stom geek tricks: maak zipfiles met dezelfde naam als een geselecteerd bestand

Als u de Compressed Folders ingebouwd in Windows gebruiken om zip-bestanden te maken, zou u zijn opgevallen dat het bestand met dezelfde naam als het geselecteerde bestand, dat raar krijgt wanneer u meerdere bestanden selecteert creëert. Hier is hoe om het kiezen van de juiste naam.

In principe, Windows gaat naar de bestandsnaam voor welke bestand dat u met de rechtermuisknop geklikt op te gebruiken, zelfs wanneer u meerdere bestanden geselecteerd. De truc is alleen maar om de juiste te kiezen.

Bijvoorbeeld, als ik heb alle bestanden geselecteerd en klik met de rechtermuisknop op Leesmij.txt, gebruik dan Verzenden naar -> gecomprimeerde map …

Het bestand aangemaakt zal Readme.zip. Natuurlijk kunt u in een nieuwe naam, maar wie wil extra toetsaanslagen gebruiken?

In plaats daarvan kunt u alle bestanden te selecteren, klik met de rechtermuisknop op het bestand dat u wilt dezelfde naam te gebruiken, in dit voorbeeld is het HTGBack.exe van ons artikel over het maken van backspace in Windows 7 of Vista Explorer omhoog gaan, zoals XP deed.

Nu wanneer u Verzenden naar -> gecomprimeerde map, het gaat om het zip-bestand met de naam van je verwacht te maken.

Dat is alles voor vandaag Stom Geek Trick. Heb je nog meer zoete tips te delen? Laat het ons weten in de commentaren.

nice: D

In de jaren 1980 en vroege jaren 1990 (tot 1993), Nintendo wilde video game kwaliteit hoge via strenge regels van toestemming regels die uitgevers slechts vijf goedgekeurde Nintendo Entertainment System titels per jaar beperkt te houden.