softwarepiraterij: het onnoemelijke verhalen [infographic]

De eerste softwarepiraterij was op papier gebaseerde? Adobe winst uit de wijdverbreide piraterij van Photoshop? Meer informatie over deze en andere fascinerende-piraterij-gerelateerde trivia in de huidige infographic.

Hit de link hieronder voor een full-res versie met dank aan Star Media.

Software Piracy: The untold Tales [Star Media via Visual Loop]

Gratis filesharing. Gratis filesharing. Gratis filesharing. Alleen maar omdat van een aantal zeer twijfelachtige wetten en verouderde patent systeem bestaat, kun je niet filesharers met piraten stelen stront door schepen associëren! Het is filesharing, geen piraterij!

@Andy Het is schending van het auteursrecht, maar, en kan de rechtmatige auteursrechthebbende van een verkoop ontnemen. Oplossing: Gebruik software onder licentie op een manier mogelijk te maken om het te gebruiken zonder dat deze beperking, en betalen voor ondersteuning als dat nodig is.

Dus, als het verlies van software en muziek-industrie wordt geschat op het aantal geschatte kopieën worden gestolen in een dag, wat is het verlies voor de auto-industrie? Hebben zij niet hebben duizenden gestolen elke dag? Hoe komt het dat je ziet ze niet zeuren over hun verloren inkomsten en proberen om sympathie te krijgen? Hoe komt het dat ze geen Automotive Industry Association aangeklaagd autodieven hebben? Hoe komt het dat ze het Congres niet in hun zak passeren allerlei nieuwe wetten, zoals de AMCA (auto millenium cartheft act) ???

Ik denk dat de prijs op de Adobe Photoshop zegt het allemaal. 95% van de mensen het downloaden van die aanvraag niet echt het geld om uit te gaan en hun eigen exemplaar te kopen, dus zet ze aan de file sharing. Met dat in gedachten de opbrengst verloren stat is zeer opgeblazen.

Honeslty, als een bedrijf heeft een fatsoenlijke product, de “priacy” van file sharing eigenlijk maakt hen meer geld. Meer mensen die het hebben des te meer dat het wordt de norm, hoe meer licenties die bedrijven zal kopen. Als ik de president van de Adobe Ik zou kijken naar de download statistieken en glimlach, dan een brief te sturen naar de security development team en zorg ervoor dat ze de newset bijgewerkt key generators op TPB.

Adobe rijkelijk verdient piraterij van zijn producten. Hun prijzen zijn obsceen!

Economics 101

wanneer de prijs set hoger is dan wat de markt vraagt ​​om, dan heb je illegale markten of verlies in de verkoop als de vraag naar het product blijft er.

zodat het bedrag van de verkoop verloren als we kijken naar het aantal illegale downloads is niet echt nauwkeurig. het aanbod is altijd maxed out wanneer de prijs is gratis!

AbbaDabba, Wanneer je een piraat kopie van de software maken de leverancier heeft nog steeds het origineel. De enige verliezer is de auteur of auteursrechthebbende die kunnen worden beroofd van een sale.If u een auto van de vorige eigenaar heeft nu geen auto en zal waarschijnlijk een andere kopen stelen. De auto-industrie moet houden van autodieven.

wanneer mensen opstaan ​​met behulp van een bepaalde software die ze er wel aan wennen. Als ze in dienst zullen zij hun bedrijf te eisen om de software te kopen.

Ik denk dat veel software gratis voor thuisgebruikers moeten zijn.

Voor degenen onder u die denken dat Adobe Photoshop is te duur, er is een effectief antwoord: GIMP (of Paint.NET als een andere optie). Als u GIMP vinden / wordt Paint.NET niet genoeg om je taken te volbrengen verfijnd, dan is het de juiste tijd om te betalen voor PS en je inderdaad zou moeten. En ik denk dat het het juiste moment dat je genoeg ervaring hebben verzameld om PS effectief te gebruiken met behulp van GIMP / Paint.NET.

Tegenwoordig kan bijna elk stukje van de commerciële software worden vervangen door opensource software of freeware om hetzelfde doel te bereiken. Als je echt naar een commerciële gebruik van professioneel ogende te zijn, moet je betalen voor het maakt niet uit wat. Er hoeft piraatSchedel in deze tijd.

De grootste grap is MS Office … Het aantal mensen die denken dat ze nodig hebben dat, met name MS Word, obsceen in vergelijking met hoeveel eigenlijk nodig een geavanceerde tekstverwerker dat style sheets, macro’s gebruikt, sluit grafieken en spreadsheets, etc etc. Ik voel me sorry voor alle gewone huis-gebruiker mensen die betalen voor, en gebruik MS Word om een ​​paragraaf of twee van platte tekst te schrijven om af te sturen naar vrienden … wat dat betreft er waarschijnlijk een flink aantal kleine bedrijven en zakelijke gebruikers die ook don ‘t moet MS Word, maar denk dat ze doen. Ik adviseer altijd mensen om WordPad te gebruiken totdat zij vinden dat het niet kan doen wat ze nodig hebben om te doen … omdat de meeste gewone huis-gebruiker mensen tevreden voelen WordPad documenten kunnen opmaak bevatten (vet, onderstrepen, cursief, etc) en graphics zou zijn, en u kunt koppelen aan of insluiten objecten, zoals afbeeldingen of andere documenten. Ik ben niet positief op welk punt een huis of klein zakelijke gebruiker WordPad onvoldoende voor hun behoeften zou vinden, maar mezelf, ik heb nog nooit A.doc dat kon niet heel gemakkelijk zijn gemaakt as.rtf in WordPad ontvangen. Wat ik wil zeggen is dat verrrrry weinig mensen hebben de behoefte om … te betalen voor MS Office of MS Word of op fileshare één. Dat ze worden geleid om te geloven dat ze het nodig hebben is alleen maar vanwege het gebrek aan begrip … ze werden misleid !!

Wetten op het auteursrecht, verstoren van de vrije markt door het legaliseren van het monopolie winsten op een prijs in plaats van marktprijzen bepaald. Dit geeft geboorte aan “zogenaamde” piraterij.

als u verkoopt 100 ‘dingen’ voor $ 100 of 10.000 op $ 10 die de meeste winst produceert?

jeb; In het geval dat je dacht dat het antwoord op uw vraag was te duidelijk aan te geven, ik hoop dat je weet dat er kosten voor het maken van de verkoop … dus 100 verkoop loopt minder overhead dan 10.000 verkopen, levert dus meer winst;. Aan de andere kant … ik begrijp niet waarom u de vraag gesteld.

Spence

Spence

Ik ben er zeker van Jeb kan spreken voor zichzelf. Maar als je het lezen in de geest waarin ik begrijp dat het wordt geschreven, de exacte cijfers die hij gebruikte en je citeerde echt niet uit. Het punt is dat als je de prijs te verlagen tot een breder klantenbestand te krijgen, kan de winst nog steeds worden gehandhaafd. Als er meer van een massale marktbenadering dan wordt gekozen niet in de buurt zo veel geld hoeft te worden uitgegeven aan reclame, verpakking of levering. Als na een visreis u alle kosten voor een totaal van $ 500 bedroeg en besefte u alleen een gevangen vis, zou je dankbaar zijn u alleen een gevangen vis te geloven twee zou kosten je $ 1000? Nee, dat zou je niet. De tweede vis zou alleen kost je de extra aas.

Voor zover de extra boven het hoofd betreft, de meeste keren is het goedkoper in volume. Dus karton afdrukken of disk stempelen kan goedkoper per eenheid. Online verkoop is vandaag heersen. maken het beschikbaar om te downloaden en laat de klant af te drukken van de gebruiksaanwijzing of het branden van de schijf. Als je nog steeds zorgen over de kosten voor bandbreedte, ter beschikking stellen van een torrent en uit te zenden via e-mail een registratie sleutel.

Gewoon om u te laten weten waar ik vandaan kom, ik weet te verkopen. Het is niet de extra kosten die gemoeid zijn met het maken van een verkoop die me houden tijdens de late nachtelijke uren, is het idee van het niet maken van de verkoop op alle.

Mike

Het is een klassieke vraag: meer verkopen voor minder of minder voor meer. Ik wou dat Adobe zou kunnen veranderen zijn manier van denken. Hun prijzen zijn krankzinnig!

Microsoft is net zo slecht als adobe. Windows 7 heeft hoeveel varianten? Ten minste 7 verschillende versies, die, zoals ze opvoeren, zijn een paar extra functies die gepaard gaan met een sterke prijsstijging. Windows 7 Ultimate kost 220 usd alleen voor de upgrade. Linux ik veel veiliger

(Cont. Per ongeluk geraakt indienen)

Linux is veel veiliger, doet al dezelfde dingen ramen doet en soms een stuk efficiënter. Er is een kleine leercurve bij het schakelen, maar wanneer je iets nieuws, dat is te verwachten gebruik. Plus Linux is gratis. Net zoals veel hard werk gaat in Linux als Windows of Mac OS. Net als de andere man zei, er is open source versie voor alles. Besteden goddeloze hoeveelheden geld op een besturingssysteem dat is een magneet voor malware en virussen is gewoon dom. Je zou het niet 50 grand besteden aan een auto die begon met problemen binnen een week van het bezit van het. Waarom al dat geld uitgeven aan software die wordt ontsierd door het ontwerp? De programmeurs weten van de problemen, weet hoe ze nog te repareren laat het probleem om de eindgebruiker, die wel of niet weet hoe zich te beschermen tegen malware en dergelijke. Als ik betaal $ 300 voor software die ik verwacht dat het luchtdicht.

Ik heb met behulp van computers en isntallating andere toepassing voor ongeveer 9 jaar .. u weet dat het grappig ding dat ik heb nog nooit nooit nooit een applicatie aangeschaft. ik heb net 1 TB aan downloads. Eerlijk gezegd zou ik hebben betaald, maar ik ben in Somalië we hebben geen credit cards in hier 🙂

Opnieuw met de potentiële inkomsten … Zeer paar van die 16.990 die piraterij Photoshop zou ooit het product te kopen, vooral niet op volle prijs …

In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, heeft Thomas Edison niet de uitvinder van de gloeilamp. Hij deed echter octrooi en populariseren een commercieel levensvatbare versie van het.