tech ziektekiemen – tis het seizoen [infographic]

Denk dat de tech en huishoudelijke artikelen u met of gebruiken op een dagelijkse basis zijn schoon? dan weer denken.

Bekijk een grotere versie van de Infographic

Tech Germs [infographic] – Blog Post [via Elinor Mills]

Ik hoop op een bepaalde manier is dit een grap, omdat de mensen in de wereld beginnen te vergeten dat dat we immuunsysteem, waarom hebben we het immuunsysteem en dat ziektekiemen zijn een essentieel onderdeel van het houden van een gezond immuunsysteem.

Geen excuus voor het feit dat een smerige huis. Geen reden waarom u een doek met een alcohol of anti-bacteriële reiniger niet mag lopen over alle items die je aanraakt regelmatig om zo vaak.

Natuurlijk is het geen excuus, niet vanuit een extreme naar het andere. Het is noodzakelijk om uw toetsenbord en andere spullen schoon te maken. Het probleem met dit soort advertenties is een veel mensen zullen een sterke anti-bacteriële gebruiken, en proberen om alle bacteriën en ziektekiemen te doden. Dit is slecht, want stap voor stap, zijn we minder sterker tegen het virus, enz worden … omdat we proberen om alles schoon te maken tot de laatste bacterie dood is;. Niet alle bacteriën zijn slecht en ze zijn op de aarde veel eerder dan wij.

maar we hebben allemaal gezien oorlog van de werelden, en het leven zonder inleiding van bacteriën is niet veilig …

en hoewel deze starts zijn gewoon geweldig als je aan mijn bog controleren nadat ik goot een liter bleekwater beneden het en gereinigd met antibacteriële Dettol en kokend water, en vervolgens chec mijn toetsenbord nadat ik een flits multifunctioneel doek hebben gelopen overheen i bet het toilet komt nog steeds schoner, maar test het na een nacht van curry en halo met de jongens en het toetsenbord van een dag werk ik wed dat het toilet is niet meer hygiënische !!

Is geen grap … ..Jonathan..I te lezen over dit vóór en en het was walgelijk … SuperMarket Kart handvatten kak ook ..

Dit is hoe de verkoop mensen nieuwe dingen te verkopen, hoeven we niet in de eerste plaats.

UV Cell Phone Sanitizer! Het volgende ding zal zijn, koop dit ontsmettingsmiddel als deze heeft een hogere niveaus van UV-straling en dus doeltreffender. Ooit gekocht, koop de een met een lager vermogen als UV veroorzaakt huidkanker.

Idee is simpel, de verkoop van de angst en het product verkoopt op zijn eigen.

Wie is gestorven aan deze kiemen? Eigenlijk zijn we ziek als gevolg van de chemische stoffen in de ontsmettingsmiddelen en andere gezondheidsproblemen “care” producten.

Ixonia, Wisconsin is de enige stad in de Verenigde Staten, wiens naam werd gemaakt door brieven tekenen willekeurig (door jonge inwoner Mary Piper), een oplossing voor de bewoners van de nieuw opgerichte stad die in 1846 tot een geschil over wat de naam van de plaats af te wikkelen .