sleepbot tracks en analyseert uw slaappatroon

Android: Als je bang bent dat je niet genoeg slaap, maar niet weet hoe u nauwlettend in de gaten te houden zijn, SleepBot is feature-packed app die je slaappatroon te analyseren, integreert met wekkers, en nog veel meer.

SleepBot heeft een bedrieglijk eenvoudige interface, gewoon installeren van de applicatie en zet de SleepBot widget op je startscherm. Tik op het wanneer je in bed te klimmen en als je wakker wordt.

SleepBot ondersteunt meerdere dagelijkse entries (als je stiekem in een dutje of wakker in het midden van de nacht en een beetje lezen gedaan, bijvoorbeeld) en stelt al die inzendingen in slaap trendgrafieken dat de gemiddelde slaap lengte weer te geven, evenals uw slaap / wakker patronen en tijden. Daarnaast berekent de totale slaaptijd voor de overspanning van de tijd en uw slaap schuld. Of het nu voor persoonlijk gebruik of om te delen met uw arts kunt u ook houden notities met betrekking tot uw slaap en vervolgens exporteren de hele zaak (noten, slaap record, en al).

Ten slotte kunt u ook SleepBot integreren in uw Android’a wekkerfunctie (met ondersteuning voor populaire wekkers zoals Alarm Klock en Gentle Alarm).

SleepBot is gratis, vereist Android 1.6 +.

SleepBot [Android Market]

Gebruikte deze app sinds afgelopen zomer. Patroon bleek dat enkele dagen van 6-7 uur slaap cycli zou worden gevolgd door een catch-up ‘s nachts, vroeg naar bed gaan of oversleeping de volgende ochtend. Nu een beetje meer slaap krijg ik, geëgaliseerd all out.

Hallo

Of, je weet wel, imsoniac.

Net begonnen om dit te gebruiken. Heilige crud, op slechts een paar nachten met het, en ik ben al het zien van een verschrikkelijke patroon!

De technische naam voor wat gewoonlijk een hersenenvorst of IJshoofdpijn genoemd is sphenopalatine ganglioneuralgia, de pijn wordt veroorzaakt door de snelle afkoeling en opnieuw opwarmen van bloedvaten (capillairen) in de sinussen boven het gehemelte.