ruimtestations zoals voorzien in de jaren 1970

Tjonge, ze zeker waren ambitieus terug in de jaren ’70, terwijl vandaag zijn we blij om een ​​klein appartement-sized omgeving in een baan hebben, toen waren ze dromen van hele steden in de ruimte.

Met dank aan het NASA Ames Research Center archieven, we getrakteerd op kunstenaar renderings van de ruimte koloniën van de toekomst als gedacht uit de jaren 1970. Het kunstwerk overspant visies van de ruimte kolonies van 10.000 tot 1.000.000 burgers sterke sommigen van hen omvatten alles van waterlichamen aan kantoorgebouwen. Hit de link hieronder voor meer foto’s.

Space Colony kunst uit de jaren 1970 [via The Daily Wat]

“Een klein appartement-sized omgeving”. Probeer een huis met drie slaapkamers.

Ik herinner me deze foto’s van toen ik op school zat in de jaren 70!

Hey, is dat beeld waar het idee voor ‘Halo’ vandaan komt?

Ik zeg nog steeds dat we moeten overwegen het bouwen van deze gigantische ringen. Het zou een geweldige manier voor toekomstige generaties om uit te breiden, te verminderen bevolking overbevolking en te leren.

Mooie foto’s. Ze zijn illustraties uit Gerard O’Neil’s 1976 boek “The High Frontier”.

http://en.wikipedia.org/wiki/The_High_Frontier:_Human_Colonies_in_Space

Octopussen geen blinde vlekken in hun visie te hebben; de structuur van hun netvlies en de oogzenuw is zodanig dat, in tegenstelling tot in de ogen van de gewervelde dieren, de zenuwen niet licht te blokkeren of anderszins verstoren van de continuïteit van het netvlies.