stom geek tricks: dubbelklik op het venster pictogram links om een ​​app in vensters te sluiten

Wanneer u een toepassing venster u “x” te sluiten van te maken of te sluiten vanaf de rechterkant taakbalk? Wat u misschien niet weet is, kunt u ook in de buurt van een applicatie te dubbelklikken op het pictogram aan de linkerzijde van een app-venster.

Hier hebben we Internet Explorer 8 geopend, en alles wat we moeten doen om te sluiten is het dubbelklikken op de hoek icoon links.

U zult ook merken dat als je enkele links of rechts-klik op een applicatie icoon een keer, het toont een menu waarmee u het gedrag van het venster te kiezen als goed. Natuurlijk Keyboard Ninjas weten al over Alt + F4 om een ​​app venster te sluiten … toch?

Zorg ervoor dat u te klikken bent op het pictogram van de toepassing, want als de wijzer is uitgeschakeld door een beetje, zal dubbelklikken minimaliseren of te maximaliseren in plaats daarvan.

In Office 2007

In Office 2007 kunt u dubbelklikken op de Office-knop en het zal te sluiten van de app.

Bonus Stupid Geekery

Als je een dialoogvenster bericht dat verschijnt, kunt u met de rechtermuisknop op de rechterbovenhoek en selecteer Close eruit te krijgen.

Ben je niet blij om nu te weten dat deze obscure en waardeloos feiten over Windows navigatie !?

Als ze inderdaad “waardeloos feiten” waarom ze te publiceren?

Ook is het niet sneller te ontsnappen druk op een dialoogvenster om te sluiten?

U kunt ook gebruik maken klik midden op de taakbalk miniaturen om een ​​venster te sluiten.

Wow zagen mensen serieus niet weten, ik deed het een lange tijd geleden per ongeluk en doen het al sinds die tijd. Ik wist dat ik zou iemand erover hebben verteld.

Ik denk dat iedereen weet dit.

U hoeft niet te klikken op het pictogram … overal in de linkerhoek werken

bijvoorbeeld Google Chrome heeft geen pictogram op de top vertrokken, maar als je er op (in het bit, dat niet wordt ingenomen door het eerste tabblad sluit het ook ^^

Dit is het geval in elke versie van Windows geweest … letterlijk. Ik heb geleerd dat dit bij het gebruik van Windows for Workgroups 3.11.

Ik heb dit niet weten. Ik wist dat je op het icoontje kan klikken om een ​​menu verschijnen, maar ik heb te dubbelklikken op het pictogram niet weet zou het venster te sluiten.

Ik vind het leuk dat dit soort dingen worden gepubliceerd. U kent het oude gezegde: een man afval is een andere man schat.

Ik hou van deze domme trucs, omdat ze niet echt over gesproken of gepubliceerd, dus de meeste mensen alleen weten als ze iets per ongeluk.

Was vervelend in Office 2007. Met dezelfde knop voor het menu (enkele klik) close (dubbelklikken) was dom.

Het is gewoon een kleine functionaliteit die is overgebleven van de Win 3,1 dagen

Niet echt een truc, per se. Zoals J hierboven vermeld, dit gaat terug tot de vroegste versies van Windows, en was, in feite is de juiste manier om een ​​venster te sluiten (lang voor de dagen van de kleine rode X in de rechterbovenhoek).

Deze zijn een erfenis! Dat is wel leuk. Ik weet niet of deze werkt in Windows 286, maar ze werkten in Windows 3.1.

Het moet een langzame tip dag, maar bedankt voor de herinnering

En natuurlijk, in plaats van te klikken op het pictogram in de linkerbovenhoek kunt u altijd gebruik maken van het toetsenbord in plaats;. Alt + Space; U kunt dan verplaatsen, maximaliseren, sluiten etc.

Ross

Dit is een nieuwe info voor mij. Het werken aan de Windows Verkenner te (dubbelklik op de linker kant is er geen icoon nog steeds)

Dit is waarschijnlijk bekend voor iedereen die gebruikt om te werken in Windows 3.1.

Ik niet deze info ..;! Maar wat Krish zeide .. is een nieuwe info voor mij .. en i like it!

Urgh, ik haat deze stomme functie. In Google Chrome, als je wilt gaan naar het linker tabblad, en klik twee keer per ongeluk het hele venster sluit! Hoe kan ik de ramen van dit te doen stoppen? Er zijn al genoeg manieren om een ​​venster te sluiten. }

Moderne Amerikaanse centen niet meer koper, maar zijn in feite 97,5% zink met een koperen beplating op de top.