split internet explorer in dual-ruiten

Als u een breedbeeld-monitor dan kunt u beter gebruik maken van browservenster gebied van Internet Explorer te maken. Nu kunt u het browservenster te splitsen in dual-ruiten als nodig met de IE-Split browser plugin.

Opmerking: Requires.NET Framework 2.0 of hoger (link hieronder).

IE Split in actie

Als u gebruik maakt van een oudere versie van deze software hier is iets om in gedachten te houden voordat u een upgrade naar de 2.0-release.

Zodra u hebt geïnstalleerd IE Split vindt u een nieuwe werkbalk toegevoegd aan je browser te merken. Zoals hier te zien, kunt u het condenseren beneden strak en open met behulp van de drop-down bar.

Een kijkje op de drop-down bar. Let op de adresbalk … dit zal zijn voor het linkerpaneel wanneer u het browservenster te splitsen.

Hier is onze browser te splitsen in dual-ruiten. Er zijn twee adres bars en twee tab / title bars die elk overeenkomen met de juiste ruit. Het kan iets naar achteren te kijken op het eerste, maar is niet moeilijk om te wennen aan.

Een beter zicht op het linkervenster met de IE Split navigatie & titelbalk tonen.

Opmerking: de titelbalk kan desgewenst worden verborgen.

En het rechterpaneel.

U kunt ook meerdere “split” tabbladen openen als dat nodig is. Er is niets als het krijgen van het dubbele van de waarde voor dezelfde hoeveelheid ruimte.

Als je niet meer dual-ruiten moeten openen klikt u op de “x” naar IE Split sluiten.

Alle weer normaal.

Conclusie

Hoewel misschien niet voor iedereen dit kan nog steeds nuttig voor degenen die side-by-side toegang tot websites nodig hebt, zonder het gebruik van meerdere afzonderlijke vensters zijn.

Links

Download IE-Split

Download de Microsoft.NET Framework 4 (Standalone Installer)

Erg cool … vooral omdat je een webapp geopend aan de ene kant en een pagina die u leest voor onderzoek naar de andere kon houden.

@Matthew Guay – Zeker. ^ __ ^

Ik heb Windows Seven Ultimate & Office 20007 Professional. Ik heb onlangs gemigreerd naar Windows Seven. Outlook 2007 is mijn standaard e-mailclient (ik heb geen andere e-mailclient).

In 2007 uit te kijken Ik heb vier POP 3 email identies waaronder Gmail is mijn deafut e-mail.

Als ik ooit de rechter muisknop op een foto en klik dan op te sturen naar de klant e-mail, Raam opent de foto vergroten of verkleinen en vervolgens zegt tegen Google I op OK klikt, gebeurt er niets. Ik heb contact opgenomen met Microsoft India via e-mail, maar het lijkt erop dat ze geen antwoord op mijn probleem. Ik had geen probleem in Windows Vista of XP.

Ik heb enorme databank gelezen te hulp od google maar er lijkt geen antwoord op mijn probleem. Kan iemand mij helpen aub. Mahajan

Grote post! //www.twitter.com/IE: http; dit zou een leuke functie voor onze IE twitter pagina zijn

Juicht, Kyler; IE Outreach

Hoe kom ik af van de linker navigatievenster in beeld zoeken? Sinds het midden van mei ’11 al mijn browsers hebben nu een unecessary ruit nav op de linkerkant van het zoeken van afbeeldingen, en er geen afzonderlijke pagina’s. Het is allemaal één grote scrolling run dat is pas echt vervelend. Google Chrome is de enige browser die een optie om tijdelijk terug naar de oorspronkelijke weergave stijl terug heeft, maar Internet Explorer en Firefox niet. De ruit nav neemt te veel ruimte op de pagina en ik wil weten hoe zich te ontdoen van. Alle hulp die ik heb gelezen op het internet zeggen dat het nodig heeft in het register te bewerken vast te stellen, maar dat lijkt belachelijk ingewikkeld voor wat zou neerkomen op een eenvoudige “view voorkeuren” fix.

Hoewel geadverteerd als “miljarden” van mogelijke configuraties, in werkelijkheid een Rubik’s Cube heeft eigenlijk maar liefst 43,25 triljoen mogelijke configuraties.