vertragen app houdt je veilig door het veranderen van je muziek als je de snelheid

Slow Down is een vreselijk slimme iOS applicatie die uw snelheid links naar uw muziek afspeelsnelheid. Hoe sneller je rijdt hoe trager wordt de muziek, waardoor u een audio herinnering te vertragen.

De applicatie maakt gebruik van GPS van uw telefoon om de maximumsnelheid op uw locatie te controleren. Overschrijden van de maximumsnelheid een klein beetje en je muziek vertraagt ​​time-warp stijl. Exceed het een stuk en de muziek stopt helemaal. Het is een slimme en subtiele manier om mensen aan te moedigen om de maximumsnelheid als het biedt onmiddellijke feedback en een motief (het horen van uw muziek op de juiste afspeelsnelheid) te vertragen.

Bekijk de video hierboven om in actie te zien of druk op de link hieronder om te lezen over het in de iTunes App Store.

Slow Down [iTunes]

Ik heb een totaal tegengesteld app voor race :); Oh, is er een app voor!

Dat klopt, we precies het tegenovergestelde nodig, iets dat maakt je ‘Voel de rush, Voel de adrenaline “.

Ervan uitgaande dat als je rijdt op de maximumsnelheid muziek zal spelen op de normale snelheid, zal de muziek sneller te gaan wanneer het vertragen?

Bekijk de video om te begrijpen

Dit ok zou zijn als je alleen maar een paar strafpunten links voordat u uw licentie verliezen …. Maar anders zou het gewoon volkomen ergeren heck uit me.

Best wel gaaf! kunt u het aanpassen hoewel?

Wat een domme app! Wie wil er rijden langs en hun muziek gaat slooooow?

Tuh! Ik kan niet eens denken aan een goede reden of het gebruik voor het.

Wie heeft het uitgevonden … krijgen een echte baan !!

Och, dat is geweldig is het niet? Iets om uw mening te verwijderen uit de weg. Maar het is ok, je muziek speelt op het juiste tempo.

Ja, het zou me te ergeren, maar dat is het idee dat je raap! Voor degenen onder u die er zijn die ofwel niet in staat zijn ofwel het lezen van de snelheidsbeperkingen of gewoon merkt dat je nutteloos genoeg om niet te begrijpen dat het breken van de limiet gevaren andere mensen dan is dit app is voor jou!

Ik zeg overslaan de onboard navigatiesysteem, ga zwaaien met airco en past deze aan alle sub £ 400 tweedehands Nova 🙂 Bij gebreke daarvan de powers that be kon altijd gewoon allemaal de ‘boy racers’ te beperken tot hun eigen individuele raad landgoederen gebruik te maken van de zeer dezelfde technologie die voorkomt dat winkelen trollies wordt gejat uit de kosten kotter parkings – dan heel misschien de enige mensen gekwetst te worden door deze idioten zijn die van hetzelfde gen zwembad.

De grootste ei in de wereld door de struisvogel-één struisvogelei is het volume van ca. 30 kippeneieren.