Verborgen bestanden en mappen in Windows 7, 8.x, 10 of vista

Windows 7, Windows 8, Windows 10 en Vista te verbergen belangrijke bestanden en mappen uit het zicht voor gebruikers uit te wissen of anderszins wijzigen van bestanden die ze niet zou moeten houden, maar een eenvoudige checkbox kan dat gedrag te veranderen.

De dialoog is altijd hetzelfde gebleven, maar hoe om het dialoogvenster te krijgen is een beetje in elke versie veranderd.

U kunt het lint’s tabblad Weergave gebruiken om de knop Opties te komen.

Klik op het tabblad Weergave en dan moet je “Verborgen bestanden en mappen weergeven” te selecteren in de lijst. Als je probeert te krijgen in de Windows-mappen, wilt u misschien ook de checkbox uit “Verberg beveiligde bestanden van het besturingssysteem” te verwijderen ook.

Om verborgen bestanden te laten zien, klikt u op de knop Organiseren in een map, en selecteer vervolgens “Map en zoekopties” in het menu.

Klik op het tabblad Weergave en dan moet je “Verborgen bestanden en mappen weergeven” te selecteren in de lijst. Als je probeert te krijgen in de Windows-mappen, wilt u misschien ook de checkbox uit “Verberg beveiligde bestanden van het besturingssysteem” te verwijderen ook.

Zodra u klaar bent, klik op OK.

Opmerking: Als u deze optie volledig ontbreken, moet u deze handleiding volgen om de optie te herstellen.

Ik weet niet of je me kan helpen, maar ik ben bijna geen hoop, dus hier gaat! Ik kan niet bepaalde bestanden en mappen verwijderen van mijn “Vista Home Basic” die op mijn nieuwe pc is geleverd. Ik stuur ze naar de prullenbak en maak dit leeg, alleen om terug te gaan en vind de pictogrammen nog steeds op dezelfde plaats, behalve dat nu, ik kan ze nergens te sturen. Ik heb geprobeerd het installeren van (tevergeefs) een ontstopper, alleen om te ontdekken dat er een “error debug privleges”, dus ik intalled (wederom zonder succes) “Windows Symbolen pakket” dat niet goed zou lopen omdat er een “error corruptie bestand” . Ik heb geprobeerd om erachter te komen hoe om te weten waar deze beschadigd bestand is, maar ik ben uitgeput en zou eeuwig dankbaar zijn voor alle hulp iedereen me hier kan bieden. Ik ben bereid om mijn nieuwe computer het raam uit te gooien en ga terug naar de Compaq ik sinds 99 “heb gehad!

Hoe vind ik en index.dat verwijderen?

Hallo, Ik ben met behulp van Vista Ultimate. Net verlost van Rontokbro.mm virus uit mijn laptop;. Ik krijg “FOLDER en zoekopties” grijs en gehandicapten in het tabblad organiize;. Zelfs het bedieningspaneel toont ontbrekende schakel van de bovenstaande optie,. Ik ben niet in staat om te zien en bepaalde verborgen bestanden te verwijderen. Kindly help.

Aaagh! Ik heb hopen van verborgen bestanden die ik nog steeds niet kan zien, zelfs na het volgen van dit advies. Vista houdt ze gewoon verborgen. Als ik een bestand (bijvoorbeeld een csv, dat is een van de bestandstypen) en probeer het op te slaan in een map, kan ik de spullen eerder opgeslagen te zien – maar het wordt onzichtbaar weer wanneer ik probeer om het te vinden.

Dit maakt me gek. Ik ben op Vista Home Premium

Ik back-up van mijn computer, maar in plaats van naar Drive “D” ging int naar mijn harde schijf “C”. Ik ben op zoek naar de bestanden die woild laat ik ze van de harde schijf te verwijderen te openen, maar het is nog niet gebeurd;. Kunt u mij helpen;. Thanks

argggh … al die opties zijn verborgen. proberen om zich te ontdoen van rontok bro.

Thanx sir deze informatie is echt nuttig voor mij.

weer thanx

in het tabblad oganize, mijn map en zoekopties is grijs, of inactief is of het kan niet geklikt worden .. Ik probeerde het openen van een veel mappen, maar niemand nog .. i cant mijn verborgen mappen te openen!

tx een molen, hulp was slechts 2 het punt 🙂

Hallo, ik heb het probleem als Jim. Zou jullie mij helpen. Heel erg bedankt!

ik kan niet verborgen mappen bekijken op mijn computer.i volgde de algemene procedure die u te horen dat ik wist het al, maar zelfs ik ben niet able.please mij leiden.

@anubhav: Is de optie ontbreekt? Als dat zo is zie de gids bij http://www.howtogeek.com/howto/windows-vista/restore-show-hidden-files-and-folders-option-in-vista/

Ik verborg bepaalde mappen en was in staat om mijn verborgen mappen te tonen. Maar nu de mappen kijken soort in de schaduw en niet in mijn ZoomBrowser (software die bij mijn digitale camera is geleverd) voor het bewerken doeleinden. Is er een manier waarop ik kan completley herstellen van deze mappen, zodat het was alsof ze nooit waren verborgen?

Dank je wel, dit was zeer behulpzaam! We hebben meer mensen zoals u in de wereld, bereid zijn om hun kennis te delen. 🙂

Ik heb hetzelfde probleem als Jim en loc-Kan niet submappen die ik heb gemaakt te zien. De applicatie (NetObjects Fusion) ziet ze en ik kan ze openen, maar Windows Vista Premium zal ze niet laten zien in de map. Ik heb de optie ‘Verborgen bestanden en mappen “aangevinkt.

Zelfde probleem als Jim en loc-Kan niet submappen die ik heb gemaakt te zien. De applicatie (NetObjects Fusion) ziet ze en ik kan ze openen, maar Windows Vista Premium zal ze niet laten zien in de map. Ik heb de optie ‘Verborgen bestanden en mappen “aangevinkt.

Ik was defragmenteren toen mijn laptop uitgeschakeld, toen ik me omdraaide het terug wordt gezegd dat mijn systeem werd beschadigd als gevolg van een slechte start of somting als dat, ik herstelde mt laptop nu al mijn films foto’s en muziek en bestanden hebben de lap top gegaan is alsof ik heb het nieuwe. de harde schijf vol is, maar niet zeker hoe het te krijgen. ik echt mijn bestanden nodig hebt ….

Dank u zeer much..truly een grote hulp !!!

Ik gebruik Vista Ultimate

in mijn systeem Corel Draw x3 werkt niet wat moet ik doen …?

thanx

Dank je wel dit was echt behulpzaam

probeer VirtualStore map (% APPDATA% / Local). lijkt om al die bestanden die zijn gemaakt door niet-admin-programma’s op te slaan

Hallo iedereen, gewoon een snelle vraag …. Ik heb een van mijn persoonlijke video die ik heb gemaakt in de nacht … er is kan ik het licht gebracht in die video … is er geen software of kan iemand me helpen met die … bedankt …

gud het werkte

Ik ben zo’n dwaas. Ik had een map met de naam berichten in mijn d drive. Het bevatte alle berichten van mijn mobiele telefoon, enkele opnames, foto’s etc. Ik geknipt en geplakt in de map Windows van de C-schijf. Tot dan was het prima. Daarna maakte het verborgen. De copmuter dan flitste een dialoogvenster waarin toestemming om de taak voort te zetten vereist. Daarna kon ik niet vind d folder waar dan ook. Help me. Ik heb d folder hoe dan ook. Hoewel ik geprobeerd UNDO ook. Maar er gebeurde niets.

hoe verborgen PBK in vista verwijderen

Ik had een virus en deed een herinstallatie van Vista Home Premium, maar nadat ik was klaar met mijn C-schijf vol en op mijn D schijf was ik alleen de memeory dat ik zou moeten hebben hoe kan ik dit oplossen.

prachtige thankx man het werkte voor mij

Dit werkt niet voor mij … Hoe doe je dat stoppen van achter naar te gaan “niet verborgen bestanden en mappen zien?

Ik heb Vista had voor 2 jaar nu en ik kan nog steeds niet wennen aan zijn dwaze kleine zwakheden. Het irriteerde me voor de laatste keer … Ik ga terug naar XP of het krijgen van een Mac.

in mijn pc de gewenste map en zoekoptie is niet geactiveerd, en ik wil mijn verborgen bestanden weer te geven.

Een “verborgen Pbk” map maar al te duidelijk op mijn desktop. In de map is “Rasphone”. Hoe krijg ik ontdoen van het?

Ik krijg “FOLDER en zoekopties” grijs en ik kan niet mijn verborgen bestanden weer te geven. zou u mij helpen.

Net als George R. Middaugh, Ik heb ook dit “_hidden.Pbk” map verschijnen als de eerste map in meerdere bovenliggende mappen in mijn doc’s. In ongeveer 1/2 van de gevallen is er een mysterieuze bestand met de naam “rasphone.pbk” die niets bevat. Dit ruikt naar een virus / trojan. Ik heb AVG, Malwarebytes, AVAST en SpyBot S & D probeerde te identificeren en te verwijderen tevergeefs. Googled de naam van het bestand en dit forum verschijnt. Kan iemand mij helpen? George: Heb je een antwoord te vinden? Dank u allen bij voorbaat voor een zinvolle reactie zelfs als het belachelijk. Ik kan gewoon te oud voor deze onzin.

hi, Thank you very much. Deze site was erg behulpzaam. Het bespaarde me een hoop frustraties over hoe om verborgen bestanden te vinden. Aanvankelijk deed ik kijk nog “Verborgen bestanden en mappen” optie de ramen niet mij wat Excel-bestanden die niets te maken met de bestanden van het besturingssysteem, tenzij ik niet aangevinkt “Verberg beveiligde bestanden van het besturingssysteem” box ?? hebben !!

Absoluut dom van Windows. Ik was gefrustreerd urenlang proberen om mijn bestanden die ik zojuist hebt opgeslagen in een map te vinden die niet opdagen toen ik keek voor haar ??! Nou, deze bestanden worden niet beschermd bestanden van het besturingssysteem !! Waarom windows hen als “operating”, weet niemand.

Zo veel van ramen!

Nogmaals bedankt.

bij het zoeken in mijn muziek folders ik gebruikt om te kunnen alle nummers aan de rechterkant te zien, maar er was een bar aan de linkerkant dat alle mappen en submappen in mijn harde schijf toonde dus ik Coule gewoon slepen ze over;. de side bar is nu verdwenen enig idee hoe het piepgeluiden terug te krijgen ??

proost

pls, ik heb een systeem dat venster Vista Basic als besturingssysteem heeft, maar ik nu gedownload venster 7 aan het en sindsdien is het systeem dat geeft me probleem tot het punt dat ik kan nu zelfs op te blijven voor vijf minuten, pls iemand helpen cos ik moet terug naar Windows vista te gaan heb ik de productcode aan de achterkant van het systeem zonder dat de cd en ik wil niet te formatteren het systeem cos van mijn files.help shld komen binnen een dag pls.

Ik heb een externe harde schijf en het was de aanval door een virus. Ik gebruik Verborgen bestanden en mappen alle mappen kwam uit op één van de map. ik dacht dat ik had per ongeluk verwijderde het, maar laat U alle mappen grootte en ontdekte het bestand is er nog steeds, maar niet gespeeld.

pls i need ur help guys

Hoi

Ik volgde de instructies voor zover ik kon. Dat is niet erg ver … Reden wezen, ik klik op de knop Organiseren als per stap 1, maar wanneer ik probeer om op de map en zoekopties button – Niets !! De knop is allemaal in het grijze van letters alsof het geen geldige optie? Ik kan het u zo vaak als ik wil. Niks gebeurt? Ik heb beheerdersrechten (of zo dacht ik), maar het is net als Windows 7 besloten om mijn gebruikersprofiel kind-lock. Please help, ik ben wanhopig!

sir, sommige virus mijn all aandrijving hebben geen weergave omslag & bestand … .., maar commandprompt om zo alle bestanden en mappen …; geef jr oplossing ,, mijn map hebt niet alle mappen hidden.but niet zo ……….

plz …… .give een oplossing in mijn E-mail ID.

Thanks man … erg behulpzaam

hi there, ik ben met Windows Vista op mijn laptop en Windows 7 op mijn pc. Ik probeer om toegang te krijgen tot de bestanden van mijn laptop met mijn pc, maar ik heb alles geprobeerd niets lijkt te werken. Ik heb opstelling het delen van bestanden, alle geopende instellingen, zelfs verwijderde firewall te proberen en toegang. Ik kan tot mijn Windows 7 computer van het uitzicht, maar niet andersom.

ook geprobeerd het creëren van een ad-hoc-netwerk en dat lukte niet helemaal,. suggesties / advies?

dank u zijn het werken

Hoi

Er is een soort virus dat ik nog niet in geslaagd om vast te stellen dat infecteert externe media en maakt ramen geloven dat ze systeembestanden. Ze kunnen nog steeds worden gezien in Linux wel. vinkje alleen de “Hide systeembestanden” vak en u in staat om uw bestanden te zien zal zijn, maar ze zullen worden geschaduwd uit. Ik ben bezig met de oplossing nu.

Proost

Het werkte niet voor mij

Hooraay! Ik kan nu mijn bestanden in mijn externe harde schijf (1TB) deze link zo cool! Bedankt voor de foto’s! DD

U ROCK !!

Heel erg bedankt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hi..i ben met behulp van 2 besturingssystemen … dezelfde microsoft xp..i kan mijn bestanden niet te zien in de andere os …, ik kan niet opstarten mijn tweede os, omdat het mogelijk defect is …; please help me retrive mijn belangrijke bestanden … tnx veel

erg fijn

fanxxxxxxxxx

meneer, als het werkt u het gemakkelijk klinken dank u ik denk dat ik mezelf inch. Meneer, ik heb nog een vraag hoe voorkom je dat popup spel waarschuwingen /

Dank u voor deze informatie. Mijn externe schijf gewoon hid al mijn mappen voor een of andere reden en ik ben gek proberen te achterhalen hoe dit ongedaan te maken. Weet niet hoe het gebeurd is, maar ik zag de bestanden er waren, kon gewoon niet de mappen te zien. griezelig. Ik ging eigenlijk om zich te organiseren, maar miste de optie die u erop wijzen boven … Heel erg bedankt, ik verspild 3 uur op deze en uw informatie was van onschatbare waarde voor mij. God zegene u allen.

Bedankt … .really leuk bericht

Heel erg bedankt voor dit. Ik stond op het punt om te beginnen huilen over het niet kunnen om mijn foto’s op te halen.

Dank u zeer, goede tutorial eenvoudig: 0)

meneer, maar helaas ik vergat waar ik mijn verborgen bestanden opgeslagen en nu heb ik verdomd ze nodig slecht als ze mijn officiële en personeelsdossiers bevatten;. vriendelijk helpen me uit deze problem.I ben met behulp van Windows-7; dank u

kerel ik wil weten hoe je een verborgen bestand uitgegroeid tot een niet verborgen bestand

Ik bedoel, ik zie het, maar ik wil dat het een normaal bestand te zijn

hey tanks ~; na het formatteren van mijn laptop, ik dacht al mijn waardevolle gegevens is het verlies, maar mijn data schijf (D 🙂 was net als before.and toen ik scannen met antivirus de dossiers was in there.its een puzzel, op zoek naar al die bestand coz ik weet dat het verborgen was … opnieuw tanks .. (^^,)

Hai …

Ik heb hetzelfde probleem als Danielle waar ik verborg bepaalde mappen en in staat om mijn verborgen mappen laten zien hoe de mappen kijken soort geschaduwd. Hoe kan ik completley herstellen van deze mappen, zodat het was alsof ze nooit waren verborgen?

TQ So Much.

Hoi, ik ben met behulp van Windows Vista en verberg ik mijn fotos en nu heb ik alles geprobeerd, maar ik kan mijn foto toch niet te zien. Ik zie dat er meer dan 200 bestanden in de map optie, maar ik kan niet zie mijn foto … ..please help mijn …

thankkkkkkkk youuuuuuuuu

Hallo

Ik probeer in mijn Documents & Settings folder te krijgen, maar het staat me niet toe om. Ik probeerde een aantal dingen, nog steeds niet werkt!

Kunt u mij helpen krijgen;? Ik ben op Vista.

~ GlitchHero9724

Hoi

Ik gebruik win 7 prof (x86) en de optie ‘Verborgen bestanden en mappen weergeven “is helemaal niet zien. hoe je het terug te krijgen?

Aneesh

Hallo, na controle van de doos zoals gezegd, ik ben nog steeds niet in staat om de map die ik eerder heb verborgen te zien, maar het geheugen wordt nog steeds door de verborgen bestanden genomen. adviseer alstublieft.

Bedankt voor dit. Ik gebruik XP, maar mijn kid’s computer is Vista en ik ben echt verloren toen ik om het te gebruiken. Dit was erg behulpzaam.

dit is zo healpfuf.thanks

oalah …. januari asem og .. Ngono naar carane …:. D thanks gan …

je bent de freaking beste voor dit! DANK JE

hetzelfde probleem als jim aan de bovenkant van de pagina maar ik ben op Vista Home Basic

Aaagh! Ik heb hopen van verborgen bestanden die ik nog steeds niet kan zien, zelfs na het volgen van dit advies. Vista houdt ze gewoon verborgen. Als ik een bestand (bijvoorbeeld een csv, dat is een van de bestandstypen) en probeer het op te slaan in een map, kan ik de spullen eerder opgeslagen te zien – maar het wordt onzichtbaar weer wanneer ik probeer om het te vinden.

Mooi

Het was pijnlijk, maar na het lezen van uw oplossing het was zo gemakkelijk

DANK JE !!!!!

Mijn verborgen map wordt niet weergegeven. Ik ben op zoek naar deze map met gereedschap menu-opties te tonen, maar deze optie is niet zo mijn menu baar

Beste vrienden, ik had een sociopaat mijn hele besturingssysteem van de computer te verwijderen. Al van mijn schrijven is gegaan;. Ik heb de instructies in het diagram dialoogvensters hierboven, maar wat is de volgende stap om de bestanden te volgen;? Please help me, dit is een ernstig probleem. . Ik heb acht jaar van mijn schrijven plus vijf schrijven van projecten die in volle gang waren verloren, zou ik dankbaar zijn.

Met vriendelijke groet … ..Robin

Ik had een virus op de computer die een groot deel van mijn bestanden veranderd in “verborgen”. Een manier om het tij te keren is om te doen wat wordt geadviseerd in dit artikel. Maar ik heb een aantal 3000-bestanden te herstellen in tientallen verschillende mappen. Is er een hulpprogramma dat bestand eigenschappen kunnen veranderen?

Kan het zijn “tonen / verbergen verborgen bestanden” als een snelkoppeling op de rechter muisknop;? Ik had dit op Win XP, maar niet op Win7 …

VEEL DANK!

veel dank

omggg, thanks so much. je weet niet hoe dankbaar ik ben dat ik vond dit. had een dikke virus op mijn computer en ik dacht dat het verwijderde al mijn bestanden en documenten. Ik stond op het punt te noemen afgesloten. maar u, meneer, hebben zeker geholpen.

Ik stond op het punt om mijn computer te gooien tegen een muur voordat ik dit las.

Ik ben met behulp van Windows 7 en mijn probleem is dat ik niet mijn gegevens van een bepaald station die niet verborgen kan zien, maar ik kan het zoeken op de naam van de map, ik probeerde het te herstellen door het raam herstel, maar alles tevergeefs, als iemand kan mij helpen neem dan zo spoedig mogelijk.

Alvast bedankt

Regards; Harish Singh

Hartelijk bedankt! Je hebt mijn dag gered.

Ik ben niet proberen om de toegang tot bestanden die ramen automatisch verbergt krijgen, ik verborg een map een tijdje geleden en ik kan geen toegang tot het. Ik heb geen van deze opties die u op de hoogte daarboven. Ik gebruik Windows 7 Home Premium …

hellooo im op win 7 en mijn avast verlost van een virus en ik volgde uw steps.it geholpen en werk, maar de map, onder de naam van het virus verborgen was, kan niet worden zichtbaar gemaakt de verborgen cheque wordt geblokkeerd

veel dank aan hoe geek.bcoz ik had doorzocht en besteden veel tijd voor this.thanks voor het geven van de idea.once nogmaals veel dank …………………………………

THANKS ik vergat hoe om te

Ik gebruik win xp en hebben een 320 GB externe harde schijf .. Ik geformatteerd mijn systeem en reintalled de ramen. Maar na dat ik kan geen bestanden zien in mijn externe harde schijf. toen ik de schijf, omvang chk het zegt 70 gb gebruikt. Maar ze zijn nowwhere om gezien te worden, (Mijn vorige data was ongeveer 70 gb).

Verborgen bestandsmappen zelfs niet lijken te werken. Kan iemand mij helpen? Hoe kan ik ik opnieuw te maken van de bestanden zichtbaar?

dankzij het werkte

zelfde prob als jim en loc

Goede hulp! bedankt!

bedankt voor de hulp …..

Echt geholpen man! Thanks bro

Hartelijk dank voor deze hulp. Als ik niet de resolutie van uw website zal ik alles van mijn werk verloren.

Heyyy dank je wel zo veel … ..stupid bestanden aint opereren … microsoft is gek … ..was superrrrrrrr triest n depressief de hele dag vandaag Coz mijn harde schijf gecrasht ……… zijn erin geslaagd om al mijn gegevens te herstellen … ..thankyou weer: )

Dank u, maar ik wil weten over hoe u bestanden en mappen die zich verbergen in USB tonen. En vooral moet ik opnieuw en opnieuw volgen stap, maar het kan niet zien. Dus ik wil detail weten.

Heel erg bedankt voor de tips. We vonden onze verborgen bestanden, tot slot, dankzij uw tips.

Dank je. Dit is de eerste post die ik heb gezien, dat is niet complex of vergt veel van manipulatie op mijn PC als ik bijna geen kennis van deze dingen. Zo moeilijk te eenvoudige oplossing is oplossingen te vinden deze dagen.

veel thankssssssssssssss

Ik wil temparary map delect kunt u mij helpen

thnq man zijn erg handig …

Please help me Ik kan niet openen ‘Totem Tribe \ data \ textuur \ spel \ item \ folder’ en waar kan ik het open

ANTWOORD AUB FAST

Ik ben met behulp van Windows 7 en mijn probleem is dat ik niet mijn enige gegevens kunnen zien in elke schijf die niet verborgen, maar ik zocht door de mapopties, ik probeerde het te herstellen door middel van Window herstel, maar geen resultaat, als iemand kan helpen me alsjeblieft zo snel mogelijk.

Hartelijk bedankt! Dit hielp me echt! Ik ben niet gewend aan Vista en een virus verborg mijn bestanden. Ik nodig om ze zichtbaar maken.

Ik heb onlangs een virus op Windows XP en een aantal van de bestanden worden nu grijs / verborgen ik kan ze bekijken, maar hoe kan ik weer aan te zetten de mappen vast / unhide hen.

dankuwel was verloren voor een moment

DANK U … .because u mij helpen hoe te doen TOON verborgen map BEDANKT

Bedankt!

De tweede best betaalde Amerikaanse regeringsfunctionaris, nadat de Voorzitter, is de Postmaster General.