potentieel van de wereld smerigste pc [video]

We zijn ervan overtuigd dat we een aantal stoffige PC gevallen in onze tijd gezien, maar niets dat we ooit hebben schoongemaakt produceerde de enorme omvang van de rook-bom, zoals stof dit verwaarloosde toren spuwt uit.

Dat geluid dat je hoort, over 01:15 in de video, is het geluid van de compressor motor terug te slaan op naar boven uit de druktank: ziet, een PC zo smerig de compressor schoonmaken it out nodig heeft om een ​​pauze te nemen!

[Via Geeks zijn Sexy]

Ik heb een aantal erg vies boxen schoongemaakt, maar dit kan de ergste die ik ooit heb gezien zijn.

Ik heb nog een laatste week, die erger zijn dan dit, de eigenaar was heel trots op het feit dat het de smerigste ik ooit had gezien. Je groeit aardappelen in wat naar buiten kwam. Ik moest naar huis en een douche te gaan. Ik zou te beschaamd om mijn vak te nemen om iemand te zijn als het was zo slecht.

Oh God. Je kunt beter neem me aan uw paradijs, want ik ben moe van deze ….

Ik wil geen stof, geen crashes. Gelieve de heer GOD neem me met je mee. Ik zal niet je hoeken raken.

Deze man moet zeker het dragen van een masker om zijn longen te beschermen! Gezien zijn toren is zo smerig, ik vraag me af wat de rest van zijn huis eruit ziet. Ik ga akkoord met mtech … walgelijk!

Ik heb nog een aantal vieze dan dat gezien, maar ik heb gebruikt om het te doen voor een bouwbedrijf. Ze zouden terugkomen volledig verstikt met gipsplaten stof, betonstof, bodem, en al het andere dat zweeft rond de bouw van trailers en wordt binnen gezogen. We zouden routinematig trek stof-konijntjes van de grootte van eekhoorns!

Ik denk dat de grootte van de cloud is er omdat hij met behulp van een echte compressor – niet alleen een spuitbus met perslucht.

I slechter of ongeveer hetzelfde als voor stof gezien. De computer is niet thuis systeem, maar zat in de fabrieksinstelling, zoals bouwplaats en veel vuil bewegende apparatuur of zaten in korrel lift.

Plaats een computer op de vloer in de buurt van belangrijkste deur van winkel gelegen in agrarisch gebied in het midden van Kansas, in 6 maanden de stof zou dik als die getoond worden. Ik woon in het midden van Kansas en zien weinig stofstormen.

30+ jaar reparatie en schoonmaak computers.

Big deal .. Nooit gezien een workshop computer ??

WOAH!

Het grappige is dat hij al is hij klaar was!

Zeker, veel stof, maar het koellichaam keek niet eens verstopt. En nee spider nesten of dode motten leggen overal in, dus zeker niet de ergste die ik heb schoongemaakt.

Heeft het uit te voeren voor die?

Ik werkte op een personen computer zodra dat toebehoorde aan een dame die werk deden met de hond opleiding, het inschepen, het verzorgen, enz. Het was zo verstopt dat wanneer ik het van haar busje geparkeerd in mijn oprit naar mijn werk winkel droeg het een spoor van huidschilfers van huisdieren all the way. Man deed dat pc stinken. Ik moest om te douchen en te veranderen toen ik klaar was met die POS.

25+ jaren van pc reparatie

Terwijl het werken in een internationale Computers Ltd fabriek productie System 25s ongeveer twee keer zo groot als de PC getoond, Een van onze technici chatten in een café werd gevraagd door de eigenaar van een houtbewerking molen waarom hoewel de machine werkte perfect het een fout licht had constant . Toen het kwam in de fabriek openden we het naar zaagsel verpakt in alle vier de hoeken waaronder de fans en niemand kon begrijpen hoe het werkte vinden !!

Ik vind deze hele tijd in mijn faciliteit. Box stof plus olienevels evenaart erg vies computers.

Helaas, ik heb aanzienlijk slechter schoongemaakt. Had ongeveer 25 van hen van een fabriek vloer. Het was een gesloten fabriek die toegestaan ​​roken. Er waren dode insecten, rookschade, had een paar voedingen vervangen van in brand. Ik deed al het werk, ten laste van een ton, en zei dat het onderhoud was geen aanbeveling langer. Verander vloer beleid en onmiddellijk vervangen die brandgevaar. Nooit van gehoord terug van hen. Gehoord over twee brand noodsituaties in de zes maanden die daarop volgden. De onderneming is nu verdwenen. Voor de beter denk ik.

Ben ik de enige die werd gehinderd door de hoge druk gebruikt en beperkte inspanning om te voorkomen dat het draaien van de fans? Ja, het was smerig, maar dat betekent een dergelijke brute kracht niet rechtvaardigen zonder meer voorzorgsmaatregelen worden gebruikt.

Yep, hij was nog niet klaar. De voorklep moest worden verwijderd. In mijn ervaring, is er waarschijnlijk nog een grote stof trui aan de voorkant.

Vermijd het draaien van de fans? Waarvoor? Ik maak altijd de fans draaien totdat ze maken rare geluiden! Het is leuk: D

Postscriptum Ik heb ze schoongemaakt toen ze in ieder geval dit veel stof had, maar de persoon ook gerookt, zodat het stof was aangekoekt op en oranje! ewwwwww

Dank u LadyFitzgerald, lijkt alleen maar ons meisjes kennis te nemen van de kleine dingen.

Ik weet niet of je het zou kunnen opmerken, maar de PC is minstens 10 jaar oud. Dat zou goed zijn voor de ongelooflijke hoeveelheid vuil en stof die erin had opgehoopt. Dan had aan zijn en voor een lange tijd, en, waarschijnlijk ingeslagen voor een tijdje. Het lijkt erop dat het heeft zelfs een Windows 98-toets op de top.

Het ergste zijn degenen rond rokers in woningen met kakkerlakken.

LOL had moeten bellen DE HAZMAT TEAM; Ik heb stof-konijntjes gezien, maar dat is belachelijk. Ik hoop zeker dat je het dragen van een masker, je weet nooit wat er verontreinigingen in zijn geweest. Dat ding was zuigen en het verzamelen van onzin voor een lange tijd. Stof dat zware chemische en biologische verontreinigingen die gezondheidsrisico’s kunnen vormen zou kunnen bevatten.

De slechtste die ik ooit op werkte kwam uit een bar, was het gewoon aangekoekt met stof en wat ooit het is in sigaretten.

Mijn vraag is … heb die computer draaien voordat hij schoongemaakt het uit ???

Wow, ik heb nog nooit een computer die stoffige!

Hoe zit het met het schoonmaken van de binnenkant van de 3.5 “floppy? En draag een OSHA 1 micron deeltjes masker !!!

Ik had een toen ik begon te werken waar ik ben op nu dat was gevestigd in het magazijn, het was helemaal vast op het punt kon je niet een van de componenten zien wanneer ik nam het deksel eraf. Het was door een pakstation waar veel doos stof vrijkomt dus dat is waarschijnlijk de reden waarom.

De eerste opname van de ‘rebel yell “gebruikt door Verbonden militairen van het Amerikaanse Burgeroorlog werd gemaakt door de Library of Congress bij het opnemen van interviews met oud-strijders in de jaren 1930.