rippen en converteren van dvd’s een ISO image te

Als u eigenaar veel DVD’s, wilt u misschien om ze te converteren naar een ISO image voor back-up en eenvoudig te spelen op uw media center. Vandaag nemen we een kijkje bij het rippen van uw schijven met behulp van DVDFab, vervolgens met behulp van ImgBurn om een ​​ISO image van de geripte dvd-bestanden te creëren.

Rip DVD met DVDFab6

DVDFab zal kopieerbeveiliging te verwijderen en rip de DVD-bestanden gratis. Andere onderdelen van de suite moet u een licentie te kopen na de proefperiode van 30 dagen, maar je zult nog steeds in staat zijn om DVD’s rippen na het proces.

Installeer DVDFab door het aanvaarden van de defaults (link) … het systeem opnieuw moet worden opgestart om de installatie te voltooien.

De eerste keer dat u het uit te voeren, wordt er een welkomstscherm weergegeven. Als u niet wilt zien het opnieuw vinkt u het vakje Niet meer laten zien, dan starten DVDFab.

Pop de dvd in uw station en klik op Volgende.

Selecteer nu uw regio en laat U niet opnieuw tonen en vervolgens op OK.

Het zal dan opent u de DVD en beginnen om het te scannen.

Onder DVD to DVD kunt u ofwel volledige Disc of Main Movie, afhankelijk van wat je wilt rippen selecteren. Wilt u de DVD te branden op een schijf nadat het is gecreëerd selecteert de Full Disc optie.

Klik nu op de knop Start om het rippen te starten.

Na het rippen is voltooid, krijg je een bericht krijgt u te vertellen dat het voor u klaar om in een lege dvd te zetten. Omdat we niet de schijf branden, alleen de boodschap te annuleren.

Klik op Voltooien en sluit uit DVDFab of gewoon minimaliseren als je gaat blijven gebruiken naar een andere DVD’s rippen.

Standaard is de tijdelijke map is in My Documents \ DVDFab \ Temp … maar u kunt het in de instellingen te wijzigen.

Als je naar de Temp map zie je de dvd-bestanden zijn opgenomen …

Bestanden converteren naar ISO met ImgBurn

Nu we de bestanden geript van de DVD, moeten we ze te converteren naar een ISO image met behulp van ImgBurn (link hieronder). Open het en in het hoofdmenu klikt u op Create image-bestand van bestanden / mappen.

Klik op het mappictogram om de locatie van de geripte dvd-bestanden te bladeren.

Blader naar de DVDFab tijdelijke map en de map VIDEO_TS voor de bron en klik op OK.

Vervolgens kiest u een bestemming directory, geef de ISO een naam en klik op Opslaan. In dit geval gescheurd we de Unbreakable DVD, zo genoemd dat.

Dus nu in ImgBurn heb je de bron zijn de geripte dvd-bestanden, en de bestemming voor de ISO … klik vervolgens op de Build-knop.

Als u niet beschikt over een volume label te creëren, ImgBurn is vriendelijk genoeg om op te creëren voor u.

Als alles er goed uitziet, klikt u op OK.

Nu aub ImgBurn gaat door het proces van het omzetten van de geripte dvd-bestanden naar een ISO-image.

Het proces heeft met succes afgerond.

De ISO-image van de DVD zal in de output directory die u eerder hebt geselecteerd. Nu kunt u de ISO-image branden op een lege dvd of opslaan op een externe harde schijf voor het veilig houden.

Als je klaar bent, zult u waarschijnlijk willen naar de map temp DVDFab om te gaan en de VOB en andere bestanden in de VIDEO_TS map te verwijderen want zij zullen nemen veel ruimte op je harde schijf.

Conclusie

Hoewel deze methode vereist twee programma’s aan een ISO maken van een DVD, is het zeer snel. Bij het branden van DVD’s van verschillende lengtes, het duurde minder dan 30 minuten naar de finale ISO te krijgen. Nu, zult u uw dvd-films back-up voor het geval er iets zou gebeuren met de schijven en niet meer speelbaar. Als u Windows Media Center gebruiken om uw films te bekijken, kijk op onze artikel over hoe je automatisch aan te koppelen en uitzicht ISO-bestanden in Windows 7 Media Center.

Met DVDFab, krijg je een 30 dagen volledig functionele proefversie voor al haar functies. U kunt nog steeds rip DVD’s, zelfs na de proefperiode van 30 dagen is verstreken. Hoe meer we zijn met behulp van DVDFab, hoe meer de indruk dat we zijn met de mogelijkheden, zodat na de proefperiode van 30 dagen moet u overwegen de aanschaf van een licentie. Wij zullen een volledige herziening van de ervan om snel te delen met je hebt.

Download DVDFab

Download ImgBurn van Ninite

Groot artikel! Denk dat ik eindelijk beginnen met een back-up van mijn collectie nu. Jullie maken het veel te gemakkelijk om het niet te doen.

Dit is beter dan DVD-shrink? Shink lijkt dezelfde mogelijkheden bieden, maar met minder stappen naar het eindresultaat. Lifehacker biedt zelfs een tool om de precessie te stroomlijnen nog meer (hoewel ik het niet gebruikt omdat ik niet de video te comprimeren in mijn iso-bestand).

behoeft de dvd rip software. ImgBurn kan het image-bestand direct vanaf de schijf te maken.

DVDFab 6 (en oudere versies) kunnen de dvd direct in an.iso bestand te maken zonder gebruik te maken IMGBurn. Je hoeft alleen maar te klikken op het pictogram aan de rechterkant van de bron en de bestemming boxen. Het maakt the.iso op dezelfde wijze als dit proces door het rippen van de DVD naar een map en vervolgens omzetten to.iso, maar het is een paar stappen minder. Er is ook een optie in de instellingen DVDFab verwijderen tijdelijke bestanden na het zijn taak heeft uitgevoerd.

Na de proefperiode van 30 dagen, zou DVDFab niet langer toestaan ​​me om dvd’s te rippen. Is er een andere versie die ik had moeten worden gebruikt?

“In dit geval gescheurd we de Unbreakable DVD, zo genoemd dat.”

Weet je het zeker? Ik zag ook “Two Towers”, “Return of the King”, en “Trekkies” in die screencaps.:P Ik neem aan dat ze niet allemaal werden gemaakt van een single-artikel schrijf sessie? 🙂

Als u het pictogram gebruiken op de rechterkant van de ‘target’ lijn, kunt u de geripte dvd op te slaan in an.iso dat DVDFab zal creëren voor u, zodat u niet hoeft te twee programma’s gebruiken.

Ook wanneer making.isos die u op uw computer om te worden gemonteerd, zijn waarschijnlijk beter ‘dvd8’ te selecteren, zodat de kwaliteit is 100% (dat wil zeggen, een exacte kopie van de film inclusief menu’s)

J

Als aanvulling op het bovenstaande How-To, gebruik ik Sandboxie en creëerde een aparte sandbox waarin DVD Fab lopen. Het werkt goed in die zandbak en mijn pc blijft schoner omdat DVD Fab niet op mijn “echte” systeem is geïnstalleerd.

We hebben gemerkt hebben dat het gebruik van DVDFab en ImgBurn afzonderlijk krijgt het werk ongelooflijk snel gedaan.

Hoe werkt deze stapel tegen DVDShrink en DVD43?

@Matthew Lucas: Ik heb ontdekt dat deze methode is een waanzinnig snelle manier om uw DVD’s rippen en converteren naar een ISO-image. Terwijl anderen hebben opgemerkt kunt u een DVD converteren naar een ISO met behulp van slechts DVDFab … uit onze tests, het is een stuk sneller proces met behulp van de twee apps afzonderlijk.

Gebruik gratis app Virtual CloneDrive (http://www.slysoft.com/en/virtual-clonedrive.html) om het ISO en SMPlayer (http://www.howtogeek.com/howto/10824/getting-started-with mount -smplayer-on-windows-to-play-movies-better /) om de ISO te spelen. Als u gebruik maakt van een Linux-server naar uw ISO op te slaan, kunt u Virtual CloneDrive omzeilen en monteer de ISO op de server met behulp van command line.

DVDFab Virtual Drive zal ook de ISO-bestanden voor het bekijken monteren en is ook gratis. U kunt vinden en downloaden van de nieuwste versie van het DVDFab Forum http://forum.dvdfab.com/index.php. Een eenvoudiger manier om het beeld te maken is om DVDFab Passkey, een on-the-fly Decrypter gebruiken, en lees de originele schijf met ImgBurn (gratis bij http://www.imgburn.com) in “build” mode. De meeste software spelers zullen de gedecodeerde filmbestanden uit een VIDEO_TS map af te spelen op uw harde schijf (gemaakt met DVDFab DVD naar DVD-modus), zodat u kunt overslaan het maken van het beeld helemaal, tenzij u de bestanden op een schijf te branden ook.

@Taylor “Is dit beter dan DVD-shrink? ‘

DVD Shrink is een groot stuk van software, maar het is niet meer ondersteund en zal niet werken op nieuwere dvd encryptie. Vandaar de noodzaak DVDFab (of iets dergelijks).

@ Will “geen noodzaak voor de scheurende software DVD. ImgBurn kan het image-bestand direct vanaf de schijf te maken. “; Maar zoals het geval is met DVD Shrink, heb ik gevonden ImgBurn ook niet werken op bepaalde soorten encryptie.

@ Chris havn’t had geen probleem met de encryptie met ImgBurn toch ook al heeft dit meestal pop-up een bericht over hoe het niet kan lezen door alle types. Ik heb altijd alleen maar dacht te gaan met de kopie van de harde schijf en ik havn’t had nog een fail.

Sterker nog, de enige DVD rippen apps die lijken te blijven van de industrie anti-kopiëren van bedrog te houden zijn DVDFab en AnyDVD. Onlangs had ik moeite het rippen van de film Australië met een versie van DVDFab ik ongeveer een maand eerder had gedownload. Ik controleerde de DVDFab site, en ze hadden een bijgewerkte versie die werkte.

Ik begrijp nog steeds niet de behoefte om een ​​ISO-bestand voor back-up te maken. Wat zijn de voordelen van een enkel ISO-bestand ten opzichte van een enkele map met alle relevante bestanden in al klaar om af te spelen? U zegt: “Als je klaar bent, zult u waarschijnlijk willen naar de map temp DVDFab om te gaan en de VOB en andere bestanden in de VIDEO_TS map te verwijderen want zij zullen nemen veel ruimte op je harde schijf.” Maar in de het voorbeeld gegeven, de VOB en andere bestanden nemen niet meer ruimte (eigenlijk een beetje minder ruimte!) dan de enkele ISO-bestand (4507813888 bytes vs. 4508418048 bytes). Dus waarom ga door 2 stappen (rip en ISO) als je gewoon kunt rippen naar een externe schijf voor back-up.

Veel gemakkelijkere manier. AnyDVD, klik met de rechtermuisknop, rippen naar iso, klaar!

Dus zal dit werk voor een Windows 7.iso dat ik gebrand op een DVD? Omdat ik verloor the.iso en zou graag naar een andere DVD and.iso voor back-up te maken. Zal dit werk voor?

werkt geweldig, maar maken de cpu hoog is er een manier om het langzamer werken?

@Anthony, Ik zet originele DVD’s ISO’s, omdat mijn mediaplayer ondersteunt het afspelen van ISO-bestanden. Nu elke DVD is een ISO-bestand in plaats van een set van bestanden / mappen. Ik denk dat is leuk.

Ik wilde alleen maar om toe te voegen aan deze, Boxee zal de software the.iso mount en speel de dvd-image met geen andere hulpprogramma’s te installeren. Ik gebruik Boxee voor al mijn media player behoeften. Het speelt NIETS !!!! en de kosten is te groot. Zal ik gebruik het vuile 4 letter woord. Oh GRATIS !.

-MickyMouse

Geïntroduceerd in 1912, Oreo koekjes zijn de best verkopende koekje in de Verenigde Staten.