snel verstoppen menu strips in Windows Media Center

Zijn er bepaalde menu strips in Windows 7 Media Center dat je gewoon nooit te gebruiken? Vandaag gaan we een kijkje nemen op snelle en eenvoudige manier om die ongebruikte menu stroken met Hide’s Strips v1.3 verbergen nemen.

Hide Media Strips

Er is geen te installeren voor verbergen Menu Strips. downloaden het gewoon en dubbelklik op the.exe bestand om het uit te voeren. (U vindt de download link hieronder)

Verberg een van de Native menu strips door simpelweg deselecteren het overeenkomende selectievakje. Zoals je kunt zien in het onderstaande voorbeeld, hebben we gekozen om de Muziek, Sport, Afbeeldingen en video’s, en Tasks menu strips te verbergen. Alleen Films, TV, en Extra’s zichtbaar. Nu Spelen zal ook zichtbaar zijn, terwijl de media wordt afgespeeld.

Klik vervolgens op Opslaan en afsluiten. Het is zo makkelijk.

Om instellingen op het tabblad All Users wijzigen, verbergen Menu Strips moeten worden uitgevoerd als beheerder.

Onder Alle gebruikers, heb je de mogelijkheid om niet alleen het menu strips voor alle gebruikers te verbergen, maar zowel de Live TV en DVD’s tegels uit hun geboorteland menu strips. Voor de tegels, het selectievakje verbergt de tegels.

Wanneer u Media Center opnieuw op te starten, zult u merken dat uw ongewenste menu strips nu verborgen.

Conclusie

Dit is echt een snelle en eenvoudige manier om af te slanken uw Media Center start menu om alleen de menu strips u daadwerkelijk gebruikt. Dit hulpprogramma is afkomstig van dezelfde ontwikkelaar die de Mikinho Mount Afbeelding applicatie voor het automatisch monteren en het spelen van ISO in WMC en YAMMM, een applicatie voor afbeeldingen en metadata toe te voegen aan Media Center gecreëerd.

Op zoek naar wat meer heavy duty Media Center maatwerk doen? Check out vorige artikelen over het aanpassen van het startmenu van Windows Media Center en hoe om het beeld en thema achtergrond toe te voegen aan WMC.

Download verbergen Media Center Strips v1.3

ik hou van jullie

“Bus” is afgeleid van het Latijnse woord “omnibus”, wat betekent “voor iedereen”.