Spotify is een ontzagwekkende muziek streaming-dienst

Bent u een muziekliefhebber kenner op zoek naar een goede service en applicatie om uw streaming muziekdienst behoeften te behandelen? Vandaag nemen we een kijkje op de veelbesproken Spotify dat is de coolste muziek streaming app we hebben gekeken naar nog.

over Spotify

Spotify is een gratis muziekdienst gebaseerd op P2P en client-gebaseerde technologie en kunt u luisteren naar en te ontdekken miljoenen verschillende muziektracks. Elke track is gecodeerd met OGG Vorbis-formaat en is beveiligd met DRM, zodat je niet kunt downloaden en te houden van de muziek. De gratis versie is ad-ondersteund en zal een advertentie af en toe spelen terwijl uw luisterruimte.

Momenteel Spotify is officieel beschikbaar in Zweden, Noorwegen, Finland, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en Spanje. We hadden het geluk om een ​​uitnodiging voor de beta-versie voor de Verenigde Staten service. Hier zullen we een kijkje nemen op de Windows-versie te nemen en te zien wat u kunt verwachten wanneer het officieel beschikbaar voor Amerikaanse gebruikers.

Met behulp van Spotify

Na het aanmaken van een account op de website, het downloaden van de speler voor Windows of Ma c. Als je Spotify beginnen moet u in te loggen op je account. Controleren “Remember Me” zult u zich aanmeldt automatisch elke keer.

De speler heeft de vertrouwde look en feel van iTunes. De functies die beschikbaar zijn in de speler zijn erg cool voor een streaming muziekdienst. U kunt afspeellijsten door drag and drop te maken, liedjes te regelen in een specifieke volgorde, en kan album artwork bekijken.

Wanneer u zoekt naar een artiest of band zie je de resultaten, meer informatie over de band te krijgen, en let op de zoekopdrachten worden ook opgeslagen.

Onder het tabblad Radio kunt u verschillende genres en data om naar te luisteren halen.

Ik deed een onderzoek naar Iron Maiden en kreeg een aantal albums in de resultaten. Het leuke is dat je kunt het hele album titel slepen in een afspeellijst.

U kunt ook op een albumtitel om meer details te krijgen over het en las een recensie.

Hoewel momenteel niet beschikbaar in de Verenigde Staten, kan de overzeese gebruikers kopen tracks tracks ze willen kopen de rechtermuisknop te klikken en te kopen.

Er is geen buffering bij het afspelen van tracks en ze beginnen vrijwel direct en je kunt de hoeveelheid cache ruimte gebruikt het op uw harde schijf te controleren. Er is ook de mogelijkheid om de songs scrobbelen naar Last.fm.

Wanneer geminimaliseerd kunt u elementaire bedieningselementen van de speler die altijd een handige functie in plaats van om alles te openen alleen maar om een ​​track te pauzeren controle.

Premium service

Hun abonnement model op dit moment bestaat uit drie verschillende niveaus gratis, een dagpas en premium lidmaatschap. Een dagkaart kunt u luisteren advertentie gratis voor 24 uur en maandelijkse abonnementen zijn volledig gratis advertentie, inclusief hogere bitrate OGG-bestanden, en andere upgrades.

Conclusie

Ik zou zeggen dat Spotify is de grootste streaming muziekdienst ik nog heb gebruikt. Een waarschuwing is de selectie van de muziek is minder dan wat ik krijg van Pandora. Dat zou te wijten zijn aan mijn smaak en het feit dat ze nog steeds in beta, maar het is niet een deal breaker met alle middelen. Opnieuw Spotify is officieel beschikbaar in Zweden, Noorwegen, Finland, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en Spanje, maar er is veel gepraat op het krijgen van een definitieve Amerikaanse versie binnenkort. Ik ben zeer onder de indruk geweest met Spotify en hoewel ik betwijfel het ooit zal mijn collectie te vervangen is een ongelofelijke tool te hebben voor de muziek liefhebber. Wij zijn geïnteresseerd in wat onze vrienden over de vijver, waar het officieel beschikbaar te zeggen hebben over het. Plaats een reactie en laat het ons weten.

Downloaden of meer informatie vinden over Spotify

Het beste deel van Spotify die u niet gaan in uw artikel is de iPhone / Android-app, die als je premium lid bent (£ 10 per maand hier in het Verenigd Koninkrijk) kunt u uw afspeellijsten downloaden naar je iPhone / Android en luister naar ze offline.This is fantastisch, de iPhone-versie is nog maar een paar weken uit geweest en ik hebben al zo’n 25 albums die zijn opgeslagen op het door de Spotify app die ik vooral luisteren tijdens het rijden. Terwijl de £ 10 per maand vergoeding zou steile sommige klinken, dat is alleen de prijs van een paar van gekochte albums, maar met Spotify krijg je onbeperkt muziek, offline beschikbaar. Het is een koopje!

Spotify werd ingevoerd om ons met Bredbandsbolaget als hun ISP in Zweden als een gratis dienst. Zijn zoals u zegt, ad ondersteund, maar geweldig om albums te luisteren of gewoon tracks tijdens het spelen van een spel of surfen op het net. Ik weet zeker dat de mensen van Amerika zal het zo veel als wij genieten;! Met vriendelijke groeten, Alan

Ik gebruik de gratis versie, omdat het beschikbaar was hier in Zweden en ik hou echt van, met name de radio waar je je eigen mix te creëren. Aangezien ik luister niet naar Spotify elke dag dat ik vasthouden aan de gratis versie – de advertenties zijn niet slechter of vaker voor dan op commersial radio en zeker minder hysterisch;. Het is jammer dat je niet alles kunt vinden, maar dat zegt meer over de muziekindustrie – zij de voorkeur geven om betaald te krijgen op voorhand voor een album in plaats van wordt betaald voor wat mensen daadwerkelijk luisteren.

Ik ben met behulp van Spotify in het Verenigd Koninkrijk en voel me een beetje achter de curve als ik alleen maar begon te gebruiken circa 2 weken geleden! Ik ben met behulp van de gratis service en moet zeggen dat ik ben zeer onder de indruk, vooral met de afspeellijsten en last.fm ondersteuning. Zoals u zegt, de muziek die beschikbaar is is niet uitputtend, maar er is meer dan genoeg ga je te houden, en ik weet zeker dat dit zal groeien. Ik heb geen problemen met de verbinding en de nummers van alle stroom direct gehad.

Ik heb niet gebruikt iTunes (anders dan voor podcasts), omdat het downloaden van Spotify nu, puur omdat welke machine ik inloggen in thuis of op het werk, mijn playlists zijn er allemaal alsof ik ben het nemen van de muziek met mij. Ik krijg een gevoel van eigendom (ook al is dat niet het geval is), die me eerder had geweerd van het streamen van muziek diensten voor een lange periode van tijd.

Ik ben een Zweedse gebruiker van Spotify … .Ik ben het eens … het is geweldig. het is al muziek gewoonten veranderd hier … de reden dat je niet alle muziek die je wilt toch is vanwege auteursrechtelijke kwesties. de grote labels zijn al aan boord hier in europa … maar ik veronderstel dat ze nog niet enkel rond gekregen om dat. Het biedt niet alleen de luisteraar een grote gratis, juridische (instant) muziekbibliotheek, maar ook een geweldige manier voor de labels om daadwerkelijk geld te verdienen. had ik al gezegd dat de grote labels bezitten onderdeel van de service (maar ze niet te ontwikkelen!)

Er is een iPhone app voor dit zo goed !!

voor te bereiden op iets dat is beter dan myspace en Itunes!

en nee, ik denk niet daar te werken Ik ben gewoon een tevreden klant.

Ik gebruik spotify voor 2-3 maanden nu hier in het Verenigd Koninkrijk. IK HOUD spotify. De audio- en op het scherm advertenties in de gratis versies zijn niet opdringerig. Ik heb onlangs een upgrade naar de premium service hoewel als ik de Spotify app om mijn HTC Hero hebt gedownload en moest preium rekening om het te gebruiken. Is een geweldig idee, ik heb niet een enorme geheugen op mijn telefoon nu nodig hebben als al mijn muziek wordt gestreamd naar mij, en ik kan ook cache muziek op mijn telefoon voor offline spelen (zoals in een vliegtuig of op een metro of buiten in de stokjes zonder signaal).

Over het algemeen Spotify is volledig veranderd de manier waarop ik naar muziek luisteren. Ik niet meer downloaden, en hebben in de buurt van elk lied Ik wil om te luisteren naar al in mijn bibliotheek, met nieuwe nummers worden toegevoegd de hele tijd.

Goed werk spotify !! Hoop dat jullie in de VS krijgen binnenkort, zul je in liefde met het vallen als ik 🙂

Eindelijk! Iets wat we hebben en de Yanks niet! Rock on Zweden!

Ik begrijp niet waarom mensen accepteren de crappy geluid streamen van muziek levert. Mensen viel voor mp3 haak lijn en zinklood omdat ze pasten 4000 nummers op een iPod. Waarom luister naar nog een andere versie van de FM-radio (met advertenties niet minder) toen ik wat ik wil kan luisteren, wanneer ik wil, in een betere kwaliteit en niet genoegen moeten nemen met advertenties? Waarom krijg je zo opgewonden over wat in wezen hetzelfde oude ding?

@ Upkerry11; Met een maandelijkse kosten van $ 9 en met een bitrate van 320 kbps (ad-free), heb ik geen zin om te klagen.

Ik verwerp elke dienst die niet downloaden van de bestanden zal toelaten om mijn notebook of desktop. Wat goed is een enorme bibliotheek van onzin Ik kan niet als mijn internet verbinding is naar beneden te krijgen? Niet alle van ons hebben domweg dure telefoons die rond zijn carted suave om te kijken.

Dit is hetzelfde vuilnis als Hulu en al die andere lame diensten die wanna push tonnen en tonnen afval om uw machine (s), zodat ze kunnen meer inkomsten te maken. Het is een trieste wereld waarin wij leven, waar niets is tastbaar langer en alles kan verdwijnen in een handomdraai wanneer deze diensten verdwijnen of beginnen te rake over de kolen voor een abonnementsdienst adfter ze je verslaafd in hun prop software.

Nee, dank u wel.

In het gebruik van Spotify in het Verenigd Koninkrijk voor leeftijden. Je denkt dat het zal niet daadwerkelijk bezitten songs vervangen, maar ik gebruik nauwelijks itunes meer. Wanneer u in te loggen op verschillende computers uw afspeellijsten zijn er allemaal. Gewoon rechts klikken op een artiest of album en je kunt ze opslaan in een nieuwe afspeellijst. Er is ook een S60 versie op de weg voor Nokia en anderen. Als dit lanceert in de VS zal itunes zeker neem een ​​hit.

Dat klinkt geweldig, maar P2P maakt me bang. Ik heb echt goede beveiligingssoftware, maar ik ben nog steeds niet comfortabel met P2P.

Ik gebruik Spotify in Finland voor vele maanden nu en ik moet zeggen dat het werkt geweldig! Ik gebruik momenteel het op Arch + Wine 1.1.29 en het is de beste werkende applicatie op wijn die ik ooit heb gehad (Als ik wist niet dat ik zou zeggen dat het native).

http://www.spotilinks.co.uk biedt leden van de gemeenschap met een persoonlijke inloggegevens jukebox voor het ontvangen en opslaan van de afspeellijsten, albums en audioblog-berichten dat hun muzikale smaak

Voel je vrij om te proberen en feedback te geven 🙂

China is ‘s werelds top pinda producent met een jaarlijkse productie van meer dan 16 miljoen ton, de productie hoger is dan de komende vijf top producerende landen gecombineerd.