spook trick-or-treaters met The Haunted Mansion zingende spoken

Er is geen noodzaak om de high-kaliber theater naar Disney te verlaten als er DIY gidsen zoals deze rondzweven. Breng de Haunted Mansion Zingen Ghosts om uw veranda.

Een van de vele memorabele illusies in Disney’s Haunted Mansion is een kwartet van zingende spoken. Deze slimme DIY Halloween combineert hack een digitale projector, vier goedkope mannequin hoofden, een YouTube-video van de geesten, en een Arduino-aangedreven bewegingssensor om de illusie op de goedkope (en zonder een staf van Disney audio / vision engineers) recreëren.

Bekijk de video hierboven om in actie te zien (let op: het geluid lijkt vreemd uit de pas aan het einde van de video, maar de YouTube-source video goed is gesynchroniseerd) en ga daarna naar de onderstaande link voor het volledige gids.

Arduino-aangedreven Haunted Mansion Singing Borstbeelden [Instructables via Unpluggd]

dat was geweldig! zal moeten om dit uit te proberen op een verborgen laptop of netbook om een ​​video af te spelen lol 🙂

De muziekvideo voor Soul Asylum’s 1993 hit “Runaway Train” gericht op het lot van vermiste kinderen en werd verspreid met foto’s van de werkelijke vermiste kinderen, als gevolg van de video 26 vermiste kinderen werden herenigd met hun familie.