stom geek trucs: windows uitschakelen 7 aero peek in twee klikken

De meeste van jullie waarschijnlijk al weten hoe dit te doen, maar eerder vandaag was ik laten zien dat iemand hoe je Aero Peek uit te schakelen, en ze waren verbaasd over hoe eenvoudig het is-u alleen moet gebruiken twee muisklikken uit te schakelen.

Deze methode schakelt alleen de setting in de rechterbenedenhoek. Als u wilt aan de taakbalk miniatuurversie van Aero Peek uit te schakelen, moet je ons artikel over het onderwerp te lezen. Of als je wilt om de vertraging uit te schakelen, dan kunt u dat ook doen.

Beweeg je muis naar de rechterbenedenhoek van het scherm en de muisaanwijzer op de Aero Peek-knop in de hoek. Klik met de rechtermuisknop, en u zult worden gepresenteerd met een pop-up menu. Vink het vakje voor “Peek bij Desktop”, en Aero Peek worden uitgeschakeld.

Dat was vrij eenvoudig, toch?

Dit doet hetzelfde als post in de Eigenschappen voor de taakbalk en het vinden van het selectievakje

Leuk en eenvoudig, moet gewoon de manier waarop alles zijn.

wow, die functie was soms echt vervelend; hartelijk dank

Ik hou van Aero Peek en kan me niet voorstellen waarom je dat zou willen uitschakelen. Ik gebruik het de hele tijd te gluren bij het runnen van sidebar gadgets zonder mijn programma een minimum te beperken, met name op de CPU en GPU procent te controleren tijdens het uitvoeren van een spel.

Ik dacht te klikken op “Show Desktop” is uit te schakelen. Zou je niet denken Aero “Peek” is in de eerste plaats voor “gluren” op het bureaublad? BTW Als u het uitschakelen, verliest u uit op een kwaliteitskenmerk.

U kunt nog steeds blik op de destktop zelfs met de optie uitgeschakeld met behulp van de sneltoets WinKey + Space

Niet zo goed als de Win + Space, maar als je nodig hebt om een ​​beetje meer dan gluren te doen, je kunt alles met Win + D (bijv. Het starten van een programma of het openen van een snelkoppeling) te minimaliseren. Als je niets te beginnen, te drukken op Win + D weer alle vensters weer in dezelfde volgorde waarin u ze geminimaliseerd.

blijkbaar bespaart u wat ram dit te doen, maar je moet ook uitschakelen areosnap

Het geven van een aantal redenen / gevallen waarom / wanneer dit kan een nuttig ding te doen zou helpen. Zoals het is, ik heb geen idee waarom ik ooit zou willen om dit te doen.

dit is een van de functies die ik graag in Win7 en zal zeker niet uit te schakelen;. En net te klikken in die hoek zullen er alles aan zoveel mogelijk te beperken en opnieuw te klikken zal het terug te brengen.

Serieus, mensen, wat is er met de negatieve opmerkingen? Gewoon omdat je geen enkele reden om dit te doen betekent niet dat zijn er geen mensen die, om welke reden dan ook, deze informatie nodig. De “je doet het verkeerd” -stijl commentaren niets toevoegen aan het gesprek.

To The Geek: Persoonlijk vind ik het houden peek ingeschakeld, maar het is leuk om te weten de optie is er. Bedankt voor het verstrekken van een eenvoudige, kwaliteit tip!

Voor wie op zoek naar een, ik heb een goede reden waarom ik het uitgeschakeld zodra ik lees hoe: Mijn bureau is ongelijk, en mijn muis glijdt altijd naar beneden en naar rechts wanneer ik laat het gaan om te typen. Ja, ik heb een nieuw bureau, maar in de tussentijd, dank, Geek, voor het verwijderen van die hoofdpijn!

Ik kan niet in- of uitschakelen van deze functie. Terwijl mijn beide opties (in dit artikel) worden gecontroleerd, worden ze allebei grijs weergegeven. Waarom is dit? Bedankt!

@anon; U kunt home basic worden uitgevoerd, im niet zeker, maar in Vista Home Basic alle coole effecten waren uitgeschakeld

Waarom uitschakelen? Het is een zeer handig hulpmiddel om te hebben!

Schakel ik het omdat ik geen behoefte aan te hebben en het is vervelend om het per ongeluk struikelen. Daarmee is uitgeschakeld, kan ik precies hetzelfde doen door te klikken op het vakje te gluren en te klikken op het weer te unpeek. Nogmaals, hoewel, ik heb niets op mijn desktop wil ik blik op te hebben. Ik heb geen gadgets en dat soort dingen lopen.

Jason, ik ben het met je. Iemand kan deze tip nodig. Me, bijvoorbeeld, heb ik nooit deze functie gebruikt. En ik had al uitgeschakeld is. Die Geek mensen doen een goede baan.

@anon; Of je 3 grafische kaart conflicteert met de andere twee en veroorzaakt vervelende black-outs als de muis over de taak-bar. Aero is leuk, maar ik zou liever de 5e scherm en een stabiel systeem.

Maar ik hou ervan. D

Windows 7, ik ben niet een comp geek ik heb een questionpn de enternet geschiedenis hoewel u delet uw historyis thier een manier om de websites die u ging vond ik een wed site voor muziek didnot op favorieten gezet schreef het op nu ik vergat welke webpagina op te halen plaats ik ging toand mijn gooide de papieren awayy amd ontruimde de geschiedenis aahaahh maar kan u helpen

Bedankt voor het verwijderen van deze vervelende eigenschap. Bij het spelen van de buggy games van STEAM zou de muis selector ONZICHTBAAR raken dat freaking kleine “Peek” -functie en sluit mijn spel even. Ik weet dat het niet Peek’s schuld, maar verdomd was het vervelend. Ook, ik heb geen gadgets draaien. Nooit echt een toepassing voor de darn peek zaak. Win + D werkt prima voor mij.

Bevat moedermelk wisselend melatonine basis van het tijdstip, de inhoud melatonine helpt het kind dienen zijn slaapcyclus en vermindert gevallen van koliek.