snel een voorbeeld van nummers in Windows Media Player 12 in Windows 7

Heeft u wel eens zou willen dat je snel een nummer bekijken zonder deze te spelen? Vandaag kijken we naar een snelle en gemakkelijke manier om dat te doen in Windows Media Player 12.

Open Windows Media Player in Library Mode en selecteer uw muziekbibliotheek. Beweeg de cursor over de titel van de song en een preview pop-up venster verschijnt na een paar seconden.

Klik op de preview in het pop-up venster en de song begint te spelen.

Zoals het voorbeeld begint te spelen, zul je het overslaan koppeling en een lied timer zien. Klik op Doorgaan naar voren 15 seconden te springen in het lied. Wanneer u klaar bent met het bekijken van het lied, beweeg gewoon je muis weg van het voorbeeldvenster om het afspelen te stoppen.

Automatisch Voorbeeld Songs

U kunt de instellingen in Windows Media Player aan te passen om automatisch liedjes voorbeeld wanneer u uw cursor over de titel.

Selecteer Extra in het menu en klik op Opties.

Op het venster Opties, selecteert u het tabblad Bibliotheek en klik op Automatisch een voorbeeld van songs op de titel zweven. Klik op OK.

Nu wanneer je gewoon plaatst u de cursor over de titel van het nummer het preview-venster verschijnt en het afspelen zal automatisch beginnen.

Deze functie werkt net zo goed in de details te bekijken als in Expanded Tile view.

Wilt u uw muziek streamen naar andere computers op uw netwerk? Bekijk onze artikel over hoe je media streamen naar andere Windows 7-computers.

Hoewel het best bekend als een pet food bedrijf, Purina (voorheen bekend als de Ralston Purina Company) dabbled in een breed scala van producten, waaronder ontbijtgranen (zoals Cookie Crisp), pizza (het bedrijf liep een pizza franchise genaamd Schaakbord Pizza in het midden van de jaren 1980 ), en voor een periode van tijd, zelfs in handen van de bakkerijen produceren Wonderbread.