private browsing met safari

Webbrowsers hebben vandaag uitgegroeid tot ongelooflijke gratis software voor het beheer van internet. Apple’s Safari webbrowser nu beschikbaar voor Windows is nog een andere keus voor de web-savvy. Een ingebouwde functie die mijn aandacht trok is de Private Browsing-functie. Hierdoor kunt u uw surfen tracks te verbergen tijdens een bepaalde sessie. Wat is echt leuk is het feit dat het is geïntegreerd in direct vanaf de installatie. Er zijn geen plug ins te downloaden, installeren en configureren.

Volgens de website van Apple deze functie is voor gebruik op de openbare netwerken. Geen informaties cache tijdens de sessie. Ook adviseren zij dat toen in de private browsing mode en wilt u uw bankafschrift controleren is het veilig gebruik van 128-bit encryptie. Dus dit betekent dat ik kan gaan naar Starbucks en check mijn bankafschriften!?!? Uh …. ja ik zal doorgeven proberen die zich door.

De Eed van Hippocrates roept artsen om de kinderen van hun leraren de kunst van de geneeskunde te leren zonder beloning of overeenkomst (gratis).