tesla oorspronkelijk geloofde zijn radio stond hem toe om te communiceren met wie?

Antwoord: Martians

Tijdens zijn vroege radio experimenten Nikola Tesla ondervonden ongebruikelijke patronen die geen van de eerdere signalen die hij had ondervonden bij het observeren van elektrische stormen en andere natuurlijke fenomeen leverde passen. De patronen zijn geregistreerd op radio een reeks klikken die hij geïnterpreteerd als numerieke volgorde.

Tesla’s nemen op deze nieuwe en onbekende patronen was dat ze het bewijs van zijn theorieën die radiogolven gebruikt kunnen worden voor interplanetaire communicatie en waren potentieel Martian oorsprong waren. Hoewel het heel goed mogelijk Tesla werd de waarneming van een ongeïdentificeerd natuurlijk fenomeen, het is evengoed mogelijk dat hij het oppakken van radiosignalen van de enige andere persoon op aarde tegelijkertijd experimenteren met radio: Guglielmo Marconi.

Hoewel Tesla in wetenschappelijke kringen van de dag werd bekritiseerd voor het suggereren het verschijnsel merkte hij was een Mars-uitzending, de geschiedenis heeft in een rotonde-manier verlost hem. Bijna een eeuw later, de Verenigde Staten zet wetenschappelijk materiaal op Mars dat hield in feite terug naar de aarde te zenden met behulp van de radiosignalen Tesla had voorgesteld waren geschikt voor interplanetaire communicatie.

Dit doet me denken aan deze geweldige comic: NSFW-u bent gewaarschuwd: Waarom Nikola Tesla was de grootste geek ooit geboren!

De doden …. Ik denk. Opps, maken dat marsmannetjes