snelle tip: pas uw Excel 2007 werkbalk Snelle toegang

De nieuwe Ribbon in Office 2007 kan een tijdje om te wennen aan te nemen, zodat de werkbalk Snelle toegang is een geweldige manier om uw meest gebruikte commando’s op een enkele werkbalk terwijl u wennen aan het lint te zetten.

Open Excel 2007 en klik op de pijl omlaag naast de werkbalk Snelle toegang.

Kies in het menu Meer opdrachten …

Nu wijzen op de opdrachten die u wilt op de werkbalk in de linkerkolom te verschijnen, en klik op de knop Toevoegen om ze naar de geselecteerde box toe te voegen aan de rechterkant.

U kunt ook het vakje voor “Toon werkbalk Snelle toegang onder het lint” als je niet van de werkbalk te zien zijn in de titelbalk.

Let op de werkbalk is nu onder het lint, en de items zijn toegevoegd aan de werkbalk.

Dit is zeker een eenvoudige tip, maar ik heb het zeer nuttig gevonden.

Ik heb geprobeerd om op maat de opdracht knop (Excel 2007) in de werkbalk Snelle toegang, maar een deel van de opdracht knoppen was verborgen. Hoe kan ik extra rij onder werkbalk Snelle toegang?

FYI, ik ben momenteel met behulp van venster 7 Ultimate

Uw waardevolle advies wordt zeer gewaardeerd.

Thanks; anne

De basis van de Ronald Reagan standbeeld, gelegen binnen de Nationale Capitol Rotunda in het Amerikaanse Capitool in Washington, DC, heeft stukken van de Berlijnse Muur opgenomen in de kroonlijst van de basis om de rol van Reagans herdenken in de vernietiging van de muur.