torenspits is een wettelijke haven van Siri voor jailbroken iOS-apparaten

iOS: Als u op zoek bent naar een manier om legaal (zij het niet met Apple’s zegen) krijgt Siri op je jailbroken iPhone of iPad, Spire is een slimme haven van de applicatie die alle het auteursrechtelijk beschermde componenten direct gedownload van Apple.

Twee bekende iOS hackers, Grant Paul en Ryan Petrich, hebben een heel slimme werk rond vrijgegeven aan Apple’s beperking van Siri op de iPhone 4S. In tegenstelling tot eerdere Siri hacks / ports, heeft dit niet echt in strijd met de wet. Spire maakt verbinding met de servers van Apple, downloadt de Siri componenten, en stelt Siri op oudere iPhone of iPad als ware het een iPhone 4S.

Het enige nadeel is dat je nodig hebt om uw route Siri vraagt ​​via een proxy server (delen ze een lijst met ideeën om u te helpen dat doel te bereiken).

Spire [via TechCrunch]

Ligt het aan mij of is Spire niet in Cydia nog? Iedereen heeft een repo?

Er is geen repo. Gewoon herladen alle pakketten, moet er al zijn.

Tussen 1949 en begin 1952 werd het Witte Huis volledig gerenoveerd van binnen naar buiten, de hele interne structuur werd verwijderd en voor een periode van tijd het gebouw was gewoon een shell ondersteund door stalen balken.