snel opzoeken woorddefinities met thefreedictionary voor IE 8

Tijdens het browsen in Internet Explorer kunt u snel een definitie, thesaurus toegang, of een vertaling voor een woord nodig. De Define met TheFreeDictionary accelerator laat je alle drie als dat nodig is.

Definieer met TheFreeDictionary in actie

Het installeren van het gaspedaal duurt slechts een paar momenten. Klik op Toevoegen aan Internet Explorer en bevestig de installatie als het tweede venster verschijnt.

Zodra u een woord dat je benieuwd bent vinden het gaspedaal kunt u de definitie te bekijken “in het tabblad ‘wanneer u uw muis over het contextmenu lijst.

Een close-up van de definitie voor “catastrofe”. Houd er rekening mee dat tijdens onze tests het uiterlijk van tekst gebaseerde advertenties in de definitie ramen leek tot ongeveer 50/50 zijn.

U krijgt toegang tot de thesaurus functie …

De vertaling functie als dat nodig is in het pop-upvenster.

Wilt u meer informatie voor de specifieke woord klikt u op de notering van het gaspedaal in het contextmenu. Een nieuw tabblad opent met toegang tot het woordenboek, thesaurus, en de vertaling informatie gecombineerd in één pagina.

Een ander voorbeeld en deze keer niet op tekst gebaseerde advertentie weergegeven.

Conclusie

De Define met TheFreeDictionary versneller kan handig zijn als je een snelle definitie, thesaurus toegang, of vertaling nodig heeft voor een woord tijdens het browsen.

Links

Voeg de Define met TheFreeDictionary accelerator voor Internet Explorer 8

wat dacht je van dit soort functies voor firefox;? bedankt voor de tips van de weg ..

WordWeb is het een voor Firefox, het is gratis en zeer goed; http:.. //wordweb.info/

je hebt een zeer behulpzame website dank je 🙂

Highland vee is een Schots runderras bekendste (en geïdentificeerd door) hun ongewone ruige dubbele vacht, de dubbele vacht helpt hen te beschermen tegen de natte en winderige omstandigheden van de Schotse Hooglanden.