ruggedize uw luidsprekers met deze munitie kan mod

Als u uw luidsprekers moet een beetje meer misbruik dan de gemiddelde pair te nemen, deze stevige build packs hen in een surplus munitie kan zo kunnen ze het misbruik gooi je naar hen te behandelen.

Courtesy of Instructables gebruiker Dustin White, deze compacte bouw kost ongeveer $ 50 (met inbegrip van de feitelijke luidspreker componenten). Als je handig met een soldeerbout en een draad stripper bent, zal het project een briesje. Hit de link hieronder voor de stap-voor-stap build gids op Instructables.

Ammo Box Speakers [via Neatorama]

Nice, zou ik dat in plaats van mijn TurtleBeach

mooi werk, hoewel een metalen behuizing is niet akoestisch ideaal voor een goede geluidsweergave en lange termijn te luisteren -medium-density vezelplaat, spaanplaat, of een soort semi-hard hout

Zetten ze dat dicht bij elkaar defeates het doel van de stereo.

cool idee, maar r heeft gelijk. je een ammo doos gedood, die dingen zijn zeer geschikt voor de opslag van munitie

Duimen omhoog voor de koelte factor, maar afgezien van de problemen die vorige affiches omhoog hebben gebracht Ik zou denken dat rammelaars ook een probleem zou zijn.

Dit is een geweldig idee! Het is duidelijk dat degenen onder jullie die zich bezighouden met de sprekers zijn te sluiten en het wordt gemaakt van een munitie kan is een kwestie hebben nooit bracht een tijd in het veld wat dan ooit. Wanneer uw ingezet of opleiding in het veld is het kleine dingen zoals dat al het verschil maken. Ik heb al mijn speakers versterkt op mijn telefoon door het snijden van een gat in het karton van een rol van TP. Deze munitie speaker box is licht van gewicht, draagbaar en in de achterkant van een tactisch voertuig met geen echte zorgen van de schade kan worden gegooid. Dit ding is erg netjes en ik ben momenteel in het proces van het maken van een uit een 30mm munitie kan voor mijn reis naar Afghanistan.

De CGI-versie van de Empire State Building in de 2005 film King Kong nam 18 maanden werk om nauwkeurig te maken, de eigenlijke Empire State Building werd gebouwd in 14 maanden.