stom geek trucs: krimpen de xp volumeregeling

Als je gewoon iets voor een non-geek die hen verbaast genoeg om te vragen heb gedaan “Hoe heb je dat gedaan? ‘, Heb je waarschijnlijk voerde een Stom Geek Trick. Meestal zijn deze trucs zijn niets ingewikkeld, maar weinig bekend fun trucs die we willen delen.

Voor de huidige Stom Geek Truc, gaan we laten zien hoe je de volumeregelaar XP met een toetsaanslag krimpen. En net dus ik mijn favoriete wallpaper kunt gebruiken, we hebben het over de volumeknop wanneer u dubbelklikt op het pictogram Volume in de lade.

Zodra het dialoogvenster is omhoog, sloeg de toetscombinatie Ctrl + S …

En de volumeregeling dienen te krimpen tot een mini-versie! Met behulp van dezelfde toetsencombinatie opnieuw zal veranderen terug naar de grote versie.

Merk op dat u ook een aantal van de schuifregelaars die je niet zou kunnen gebruiken door te gaan naar Opties \ Eigenschappen en vervolgens het vinkje alles wat je niet nodig hebt verwijderen.

In het geval u zich afvraagt, dit werkt niet in Vista. Heb je nog meer plezier geek trucs? Deel ze in de reacties.

Dat is grappig trucs ^^ dank u Geek

mooie kool !!!

Waarom is dit niet in de instellingen? Ik heb eigenlijk heb dit nodig om al mijn sliders te zien!

weet niet waarom, maar ik hou van deze ene, volumeregeling ziet er beter uit nu :); ty

In Vista, als u wilt dat de naam van meerdere bestanden in Verkenner, zonder hun toevlucht nemen tot de muis + klikken + f2 telkens. Wanneer het hernoemen van een bestand in plaats van op enter te drukken wanneer je klaar bent, druk tab. Explorer worden automatisch naar het volgende bestand in de lijst.

Niet zeker of dit werkt op mappen, maar je kunt proberen.

Cheers!

Dit vind ik leuk. Thanks Geek

Als u de gekrompen dialoog met CTRL + CLOSE sluit, zal het op die manier de volgende keer blijven.

Thanx CHRIS, die werkt op de mappen ook.

Het werkt op Windows 2000 te

Leuke truc! het is erg handig … niet iedereen weet hoe om het volume te verlagen zonder ook maar te klikken op de volume knop ..

de geek zullen het aardrijk beërven: D

Nipuna schreef

> Do [es] niemand weet hoe om het volume te verlagen zonder ook maar te klikken op de volume knop ..

Ik heb een toetsenbord met een volume-draaiknop op. Het controleert de Master Volume schuif in het venster Volumeregeling. Ja, u kunt het volume aanpassen, zonder te knoeien met elke Windows. Het venster Volumeregeling niet hoeft te worden in Front.

Dit is een goedkoop toetsenbord dat met een Dell-computer Outlet kwam. Het is een veilige gok zijn er andere toetsenborden met een volumeregeling, ook. Voor een online retailer, ik hou newegg.com (slechts een van een miljoen tevreden klanten).

wat ik graag een hoop (op XP) bij het kopiëren van een groot aantal bestanden op een externe schijf waar ik al een aantal van hen gekopieerd voordat: On the bevestigen overschrijven dialoogvenster is er een “ja tegen alle” -knop, maar geen ‘nee tegen alle ” knop. Echter, als u Shift ingedrukt terwijl u op “Nee” krijg je een “No to all” en dat is precies wat je wilt op dat moment.

is er toch om volumeregeling op vista zien? Ik bedoel die golf, lijn in, enz. Regelt …. 🙂

Je vergat dat je niet praten met domme Geeks, en die nodig zijn om hen te vertellen dat wat de duivel was “Valume Control” en wat doet het aan of computer eigenaars. Anoosh.

Het idee dat Eskimo’s (in het bijzonder) hebben meer dan 50 woorden voor sneeuw is niet alleen onjuist, maar de mythe kan direct worden toegeschreven aan de 19e-eeuwse taalkundige en antropoloog Franz Boas.