snelle tip: schakel desktop e-mailberichten in Outlook

E-mailberichten zijn een geweldige manier om de gaten op belangrijke inkomende berichten te houden. Echter, als je honderden e-mails per dag kan het een afleiding klik op de kennisgevingen elke keer als ze pop-up zijn, onderbreking van uw workflow en invloed zijn op uw productiviteit.

Vind je jezelf verspilt een hoop tijd het controleren van e-mail de hele dag en zich afvragen waarom niemand van uw projecten zijn afgerond. Als het bureaublad notificaties je afleiden kunnen we alleen maar ze uitschakelen.

Met Outlook geopend klik op Extra opties en vervolgens op de knop E-mailopties.

Nu in het venster E-mailopties op de Advanced e-mail knop Opties.

Nu schakelt u het selectievakje naast de optie “Een nieuwe e-mail Desktop Alert” en terwijl het u misschien op goed uncheck “Speel een Sound”, dan klikt u op OK en in de buurt van de resterende ramen.

Een ander ding wijzen is als u klikt op het bureaublad knop Alert Settings kunt u de duur van de signalering en ook de transparantie te wijzigen. Wanneer kom je in de waarschuwingen weer aan u zich wenden zou willen experimenteren met deze.

Nu kun je nog steeds Outlook geopend en krijgt die TPS rapporten afgerond zonder afgeleid te worden.

De meeste vogels zijn tetrachromats, ze zien kleuren in vier kanalen in plaats van de drie kanalen de mens te zien, dit super-color visie wordt verondersteld om hen te helpen bij het verzamelen van voedsel en partnerkeuze.