij toen ik in te loggen op mijn rekening. Misschien heb ik een aantal andere extensie in FF, dat reeds zorgt voor het probleem. Al degenen die ik momenteel gebruik zijn in de Pink Flamingo collectie.

Heel erg handig !!! I H8 dat wolkenkrabber! Dank u!:)

voor Chrome probeer dit

https://chrome.google.com/extensions/detail/cbhfdchmklhpcngcgjmpdbjakdggkkjp

Gebruik AdBlock Plus voor Firefix – Het zal zorgen voor advertenties de meeste andere site ook;. Probeer ook stijlvol. Zeer geschikt voor het aanpassen van het onroerend goed op een groot aantal websites, bijv. voor Google Map u kunt bekijken en afdrukken van een grote kaart in plaats van kleinere met tekst rommel.

Maxthon klassieke’s popup / ad blocker blokkeert automatisch

Goed voor Firefox en Mozilla. Nu, hoe aboutt ieder van ons Vista users..I zou graag ridf Functiecode dat nusiance te krijgen.

@Ike – Als u gebruik maakt van Firefox op Vista dan zal dit zeer keurig voor u werken. ^ __ ^ Of als u gebruik maakt van een op chroom gebaseerde browser zoals ijzer of Chrome dan zal deze gebruiker script precies dezelfde dingen te doen. ^ __ ^

Windows Live Mail – Cleaner Look

http://userscripts.org/scripts/show/37504

Geprobeerd en het werkte … hehe..great job

Als u in het meest noord-westelijke punt van de staat Texas te leven, dichter bij de hoofdsteden van de zes “rond” staten (New Mexico, Colorado, Wyoming, Nebraska, Kansas en Oklahoma) dan bent u de voor u bent hoofdstad van uw eigen staat.