screenshot tour: Windows Live Essentials beta

Microsoft heeft een beta-versie van de volgende versie van Windows Live Essentials, het bevat tools zoals Movie Maker, Mail, Leef Sync, en meer voor Vista en Windows 7. Hier zullen we een kijkje nemen op de beta-suite te nemen en te zien wat je kunnen verwachten.

Installatie en configuratie

Download en installeer de nieuwe Live Essentials Beta (link hieronder). Kies uw taal en klik op de knop Nu downloaden.

Als u gebruik maakt van Live Mesh beta, zult u het volgende scherm adviseren dat Live Mesh wordt verwijderd en Live Sync is het nemen van zijn plaats te krijgen.

Selecteer nu de apps die u wilt installeren … net als bij vorige versies je hoeft niet alles, alleen de programma’s die u wilt installeren. U zult zien zijn er een aantal nieuwe, en sommige bestaande programma’s worden bijgewerkt. Als je geen fan van extra Werkbalken je zult waarschijnlijk willen ongedaan Bing Bar.

Voor het testen van sake, we gingen verder en geïnstalleerd alles. Op onze Windows 7 Core2 Duo machine met 4 GB RAM-geheugen, het proces duurde tussen 10-15 minuten … uw kilometerstand zal variëren afhankelijk van de snelheid van Internet en het aantal apps geïnstalleerd.

Afhankelijk van wat u wilt installeren, kan een reboot nodig zijn.

Nadat u de computer hebt opgestart, ziet u de nieuwe Live Beta toepassingen in het menu Start onder Windows Live te vinden.

Bing bar

Hier laten we u zien wat te verwachten na het installeren van uw Windows Live-toepassingen te beginnen met wat misschien de minst populaire Bing Bar zijn …

En hier in Firefox …

We hadden verwacht dat het zou zich alleen te installeren in IE, maar het is Firefox ook toegevoegd. Er zijn geen opties tijdens het installatieproces om het te stoppen van het installeren in Firefox, maar kunt u het verwijderen via de rubriek Add-ons.

Windows Live Mail Beta

The New Live Mail Beta is eigenlijk een redelijk fatsoenlijke programma voor het beheren van uw e-mails, bevat meer nieuwe functies, en heeft de bekende Ribbon-interface die in Office 2007 werd geïntroduceerd Hiermee kunt u meerdere e-mailaccounts, zoals Hotmail, Gmail en Yahoo beheren (op voorwaarde dat u zich abonneren op Mail Plus).

Windows Live Messenger Beta

Een van de interessante functies in de nieuwe Live Messenger Beta is de mogelijkheid om te werken met je sociale accounts zoals Myspace en Facebook. Je hoeft niet naar de sociale diensten aan te sluiten, maar als je wilt, de mogelijkheid is er.

Zodra je dingen ingesteld, zal het een groot scherm met nieuws, weer, sport en nog veel meer laten zien.

Een van de eerste dingen die je zou willen doen is over te schakelen naar Compact uitzicht als je meer gewend aan dat de lay-out zijn.

Veel beter…

Opnieuw met deze versie, zal het niet automatisch minimaliseren naar de System Tray (systeemvak). Dus je zou willen om te controleren ons artikel over verplaatsen naar het systeemvak in Windows 7.

Messenger Companion

Met deze nieuwe tool kunt u een webpagina te delen en te bespreken informatie terwijl u surfen op het web in Internet Explorer.

Windows Live Movie Maker Beta

De nieuwe bètaversie van Live Movie Maker heeft meer functies voor het bewerken, nieuwe visuele effecten, en manieren om ze rechtstreeks te publiceren op het web toegevoegd. Of u kunt een dvd van uw film branden in versies van Vista en Windows 7 Home Premium of hoger.

Windows Live Writer Beta

Windows Live Writer is ook veranderd om de Ribbon-interface op te nemen en heeft meer tools om je nieuwe artikelen op uw blog gemakkelijk. Voor meer informatie over de huidige stabiele versie van WLW, check out ons artikel over tools waarmee u post de inhoud helpen om uw WordPress blog.

Windows Live Sync Beta

Windows Live Sync is bedoeld om Live Mesh, die beta fase nooit meer weggegaan vervangen. Hiermee kunt u bestanden en mappen synchroniseren met andere computers, online, en zelfs tussen Windows en Mac (Live Sync voor Mac is alleen in het Engels op dit punt).

Dit is een van de meer spannende functies in Windows Live Essentials Beta. We zullen zeker die meer details over dit als we de dingen getest te krijgen.

Windows Live Photo Gallery Beta

Live Photo Gallery is ook gereviseerd en bevat de Ribbon-interface en meer opties voor het beheren van uw foto’s. Het omvat Auto Adjust, snel zoeken, en de mogelijkheid om je foto’s te delen op sites als Facebook, Flickr of YouTube.

Windows Live Family Safety Beta

Live Family Safety als nieuwe functies en beschermt je kinderen tijdens het surfen op het internet. Hoewel het niet perfect is, geeft het je een extra hulpmiddel om uw kinderen te beschermen tegen twijfelachtige inhoud terwijl u online bent.

Outlook Connector

Nu opgenomen in Live Essentials is de Outlook Connector waarmee u uw Windows Live e-mail, agenda en contactpersonen uit Outlook 2003, 2007 en 2010. Voorheen was het een aparte download beheren en is niet opgenomen in de suite. Het bedrag van de functies die u hebt hangt af van de versie van Outlook je draait. U kunt meer informatie over Outlook Connector van hier uit te vinden.

Conclusie

Dit geeft je een basis overzicht van wat u kunt verwachten van de nieuwe Windows Live Essentials te geven. We hebben veel onderzoek te doen met deze apps en meer actuele informatie over hen in de toekomst te hebben. Vergeet niet dat dit nog steeds in beta … maar als je een early adopter bent, wilt u misschien de nieuwe Live Essentials Beta uit te proberen.

Download Windows Live Essentials Beta voor Vista en Windows 7

Het is het waard erop te wijzen dat wanneer zij Live Mesh vervangen door Sync ze zette de opslagcapaciteit van 5 GB tot 2 GB. Vreemd gezien het gebruikt uw 25GB van Skydrive

Ik ben geïnteresseerd in de Live Sync. Is het als Dropbox?

Jaguars hebben zo’n krachtige beet dat ze hun prooi kunnen doden door direct bijten door middel van hun schedel en in de hersenen.