taakbalk meter slaat de taakbalk in een systeem bronmonitor

Als u op zoek bent naar een aantal eenvoudige hardware monitoring tools die niet rommel-up van uw scherm onroerend goed, maar ze zijn recht voor je wanneer je ze nodig hebt, Taskbar Meters zitten onopvallend rechts op de taakbalk van Windows.

Open source, lichtgewicht en draagbaar Taskbar Meters is eigenlijk een set van drie applicaties. Er is één voor het toezicht op het geheugen gebruik, een voor CPU-gebruik, en één voor schijfactiviteit. Het gebruik van de applicatie is zo eenvoudig als het uitvoeren van de specifieke app voor de controle die u wilt (we hebben alle drie uitgevoerd in de screenshot hier) en het aanpassen van de schuiven om de update frequentie en het percentage gebruik waarbij de meter van groen ingesteld, naar geel , naar rood.

Als u test software geladen en benchmarking Taskbar Meters biedt niet het soort fijne tand-kam uitzicht op prestaties van het systeem die je nodig hebt, maar voor casual “Wat gebeurt er met mijn machine? ‘Monitoring, het is onopvallend en effectief .

Taskbar Meters is een open source set van draagbare toepassingen, Windows 7 alleen.

Taskbar Meters [Codeplex]

Leuk vinden!

Briljant. Hebben opgelost een paar problemen met behulp van een bron meter en dit is veel beter dan het hebben van een meter zat op de top van open vensters.

Dit is echt handig en geweldig! Maar hoe maak ik het automatisch opstarten wanneer Windows wordt gestart? Bedankt.

@ Ajdman89 kunt u proberen het toevoegen van het uitvoerbare bestand naar de map opstarten.

Oh, ik vond een soortgelijke app die zit in het systeemvak in het geval iemand houdt niet van de taakbalk. Het heet SysTrayMeter. Hoewel het niet de toeters en bellen van Taskbar Meters hebben, vind ik het heel eenvoudig en minimalistisch. Hier is de link: http://systraymeter.en.softonic.com/

Hoeveel middelen beschikt deze applicatie zelf te gebruiken? Ziet er handig, maar ik zou liever zien dat de task manager in plaats daarvan.

Heel cool!

Dankzij de bijzonder bittere winter van 1794-1795, de Franse cavalerie in staat waren om op te laden over de Zuiderzee (een ondiepe baai in de Noordzee) en vastleggen van Nederlandse schepen bevroren op zijn plaats, het is de enige vangst van schepen door ruiters in opgenomen militaire geschiedenis .