synchroniseren van bestanden tussen computers en mobiele apparaten met Live Mesh

Wilt u in staat zijn om direct toegang tot uw bestanden vanaf elke locatie? Met Live Mesh die u kunt synchroniseren van bestanden tussen computers, mobiele apparaten en zelfs Macs die zowel gratis en eenvoudig.

Live Mesh is een gratis service van Microsoft waarmee je bestanden te synchroniseren tussen pc’s, Macs, Windows Phones, en een online bureaublad met 5 GB opslagruimte. U kunt een bestand of map uit een en al deze locaties synchroniseren. Live Mesh geeft u volledige controle over uw bestanden, zodat ze kunnen worden gesynchroniseerd met 2 computers, een computer en de cloud, of 30 computers – uw keuze! U kunt ook op afstand toegang te krijgen tot de volledige desktop elke aangesloten computer vanaf elke internet aangesloten computer wereldwijd via de webinterface.

Dus laten we aan de slag.

Ga dan naar Live Mesh en klik op de knop ‘Inloggen’.

Log in met je Windows Live ID (met inbegrip van uw Hotmail, Messenger of Xbox login), of maak een nieuwe account als je niet al een hebt.

Welkom bij Mesh! Je bent meteen verwelkomd met een link naar uw Live Desktop. Dit is uw online desktop voor Mesh waar u uw bestanden online kunnen opslaan en synchroniseren van uw computers. Klik verbinden om het te zien.

De online Desktop werkt zeer vergelijkbaar met uw Windows-bureaublad, met inbegrip van de Aero look en feel. Mesh helpt u snel opstelling met nuttige tutorials de eerste keer dat je inlogt.

Nu kunt u een map toe te voegen. Klik op de “Nieuwe map maken” en voer de gewenste naam voor uw map.

Klik op de pijl in het dialoogvenster te kiezen waar uw bestanden te synchroniseren. Vergeet niet, bestanden en mappen in Petten kan worden gesynchroniseerd tussen elke 2 locaties, dus als je wilt alleen het bestand op 2 computers en niet online, of op een computer en online, het is aan jou.

U kunt eenvoudig bestanden rechtstreeks uploaden vanuit het venster “Verkenner” in Mesh, en kan ook hernoemen en verplaatsen van bestanden.

Of, kunt u zelfs een Silverlight-aangedreven diavoorstelling van uw foto’s te bekijken door te klikken op de Media View-knop.

Maar beste eigenschap Live Mesh is dat u direct kunt verbinden met je computer en Windows Mobile-apparaten. Klik op de knop Devices om terug te keren naar het hoofdscherm.

Klik nu op de link “Een apparaat toevoegen” en selecteer de juiste download. Mesh ondersteunt Windows XP, Vista en Windows 7, met inbegrip van 64 bits versies. Het werkt ook met Windows Mobile en een tech preview voor Mac OS X.

Mesh Installeren is heel eenvoudig. Het loopt stilletjes uit de lade en laat u de voortgang met een kleine indicator weten.

Als het eenmaal is geïnstalleerd, gewoon aanmelden met een Windows Live ID (dezelfde die u gebruikt online aan te melden).

Voeg nu een naam voor uw computer, zodat je weet welke computer het is van de Live Desktop.

Nu kunt u eenvoudig bestanden en mappen toe te voegen aan uw Mesh, zodat ze kunnen synchroniseren met andere computers of de Live Desktop. Gewoon rechts-klik op een map en selecteer “map Toevoegen aan Live Mesh” en u zal worden gepresenteerd met alle opties voor delen die u op de Live Desktop gehad.

Alle gesynchroniseerde mappen zal een Mesh zijbalk die recente activiteit in die map laat zien hebben. U kunt deze balk te bekijken door te klikken op de Mesh-pictogram in de taakbalk.

En nu, als u zich aanmeldt bij uw Live Desktop, uw computer wordt weergegeven met uw apparaten. U kunt zelfs kiezen om op afstand in te loggen op uw computer als u rechtstreeks vanuit de Live Desktop wensen online.

Mesh werkt ook op Windows Mobile-apparaten. Ga hiervoor naar de Live Mesh site te krijgen via de browser van uw telefoon aanmelden met uw Live ID, en download en Mesh installeren vanaf daar.

Eenmaal geïnstalleerd, kunt u een map synchroniseren van uw telefoon, of toegang tot andere mappen in uw Mesh. Dit is een geweldige manier om je Windows Phone in sync te houden met uw computer!

in Closing

Mesh is een geweldige manier om bestanden gesynchroniseerd op uw computers en mobiele apparaten te houden, en zelfs op de cloud. Of u nu al uw documenten op uw desktop en laptop te houden, of ervoor te zorgen dat cruciale bestand is vanaf elke locatie met een internetverbinding. Check it out, en laat ons weten wat je ervan vindt!

Links

Meld je aan voor Live Mesh

Ik ben eerlijk gezegd willen dat ze dit zouden fuseren met Skydrive. Skydrive’s 25GB en integratie met Live-diensten is leuk, maar de interface en het instellen van Live Mesh is veel aantrekkelijker.

Mijn gedachten precies, SquareWheel. Op dit moment Microsoft heeft 3 services: Live Mesh, Skydrive en Live-Sync (computer naar computer synchroniseren – geen online opslag). Ik denk dat ze zullen ze allemaal samen te voegen, maar het is moeilijk te zeggen op dit moment. Maar gezien hoe geweldig de nieuwe Windows Phone 7 uiterlijk, je weet maar nooit … lijkt alsof ze op een broodje dus misschien zullen ze een grote hit in de online ruimte ook dit jaar te maken. Ik hoop het! Voor nu, genieten van hun aanbod hebben we al als Mesh!

Ik kan de Windows mobile app op de mobiele Live Mesh webpagina (m.mesh.com) niet vinden. Is er iets speciaals te doen om het te krijgen?

@Gimly – Dat is vreemd, de link lijkt haar naar beneden. Hier is nog een link die enkel werkte prima voor mij – https://www.mesh.com/install/wm6/LiveMesh.cab

Anders kunt u proberen te downloaden van uw PC en synchroniseren met uw telefoon.

Hoop dat dit helpt, laat het me weten als het niet werkt!

Bedankt voor de link naar de cabine, het werkt perfect. Ik vraag me af waarom ze de link naar de mobiele versie verwijderd.

Goed, blij dat hielp! Ik weet niet zeker waarom de mobiele link is naar beneden, hopelijk is het gewoon een tijdelijk probleem.

Voor netbooks en laag vermogen computers de Live Mesh desktop client is een beetje zwaar.

Ik heb deze domme sync pictogram op de werkbalk en een aantal van mijn mappen. Hoe kan ik het weg daar heb ik geprobeerd om alle synchronisaties en gedaan wat ik weet hoe dat te doen stoppen, maar het is vervelend enige hulp zou geweldig zijn.

William Phelps Eno uitvinder van het stopteken, het voetgangersgebied zebrapad, de one-way street, de rotonde, en vele andere elementen van de moderne auto-landschap, maar ironisch genoeg, nooit leerde hij om te rijden.