schilderen met je gezicht! hoe u aangepaste photoshopborstels creëren

Als je ooit hebt willen om je Mario Paint dagen, scatter sterren overal een foto herbeleven, of tekenen met katten, vandaag heb je geluk. Hier is een eenvoudige how-to video en dat zal u tonen hoe u aangepaste Photoshop borstels te maken.

Zelfs als dit niet de meest bruikbare methode voor de meeste lezers, kunnen we zeker gebruiken op een leuke manier. Blijf lezen om te zien hoe makkelijk het is om aangepaste Photoshop borstels te maken, en het ontcijferen van de verlieslatende Brush Panel om leuke effecten te creëren.

Deze techniek is alleen Photoshop. Begin met elke afbeelding die u wilt gebruiken als een borstel, evenals een lege pagina of afbeelding die u wilt doodle op.

Ongeacht de kleuren in uw afbeelding, zal Photoshop behandelen alsof het een grijswaardenafbeelding. Uw lichte kleuren gaan lichtste, terwijl je donkerste kleuren gaan naar de meest ondoorzichtig. (Dit zal meer zin even te maken.)

Met de door u gekozen afbeelding is geopend, gaat u naar Bewerken> Define Brush Preset. Als u alleen een deel van de afbeelding gebruikt, kunt u de lasso of rechthoekige marquee tool gebruiken om de belangrijkste onderdelen te selecteren.

Photoshop wordt het beeld in een borstel in één stap.

Druk op om de borstel te krijgen. Door rechts te klikken in het lege document, kunt u het contextuele penseel te openen en vind uw nieuwe borstel.

U kunt nu tekenen met je borstel. De cursor wordt nu vorm afbeelding, zoals rechts getoond, en zoals getoond midden- en links, neemt het de kleur van wat u in de voorgrondkleur heeft geplaatst.

Het eindigt niet met een beeld gewoon transformeren in een bijna nutteloze borstel. Met een aantal slimme denken, kunt u een afbeelding of symbool te zetten in een scatterbrush die u zou kunnen genieten van het gebruik.

Notitie van de Auteur: Als je niet volgen langs, of hebben niet veel gebruik gemaakt van de brush tool, kan dit deel een beetje verwarrend. Als u wilt, kunt u rechtstreeks naar het einde en kijken naar de video, die een heleboel dingen zal duidelijk voor je.

Gebruik het gereedschap, navigeer vervolgens naar Bewerken> Define Brush Preset een borstel uit een segment van uw beeld te creëren. Laten we eens kijken of we dit hart borstel spannender kunnen maken.

Op zichzelf, de borstel is niet erg groot. Maar laten we eens een kijkje in de monsterous Brush paneel en zien hoe we kunnen verbeteren op onze nieuwe tool.

Shape Dynamics kunt u de grootte van de individuele harten (Size Jitter) aan te passen, veranderen hun hoek (Hoek Jitter), en maken ze meer onregelmatige vorm (Ronding Jitter).

Brush Tip Shape kunt u de spatiëring veranderen en een borstel die is niet zo door elkaar.

En ten slotte, Scattering zal u toelaten om de harten bewegen meer onregelmatig in de verticale en horizonal assen.

Het resultaat is een veel meer nuttig instrument, deze harten, compleet met de hengelsport, zijn gemaakt met een enkele penseelstreek. Bekijk de video hieronder om beter te begrijpen van het proces.

Deze video zou het meer voor de hand wat deze ingewikkelde scatterbrushes zijn om te maken. We lopen door dezelfde opties die we hierboven besproken, en verf met hen, om te laten zien hoe ze werken. Als een bonus, kijken tot het einde om te zien hoe gemakkelijk beelden worden gemaakt in de borstels.

In aanvulling op de borstels je zelf maakt, zal een eenvoudige Google-zoekopdracht voor photoshopborstels brengen tientallen websites, alle smeek je om hun aangepaste penselen downloaden. De Nagel Series, in het bijzonder, is een oude Photoshop favoriet, en er zijn tientallen van hen beschikbaar om te downloaden, verenigbaar is zo ver terug als de originele Creative Suite versie van Photoshop. Genieten!

Heeft u vragen of opmerkingen over Graphics, Photos, Bestandstypen, of Photoshop? Stuur uw vragen naar ericgoodnight@howtogeek.com, en ze kunnen worden opgenomen in een toekomstige How-To Geek Graphics artikel.

Awesome illustraties!

een beetje off topic, maar je zou willen voorzien van HTG, is sagethumbs, een programma dat ik recent gevonden waarmee gebruikers een voorbeeld van PSD-bestanden als miniaturen niet pictogrammen in Windows 7 ,, handig voor sommige!

Scotland Yard (officieel New Scotland Yard), de informele naam voor het hoofdkwartier Metropolitan politie in Londen, is zodanig genoemd omdat de achteringang (die later werd het publiek ingang) voor de originele hoofdbureau van politie is gelegen aan de straat Great Scotland Yard en de naam van de straat werd synoniem met het station.