preview-links en afbeeldingen in firefox op de gemakkelijke manier

Heeft u een gemakkelijke manier om een ​​voorbeeld links of afbeeldingen zonder dat u een nieuw tabblad of venster te openen wilt? Nu kunt u met de CoolPreviews extensie voor Firefox.

CoolPreviews in actie

Nadat u de extensie hebt geïnstalleerd en gestart browsing, kijk uit voor de kleine “CoolPreviews Icon” naast koppelingen wanneer u de muisaanwijzer over hen. Beweeg met uw muis over de “CoolPreviews Icon” om de “Preview Window” te openen.

De “Preview Window” zal zeer snel te openen en de webpagina die je wil om een ​​voorbeeld met schuifbalken om u te helpen navigeren weer te geven. In de rechterbovenhoek van de “Preview Window” kunt u een kleine “Lock Icon” te zien … je kan de “Preview Window ‘open te vergrendelen of te laten ontgrendeld en toegang te krijgen tot het alleen als dat nodig is.

U kunt bewegen (en het formaat) de “Preview Window” in uw browservenster. Indien u wenst kunt u de webpagina’s te bladeren in de “Preview Window” en volg de links in naar andere webpagina’s. In de volgende screenshot zie je de URL van de webpagina wordt genavigeerd in de belangrijkste browser “Status Bar”.

Voor het bekijken van foto’s alles wat je hoeft te doen is beweeg je muis over de afbeelding in kwestie en de “Preview Window” zal snel openen.

Een snelle blik op de “Status Bar Icon Menu” voor CoolPreviews … je hebt toegang tot deze menu met ofwel een links of rechts klik.

voorkeuren

Kies hoe u wilt CoolPreviews te functioneren tijdens het gebruik.

Maak eventuele wijzigingen die u wenst voor de functie “Quick Search”.

Conclusie

Als je van het idee van de mogelijkheid om een ​​voorbeeld links en afbeeldingen zonder dat u een nieuw tabblad of venster te openen, dan zult u zeker wilt deze extensie uit te proberen.

Links

Download de CoolPreviews verlenging (Mozilla Add-ons)

Download de CoolPreviews verlenging (verlenging Homepage)

Ondanks de overtuiging dat ze herinneringen van slechts enkele seconden zijn goud vis aangetoond terugroepen van training en signalen tot drie maanden na het feit.