stoppen met firefox van het bijhouden van downloads

Ik heb eigenlijk nooit gebruik gemaakt van de Firefox download venster voor iets nuttigs. Ik heb niet echt zorgen over het bijhouden van een lijst van downloads, en wanneer ik per ongeluk het raam downloads te openen, het lijkt de browser te hangen voor een paar seconden.

Het uitschakelen van het volgen van de downloads is echt heel eenvoudig. Ik realiseerde me niet hoe eenvoudig het was tot

Klik op Extra \ Opties en vervolgens op het tabblad Privacy.

Verwijder het vinkje voor “Vergeet niet wat ik heb gedownload”. Je zou ook willen de downloadlijst te wissen, terwijl u bij het bent.

Heel erg bedankt voor de tip … Ik had moeten beseffen hoe gemakkelijk het was. Ik ben in het proces van het handmatig downloaden van honderden foto’s voor een project en tot op dit moment het is een pijn in de kont met de browser spannen elke keer het opende de doos downloads. Nogmaals bedankt.

Een nieuwsgierige sidenote … Ik uitgeschakeld het, en alles werkte prima, maar toen begon het weer – het openen van de doos downloads en het bijhouden van de downloads. Ik opende de instellingen en opnieuw gecontroleerd de optie om mijn gegevens op te slaan en het lijkt het probleem opgelost te hebben.

Ik gebruik Firefox3 met de “download manager” add-on. het helpt om de downloads doorgaan wanneer het hoofdvenster is gesloten, dus het geeft me nog steeds het download-venster, maar niet zo vaak 🙂

@ Scott, download download ze allemaal om veel beelden te downloaden … DOH

Deze optie is er niet in Firefox 3.5.

De Atacama-woestijn, die zich uitstrekt door middel van Peru, Bolivia, Chili en Argentinië, is de droogste apolaire woestijn op aarde die het ontvangt ongeveer een halve inch van de neerslag per jaar gemiddeld en de droogste delen van het te ontvangen van een tiende van een inch of minder in een jaar tijd.