stuur e-mail antwoorden naar een andere ontvanger in Outlook 2007

Heb je ooit wilde om ervoor te zorgen dat een antwoord gaat terug tot meer dan één e-mailadres? Je zou willen hebben dat iemand automatisch te antwoorden op uw huis en persoonlijk adres, of je zou willen ervoor zorgen dat je baas is opgenomen op antwoorden in plaats van om de berichten door te sturen naar hem toe.

Outlook kunt u het standaard antwoord-aan te pakken op iets anders dan je eigen e-mail instellen, maar u kunt ook gebruik maken van meer dan één e-mailadres in dat veld, dat de ontvanger e-mailclient zal vertellen om te antwoorden op een lijst met e-mailadressen, niet alleen van jou.

Open Outlook en stel een nieuw e-mailbericht. Selecteer het tabblad Opties op het lint en kies “Direct antwoorden op”.

Dit zal pop-up het dialoogvenster Bericht-opties, waar u de box kan controleren voor “Hebt antwoorden verzonden naar”, en voer vervolgens uw contactgegevens e-mailadressen in het vak (of gebruik Selecteer Namen om uit te kiezen contacten).

U wilt puntkomma gebruiken tussen elke e-mail, en zorg ervoor om jezelf op de lijst te houden, anders zal je niet de antwoorden te krijgen.

Merk op dat u kunt ook niet reageren op te sturen naar een Exchange-distributielijst, dat is waarschijnlijk een goede zaak.

Wanneer uw ontvanger het bericht ontvangt en klikt op antwoord, zullen ze automatisch beantwoorden alle e-mailadressen in de lijst. Het is ook nuttig om op te merken dat ze het antwoord adressen zullen zien en in staat zijn om ze te veranderen als ze ervoor kiezen om.

Als ik wil een e-mail bericht te sturen of reageren op een bericht van Microsoft Outlook met Vista-systeem, krijg ik altijd deze eror bericht ‘Explorer werkt niet meer’

Is het mogelijk om het opzetten van Outlook om altijd gebruik maken van een ander antwoord aan te pakken? Ik zou willen recepients altijd antwoorden te versturen naar een distributielijst.

Joachim stelt de belangrijke vraag. In staat zijn om dit op een geval per geval is geweldig, maar er moet een manier om een ​​standaard antwoord te ADDY die altijd in effect in te stellen zijn. Hoe kan dat worden gedaan?

Mijn vraag is hetzelfde als Joachim’s. Het enige wat ik heb kunnen doen hebben is het creëren van een sjabloon en gebruik dat, maar het zou leuk zijn om een ​​standaardinstelling hebben zeker zou zijn!

IK HEB voltooide het werk.

Heeft iemand vast te stellen of er een manier is om de instellingen te veranderen naar “altijd” te gebruiken een ander antwoord-aan te pakken? (Zeg alsjeblieft ja…)

Postscriptum Nevermind … Ik bleef zoeken en hebben vastgesteld dat sinds ik heb Uitwisseling ik zal niet in staat zijn om dit te doen. Ach ja.

als de verzonden was niet in het display

De lens van je oog werpt alles ondersteboven op je netvlies ziet, alleen wanneer het beeld bereikt het visuele verwerking centrum van je hersenen dat omgekeerd.