scoren een gratis usenet account op xsusenet

Als u geïnteresseerd bent in het experimenteren met Usenet, maar niet zeker of je klaar bent om de sprong te wagen en krijg een betaalde account ergens bent bent, is XSUsenet het aanbieden van gratis (zij het lagere snelheid) Usenet-accounts.

De snelheid en de kwaliteit van de verbinding is aanzienlijk minder dan sommige van de aanbieders die we graag in onze How-To Geek Guide to Usenet, maar gratis is gratis. Met de XSUsenet gratis account je beperkt tot 1 MB te downloaden en 2 gelijktijdige verbindingen. Het is niet veel, maar het is gratis en meer dan voldoende als je Usenet moet leunen in de richting van gesprek en kleine bestanden.

Ik weet niet zeker wat te doen met uw Usenet-account? We zouden het lezen van onze Usenet gidsen in deze volgorde aan: Aan de slag met Usenet, Supercharging Uw SABnzbd Experience, en gebruiken Sickbeard naar Turn Your Usenet Connection in een Tivo.

XSUsenet gratis accounts [via gHacks]

Syntax fouten bij het aanmaken van een account.

Ik ben te krijgen van de zelfde fout.

Syntaxisfout voor mij ook. Ook, waarom zijn slechts drie landen die in de dropdown?

Misschien moet je VPN of TOR gebruiken, zodat uw ip zijn oorsprong in Nederland, België of Duitsland.

Het is iets te doen met die gestraald captcha. Ik mailden ze over. Ik hoop dat het een goed alternatief. Ik betaal $ 20 per maand voor PowerUSENET.

Nee, Gregg, is het dat niet. Ik ben in Duitsland, en ik consequent krijg fouten ook.

heeft iemand komen met een oplossing over hoe te registreren op deze site .. steeds dezelfde fout.

Overeengekomen, Eva. Ik heb een VPN kreeg en probeerde zowel Nederland als Duitsland. Het is de captcha.

Op FF, met geen script addon in feite het teken up venster zegt

“26 november 2011, 23:43 CET; Signups tijdelijk is opgeschort als gevolg van de grote vraag, onze excuses voor het ongemak.”

Dit kan de oorzaak zijn van sign up fout.

Niet al weten over de datum.

Het is één megabit download, geen megabyte zoals in het artikel. Er is een groot verschil.

Dit voorspelt niet veel goeds voor een Usenet-site, doet het ???

We verwachten om te beginnen met nieuwe aanmeldingen te accepteren vanmiddag weer. Zoals eerder vermeld, hebben we overspoeld met nieuwe gebruikers en onze front-ends kon gewoon niet omgaan met de aanzienlijke belasting te verhogen.

Onze excuses voor het ongemak. Voor degenen die al een account hebben geopend bij ons, we hopen dat het is om je likings! Voor degenen die wachten om er een te maken, dient u er rekening met ons een beetje langer.

Vriendelijke groeten

XS Usenet Team

Ja, ik ben te krijgen van de grote vraag fout.

Ligt het aan mij of is iemand anders krijgt “fout: Captcha code incorrect”

Ik ben net door. Zorg ervoor dat je de wiskunde vraag hieronder de standaard Captcha venster beantwoorden voordat klikken op ‘Abonneren’.

cant get dit te laten werken met SABnzbd … kan iemand mij helpen?

Aanmeldingen werken. Ik heb 2 dingen ontdekt. 1. U bent niet krijgen van een 1M-verbindingen. 2. Hun SSL time-out. Als u poort 80 te gebruiken dan werkt het.

Aanmeldingen werken en ik krijg 1M in de Verenigde Staten.

Donald Duck is zo’n ongelooflijk populaire figuur in de Zweedse cultuur dat ze moesten stemmen outlaw voor hem via write-in stembiljetten als een vorm van protest stem.