rol je eigen radar pistool met deze low-cost koffie kan bouwen

Deze informatieve gids zowel legt de principes van radar-gebaseerde snelheidsmeting en toont u hoe u een radar pistool / radar imager met behulp van koffie blikjes en elektronica onderdelen te bouwen.

Deze multi-purpose build zal je helpen alles doen, van het meten van de snelheid van bewegende objecten tot het genereren van topografische afbeeldingen. Hit de onderstaande link om meer te lezen.

Bouw een klein Radar System [MIT Open Course via MAKE]

LOL! Eenvoudig, begrijpelijk, weekend garage project! Ik begreep elk woord … niet!

Dat was echt deep..It bijna maakte mijn hoofd pijn doen;! LOL

Dient meer praktijk de belangrijkste punten over te brengen, het toevoegen van de eenvoudige verklaring aan het begin dat de frequentie van een signaal gereflecteerd door een bewegend object, afhankelijk van de snelheid verandert het object beweegt naar of van de ontvanger zou het verhaal vlottere maken. Denk aan de regels voor presentaties. 1. De 5 Ps regel. Voorafgaande voorbereiding voorkomt slechte prestaties. 2. Tellthem’s regel. Vertel hen wat je gaat om hen te vertellen. Vertel hen. vertel hen dan wat je hen vertelde.

Absoluut fantastisch video. U heeft een geweldige job. Zeer informatief en goed gepresenteerd. Ik vond deze vid, terwijl op zoek naar een manier om een ​​radar pistool van mijn eigen te maken. Ik hoopte op een schema over hoe de hardware daadwerkelijk te krijgen. Maar dit verklaart de Dopper radar theorie zeer goed, en zeker geholpen mijn begrip van hoe het een radar pistool echt werkt. Goed werk.

De eerste niet-Britse kunstenaar getekend bij de Beatles Apple Records label was de Amerikaanse singer-songwriter James Taylor.