terugdraaien lastig device drivers in Windows Vista

Als u een nieuwe driver die problemen veroorzaakt op uw computer hebt geïnstalleerd, kunt u eenvoudig teruggaan naar de vorige versie van de bestuurder met een paar eenvoudige stappen.

Ten eerste moet u Apparaatbeheer te openen. De makkelijkste manier is om gewoon het type device manager in het start menu zoekvak, maar je kunt ook gaan via het bedieningspaneel als u kiest.

Zodra u het hebt geopend, blader naar beneden om het probleem op het apparaat, klik met de rechtermuisknop en kies Eigenschappen.

Klik nu op het tabblad Driver en klik op de knop Vorig stuurprogramma.

Je krijgt een melding krijg je te vertellen dat je niet wilt om het te doen, maar ga je gang toch. U kunt altijd op de knop Driver Update naar de laatste versie te krijgen.

Zoals je kunt zien in mijn keuze van het apparaat, de nieuwste touchpad bestuurder was veroorzaakt problemen voor mij, dus ik rolde het terug.

benieuwd of NY1 mij kan helpen? Mijn dvd-station gewoon werken of registreer op mijn hardware. Toen ik ga naar device manager zegt dat deze driver niet goed werkt omdat Windows de voor dit apparaat (code 39) drivers kunnen laden. Ik heb ook dezelfde boodschap voor de netwerkadapter, maar met code 31. Ma drive is een TSSTcorp CDDVDW SN-S082H ATA en de netwerkadapter is ISATAP. {1D883977-9648-4acf-89D8-9F650519765b}. Ik heb verschillende reg schoonmakers die komt met verschillende hoeveelheid fouten gedownload, maar toen ik ze op te lossen niets is veranderd. Ive probeerde ook het vinden van andere drivers voor het met geen geluk. Ik ben momenteel op vista basic zou het upgraden van een verschil maken? Gelieve te helpen voordat ik los mijn hoofd lol

Ik heb een MS Vista laptop en ik ben op zoek naar mijn Nomad Jukebox Zen Xtra-speler installeren en het zal de driver software van de opmaak schijf die met de speler kwam niet accepteren en ik was in staat om oorspronkelijk te installeren op een oude PC bureaublad ik niet meer hebben. Eventuele suggesties?

Ik heb code 10 op mijn microsoft ISATAP-adapter en ik canot verbinding draadloos of bedraad. Ik heb alles geprobeerd noob zou proberen. alle automatische oplossingen etc. in netwerkadapters is er de volgende lijst van adapters: ISATAP met een belasting van getallen achter die (werkt niet); Microsoft ISATAP-adapter # 2 (geldt code 10 niet); Microsoft ISATAP-adapter 2 (doet code 10) niet werkt; microsoft ISATAP-adapter 4 (geldt code 10 niet);; Microsoft ISATAP-adapter 5 (geldt code 10 niet); Microsoft ISATAP-adapter 3 (niet code 10) werkt Microsoft ISATAP-adapter 6 (werkt niet code 10); Realtek (cijfers) draadloze adapter adapter; als ik klik controleren op oplossingen die het stelt: kon niet driver software te laden; ernstig ik heb internetten voor 2 weken nu uit een openbare plaats proberen om oplossingen te vinden hier.. nog geen. Ik heb een stok om dingen te kopiëren naar de laptop en dat is de enige manier waarop ik kan naar buiten communiceren met deze laptop.

ps er geen roll back optie met deze drivers, maar de andere 4 opties

de chauffeurs lijken te hebben conflikted dus ik gewist hen en hield alleen de realteck één, kan iedereen pleaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaase halp voordat ik maak het nog erger?

Hallo ! Ik heb een HP dv6000 laptop die weigert om de draadloze Broadcom 4123 kaart die ik altijd ISATAP heb geïnstalleerd. Ik heb draadloze vele malen begon met het laden van de Broadcom draadloze drivers De draadloze werkt erg goed, hoewel ik soms nodig om de drivers opnieuw te laden als ze soms geen reboot overleven. Ik wil graag een script maken om automagisch: -} laadt de drivers Ik hoop dat dit helpt iemand met Vista Drivers probleem! Ik vraag me af waarom ik niet een SMBus apparaat in Apparaatbeheer geladen zien, manager?

Hallo, Ik heb lenovo Y510 en Vista 32 bit Home Basic. mijn bluetooth gestopt met het opsporen van mijn Nokia mobiele die zeer goed voordat werd gesynchroniseerd.

als ik naar mijn grafische Vorig stuurprogramma de optie rollback is niet clickable.Is er een reden waarom dat zo is of wordt mijn computer gewoon zuigen?

Voordat hij werd het alom erkende en hield tal van “The Joy of Painting,” Bob Ross was een Air Force Eerste Sergeant, nadat hij afscheid heeft genomen van de militaire zijn dagen blaffen orders waren over, en hij nam de zachte en rustgevende “laten schilderen sommige gelukkige kleine bomen “voice hij bekend om staat.