verf een minimalistische desktop productiviteit in minder dan vijf minuten

Foto door flakeparadigm

Ben je in een ineenstorting van de productiviteit en stak met een bureaublad achtergrond die niet helpt? Besteed niet meer dan vijf minuten in Paint om een ​​minimalistische desktop productiviteit te creëren om te springen start uw work flow en u helpen de focus te houden.

Open een nieuw document in Paint. Ga naar Afbeelding en selecteer Eigenschappen. Of gebruik de sneltoets Ctrl + E. Stel de parameters tot 1450 pixels breed en 900 pixels hoog.

Nadat u het formaat hebt ingesteld, selecteert u het tekstveld icoon in de linker menubalk.

Maak een tekstvak aan de bovenkant van het document. De tekst hoeft niet perfect gecentreerd. Links uitgelijnd zinvoller toch, omdat het doel van de tekst zal zijn om je aandacht te krijgen.

Stel het lettertype, de grootte en stijl, maar houd het simpel. Deze productiviteit desktop is bedoeld minimalistische om afleiding te minimaliseren.

Typ in een positieve bevestiging in het tekstvak. Een goede uitvalsbasis om te werken vanuit is

“Ik, (uw naam hier), zal deze dag gebruiken om met succes … (tot drie taken, bullet-puntige)”

Affirmaties zijn een goede manier om u gericht op de juiste dingen. Een goede bevestiging is

Sla het document als je eenmaal klaar bent met typen hebt en klik op Bestand en selecteer Als Achtergrond (gecentreerd).

De nieuwe afbeelding wordt geladen en je zult een minimalistische desktop die u terug op de rails te hebben!

In plaats van met behulp van eenvoudige zwarte tekst tegen de witte achtergrond (de traditionele minimalistische look), kunt u ook zet een positieve citaat naast een inspirerend beeld, of een afbeelding die je helpt concentreren op de slagen in uw taken bij de hand.

Wees creatief met verschillende productiviteit desktops. Wat je nodig hebt, hangt af van de aard van de malaise je in, of wat er concreet u wilt bereiken.

De sleutel tot het creëren van een nuttige-productiviteit stimuleren desktop is om het te minimalistisch en gericht op het krijgen van u weer op de rails te houden. U doet dit door

Het duurt slechts een paar minuten om een ​​minimalistische productiviteit desktop die je weer op de rails te krijgen schilderen. Het grote ding over deze desktops is dat ze zo makkelijk te maken en je kunt ze elke dag uit te schakelen of vaker als dat nodig is. Het doel van elke desktop is om u te ondersteunen bij het verkrijgen door middel van een taak of die paar belangrijke.

Dus als je veel plezier met het proces en houden de desktop alles over u en uw definitie van succes, dan heb je een productiviteit pick-me-up in een mum van tijd!

I “schilderde” een behang dat up is onderverdeeld in verschillende “secties”. en gelabeld ze met, actieve taken, to-do, follow-up, ideeën …; Dan beweeg ik documenten rond dienovereenkomstig.

Slim idee, Douglas!

Olympisch gouden medaillewinnaar en wereldberoemde kunstschaatsster Kristi Yamaguchi nam kunstschaatsen en ballet tijdens de vroege kinderjaren als fysiotherapie voor haar club voeten.