versnellen vnc op vista door een beperking van visuele effecten

Ik heb ontdekt dat dit drastisch versnelt de externe verbinding. Merk op dat u moet waarschijnlijk opnieuw inschakelen van de oude instelling nadat u klaar bent.

Noot van de redactie: Dit is een handige manier om de snelheid van elke remote desktop oplossing, niet alleen voor VNC.

Ik ben een 75 jaar oude Neanderthaler probeer mezelf te recyclen en ik zou graag willen weten of er een manier is om de cursor naar het volgende vakje springen zonder de muis te gebruiken als ik het typen van een vorm, zoals degene die ik net gevuld hierboven. Dank je

Tijdens het luisteren naar muziek of het kijken van een filmpje, mijn XP zal deel uitmaken van het te spelen, stopt dan. Zij heeft dit gedaan voor geruime tijd. Ik automatisch installeert nieuwe update van Microsoft, bijgewerkt de mediaspeler, heb je een antwoord? thanks Judd

antwoorden op Mike Drewery, gewoon tab druk

Re: “Merk op dat je moet waarschijnlijk opnieuw inschakelen van de oude instelling nadat u klaar bent.”

Waarom zouden we opnieuw in te schakelen van de oude setting, alstublieft? Het lijkt sneller en lijkt meer op XP met “astof voor de beste performance”

Gewoon uitschakelen desktop samenstelling versnelt het op 90%.

Het helpt ook veel om tijdelijk de beeldschermresolutie 800 × 600 te verminderen. (Zorg ervoor dat u de oude schermresolutie mee, dus je kunt het te herstellen als je klaar bent!)

Thx kerel, ik was op het punt van mijn haren trekken out- je weet hoe klanten te krijgen als ze moeten wachten …

Bedankt, dit is precies wat ik nodig had. Ik waarschijnlijk zou hebben bedacht dat op mijn eigen, maar het lezen van deze tip kreeg me aan de oplossing. hoge snelheid Alles is (en de lokale, dus geen WAN-verbindingen te maken over) waar ik werk dat ik zelden na te denken over het uitpersen van opties en prestatieaandelen. 🙂 behouden dus niet eens bij me op. Ik heb gekregen in de mind set van de veronderstelling dat er iets “anders” of “raar” met Win7 vs. XP, dat ik dacht dat het een driver probleem eerste.

Voer dit in de clients cmd cmd geopend en vervolgens geminimaliseerd verlaten wanneer sessie wordt gedaan maximaliseren van de cmd klik op cmd en druk op een toets om aero herstellen

net stop uxsms; echo off; cls

echo Druk op een willekeurige toets om opnieuw in te schakelen Windows Aero,. pauzeren; net start uxsms; exit

Geluidsgolven reizen ongeveer 4,3 maal sneller in het water dan in de lucht. Verrast? Ze reizen 15 keer sneller door ijzer dan lucht.