sendtoreader shuttles webpagina’s en Google Reader artikelen aan uw Kindle

Als u een artikel online leest en er de voorkeur aan lezen comfortabeler en op een later tijdstip op je Kindle, zal SendToReader opmaken en verzenden het artikel direct op de Kindle.

Net als bij eerder beoordeeld Kindlebility, SendToReader zet web-based content voor gemakkelijke lezing op uw Kindle. SendToReader voegt in een aantal nieuwe functies, waaronder een RSS-feed van de artikelen die u maakt, de mogelijkheid om te integreren met Google Reader voor een eenvoudige news-to-Kindle overdracht, geplande levering van artikelen van uw favoriete websites (alleen beschikbaar voor premium abonnees), en de mogelijkheid om meerdere artikelen / document bronnen te combineren in een groter document naar uw Kindle leeslijst overzichtelijk te houden.

SendToReader is een web-based service en komt in twee smaken: gratis (alle functies maar geplande artikel levering) en premie ($ 5 per maand, voegt in geplande levering).

SendToReader [via MakeUseOf]

Door de gehele U.S. wachten om de O.J. horen Simpson moordzaak uitspraak in 1995, de dag dat het vonnis werd aangekondigd lange afstand telefoontje verkeer daalde met 58 procent en het volume handel op de New York Stock Exchange daalde met 41 procent.