screenshot tour: Microsoft Security Essentials 2.0 beta

De nieuwe beta versie van Microsoft Security Essentials werd gisteren gelanceerd om een ​​beperkt aantal gebruikers. Hier zullen we een blik op wat u verwacht van de nieuwe versie van de favoriete pc-beveiliging applicatie How-To Geek nemen.

We hebben al gezien Microsoft Security Essentials onze stempel van goedkeuring. Nu is er een nieuwe beta versie die we een kijkje nemen op vandaag zult nemen. Het werd uitgebracht via Microsoft Connect en is beschikbaar op wie het eerst komt – het eerst maalt. het is niet in alle landen ook niet, dus afhankelijk van uw locatie kunt u geen toegang toe hebben. Het is beschikbaar in zowel 32 en 64-bits versies.

Installatie en configuratie

U moet zich aanmelden bij uw Microsoft Connect-account, of meld je aan als je nog geen account hebt. Dan kunt u de versie die geschikt is voor uw besturingssysteem is te downloaden.

Blijkbaar waren er problemen met het downloaden het bestand van MS Connect gisteren en ze aan te bevelen rond het werk is om de Microsoft File Transfer Manager (link hieronder) te gebruiken.

De installatie is vrij eenvoudig naar aanleiding van de installatiewizard. Als u al versie 1.0 van Microsoft Security Essentials (MSE) is geïnstalleerd, zult u in staat om te upgraden.

Bepaal of je wilt het Customer Experience Improvement Program of niet mee …

Het zal bieden op Windows Firewall in te schakelen voor u. Het je een andere firewall applicatie te gebruiken of gewoon niet willen het bleek, kunt u deze uit te schakelen.

Nu wacht terwijl de upgrade plaatsvindt. De hoeveelheid tijd die nodig is zal variëren. We installeerden de 32-bits versie op een Windows 7 Home Premium Core2 Duo-systeem en duurde ongeveer drie minuten.

Om de upgrade een reboot nodig is af te maken.

Na het krijgen van terug van de Restart kunt u beginnen met de oprichting ervan. De gebruikersinterface is een beetje een nieuw uiterlijk, maar het gebruik ervan is in wezen hetzelfde als de huidige versie.

Als u niet over de huidige versie van MSE is geïnstalleerd, is er geen herstart nodig is, zal bieden aan de recente definitie-updates te krijgen en scan uw systeem meteen.

64-bit versie

We ondervonden een beetje een probleem om de 64-bits versie upgrade op onze Windows 7 Ultimate machine. We eindigden met het verwijderen van de huidige versie van Revo Uninstaller Pro en wanneer de volgende fout kwam, hebben we de machine hernieuwd en met succes geïnstalleerd en werkt geweldig.

nieuwe functies

Het heeft nog steeds de functies die u nu al gebruikt om, zoals het plannen van scans en real-time bescherming, en biedt nieuwe functies ook. Een van de nieuwe interessante functies voor Windows 7 en Vista (niet beschikbaar in XP of 2003) is dat je kunt een beveiliging netwerk mogelijk. Dit zal uw netwerkverkeer inspecteren en eventuele verdachte verbindingen te blokkeren. Een erg leuke feature voor mensen met een thuis- of klein zakelijk netwerk.

Ook bevat de Firewall integratie die we gekeken naar tijdens de installatie.

Het integreert met Internet Explorer te beschermen tegen webgebaseerde bedreigingen zoals kwaadaardige scripts.

Het bevat ook een nieuwe bijgewerkte bescherming van de motor die een betere detectie, eenvoudiger opruimen, en betere prestaties biedt. We liepen een aantal nep-test virus bestanden en de detectie was zo goed als de huidige versie en het opruimen was een makkie.

Draait op Windows Home Server

Als u Windows Home Server uitvoert op uw huis of klein kantoor netwerk, zult u van het feit dat de MSE Beta werkt op WHS versie 1 en ook op Vail! Gewoon het uitvoerbare in een gedeelde map, dan Remote Desktop op uw server. Anders, als je met behulp van de geavanceerde beheerconsole voor WHS u toegang tot uw server desktop via de console. Dan installeer het net zoals hierboven weergegeven.

Windows Home Server versie 1 loopt op Server 2003, zodat de nieuwe functie Network Protection is niet beschikbaar. Er moet echter in WHS Vail beta als het is gebouwd op Server 2008.

Het draait in de taakbalk, zelfs na een reboot of als u niet bent aangemeld, zodat je niet nodig om het te installeren als een service.

Conclusie

Vergeet niet dat dit is nog in beta en u kunt ervaren een aantal bugs … hoewel we niet hebben meegemaakt enige in onze beperkte testen anders dan de x64-bit te installeren. Het zal draaien op XP, Server 2003 en hoger, maar de geavanceerde bescherming netwerk is niet beschikbaar in op die twee besturingssystemen. Als u een early adopter bent je zou willen om het te krijgen, terwijl downloads zijn nog steeds beschikbaar.

Krijg MSE 2.0 Beta van Microsoft Connect

Op het moment van dit schrijven van het Windows Team blog gemelde problemen te downloaden van de MS Connect website. Ze werken aan het probleem en je kunt hier meer over lezen. Als u problemen ondervindt bij het downloaden van het individueel dossier vervolgens gebruik maken van de Microsoft File Transfer Manager.

Leuke screenshots … V2 belooft echt groot: P

“Het integreert met Internet Explorer te beschermen tegen webgebaseerde bedreigingen zoals kwaadaardige scripts.” – In plaats van het tonen van een screenshot van uw uitstekende website, het zou beter zijn geweest om aan te tonen van de ‘Microsoft Antimalware Script Scanner in IE8 Manage Add-ons venster . De screenshot momenteel geplaatst heeft geen betekenis bij allen naar de erboven vermelde functie.

Leuk, maar het zag er niet te vragen Voor herstart na upgrade op XP.

Het lijkt erop dat Microsoft Antimalware Script Scanner is alleen beschikbaar voor IE8 32-bits, maar helaas niet voor IE8 64bit: –

De 64bit installer crasht halverwege de installatie. =

Gelukkig geen problemen updaten om ofwel 32 of 64bit MSE 2.0 beta.So ver het gedraagt ​​zich als versie 1.0, rustig in de background.I nog om het te proberen op mijn XP-systeem, maar hopen op een goede ervaring daar ook.

Vanuit de “NisLog.txt” file, de Network Inspection System handtekeningen zijn allemaal uitgeschakeld.

Handtekeningen: Totaal: 229, Ingeschakeld: 0; nul actief handtekeningen – zal niet daadwerkelijk motorbelasting; Nieuwe engine version = 2.0.3057.0, New handtekening version = 7.6.0.0 – rollback: geen

In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, heeft Thomas Edison niet de uitvinder van de gloeilamp. Hij deed echter octrooi en populariseren een commercieel levensvatbare versie van het.