pomodoroapp fuseert pomodorotechniek timing en taakbeheer

Windows: PomodoroApp combineert de effectiviteit van Pomodoro-stijl time management met de taak tracking en analyse voor een goed afgeronde tijd en taakbeheer ervaring.

De pomodorotechniek, door Fancesco Cirillo ontwikkeld in de late jaren 1980, is een eenvoudige maar effectieve time management systeem. In wezen u uw taak te selecteren, werken aan het voor 25 minuten, neem een ​​pauze van 5 minuten, opnieuw te beoordelen uw focus, start een ander 25 minuten blok, en vervolgens na vier iteraties, een 15-20 minuten pauze te nemen u. Er zijn vele, vele toepassingen rondzweven die u helpen starten, stoppen en bijhouden van uw Pomodoros, maar niet zo veel dat gecombineerd traditionele to-do lijsten en taakbeheer functies met de Pomodoro Technique.

PomodorApp voegt de twee types van time management. Ten eerste, het functioneert als een Pomodoro timer en break oppas. Ten tweede, kunt u de Pomodoro eenheden om specifieke taken toe te wijzen en zelfs uw projecten en taken te analyseren na het feit hoeveel Pomodoro blokken die u gebruikt te zien. Hij rolt de planning, tracking, en post-project analyse allemaal in één applicatie.

PomodoroApp is een Windows-only freemium applicatie. U kunt downloaden en gebruik maken van de applicatie gratis, maar je beperkt tot 100 taken-moet je nodig hebt om te beheren en bijhouden van meer dan 100 taken die u kunt de premium-versie te ontsluiten voor $ 39,99.

PomodoroApp [via Addictive Tips]

Sinds 2010 is het mogelijk is geweest om te telefoneren vanaf de bovenkant van Mt. Everest dankzij 3G door telecommunicatiebedrijf NCell geïnstalleerd; een latere toevoeging door China Mobile en Huawei Wireless Networks in 2013 een upgrade van de dekking 4G.