pok © ma go heeft volledige toegang tot uw Google-account. hier is hoe het te repareren [update]

Om te zeggen dat Pokémon GO is razend populair zou een enorme understatement. Om te zeggen dat het gebruik van uw Google-account van de app is enorm onzeker zou ook een enorme understatement. Je moet haar de toegang tot uw account aan te trekken. (Maar maak je geen zorgen, er is een manier om te blijven spelen.)

Update: Niantic heeft een patch die dit probleem verhelpt vrijgegeven. We verlaten dit artikel hier voor het nageslacht, maar zolang je de laatste versie van Pokémon GO op uw apparaat, moet u vrij zijn van de hieronder beschreven problemen zijn.

Pokémon GO is waanzinnig populair. Het is free-to-play mobiele game, door Niantic ontwikkeld in opdracht van Nintendo, en is beschikbaar voor zowel iOS en Android. In de eerste paar dagen sinds het werd uitgebracht, is gedownload miljoenen keren, omhooggeschoten tot de mobiele app charts, en kregen beleggers zoals een boost vertrouwen in Nintendo dat Nintendo voorraad steeg 7,5 miljard dollar en het bedrijf zag de grootste afzonderlijke dag stijging van de voorraadwaarde dat het gezien sinds 1983.

Wat is het probleem? De game speelt het vrij snel en los met de beveiliging van uw Google-account.

Het spel kun je ofwel een Pokémon-account (een derdenrekening uitdrukkelijk ontworpen voor de Pokémon GO en andere Pokémon spul) of aan uw Google-account gebruik maken. Bijna iedereen kiest om hun Google-account gebruiken omdat de Pokémon-account systeem krijgen sloeg met te veel verkeer.

Dat moet niet een groot probleem zijn, toch? Tal van websites kunt u uw Google-account gebruiken om referenties in plaats van het creëren van een aparte login. Maar hier is het probleem: in tegenstelling tot andere apps en websites die alleen machtigingen te grijpen voor een paar dingen, blogger Adam Reeve wees erop dat Pokémon GO volledige toegang tot uw Google-account wordt gegeven-en het duurt het zonder u zelfs te vragen.

Ja, je leest het goed: Vol. Toegang. Als gevolg hiervan, het blik, volgens Google, “zien en bijna alle informatie in uw Google-account te wijzigen” (hoewel het je wachtwoord niet kunt veranderen, je account verwijderen, of betalen met Google Wallet namens u). Wat betekent dit is zeer onduidelijk (met dank, Google), maar het is ongetwijfeld een overreach, zoals Pokémon GO bijna dat niveau van toestemming niet moeten voorschrijven. Als u wilt uw eigen account te controleren, meldt u zich bij uw Google-account en ga deze URL om uw rechten te controleren.

Tot nu toe lijkt dit probleem grotendeels invloed IOS apparaten. Hoewel er berichten circuleren over een aantal Android-apparaten worden ook getroffen, waren we niet in staat om het te repliceren op een van onze Android-apparaten, maar het is bijna zeker gebeurt met sommige telefoons. We waren in staat om consequent te repliceren op iOS.

Dus Niantic stiekem stelen van gegevens op doel? We denken dat het onwaarschijnlijk is. Het is waarschijnlijk gewoon een simpele (zij het heel erg dom) het toezicht op hun naam in plaats van iets snode. Immers, Pokémon GO onttroond de bovenste twee iOS freemium games in een kwestie van dagen. Met alleen de iOS-charts als een indicator in combinatie met een geschatte inkomen van de twee niet geplaatste teams spelen (Mobile Strike en Game of War), kunnen we veilig aannemen dat de game is naar beneden te trekken miljoenen dollars per dag. Wie moet een crimineel te zijn wanneer mensen gooien stenen van geld bij je hoofd?

Jest terzijde, laten we eens kijken naar wat je meteen moet doen en wat je moet doen om het spel te spelen als je niet kunt staan ​​om er van af.

Update: Dit artikel oorspronkelijk beweerd dat volgens Reeve, de app kan “lees uw e-mail, e-mail van uw adres, kunt u uw contacten, pak je bestanden en foto’s van Google Drive”. Terwijl het spreken aan Gizmodo, maar Reeve teruggekomen op deze en zei dat hij was niet “100 procent zeker” zijn beweringen waar waren. Ze zou heel goed zijn, maar Google’s beschrijving is zeer, zeer vaag. We hebben de bovenstaande informatie bijgewerkt om deze weer te geven. Daarnaast heeft Niantic een verklaring aan Engadget -ze uitgegeven niet ingaan op wat die rechten meebrengt, hoewel ze beweerden dat ze alleen gebruiken om toegang te krijgen tot uw gebruikersnaam en e-mailadres. Zij zullen binnenkort worden de afgifte van een oplossing die Pokémon GO’s rechten om het juiste niveau vermindert.

Zoals we in de vorige paragraaf vermeld, kunt u gemakkelijk en direct de status van de app en service-machtigingen controleren op uw Google-account. De installatie van het spel zal de aan het spel toegang niet intrekken. Je moet inloggen om de Google-account machtigingen pagina en zoek de vermelding “Pokemon Go release”. Klik erop voor een gedetailleerde weergave en vervolgens, zoals te zien in de onderstaande screenshot, klik op de grote knop “Verwijderen”.

Merk op dat wanneer we deze getest op onze Android-apparaten, hebben we niet gezien de optie Pokemon Go Laat opdagen at all. Voor zover wij weten, als je niet ziet “Pokemon Go release”, je bent niet beïnvloed door het probleem.

Op Verwijderen te klikken zal onmiddellijk de app toegang tot uw Google-account in te trekken. Zoals te verwachten, dit betekent ook dat de app zal stoppen met werken (hoewel sommige gebruikers op Twitter het vermogen om te blijven spelen na het hebben gemeld herroeping-als dat u, van harte gefeliciteerd, je geluk hebt). In onze tests, de app ofwel crasht de volgende keer dat u het opent, of vraagt ​​u zich opnieuw aanmeldt. In sommige gevallen kan je zelfs de app opnieuw te installeren om het te krijgen om te stoppen crashen, maar het is beter dan Niantic die toegang hebben tot uw gehele account.

Dit brengt ons bij onze laatste truc: het spelen, zonder afbreuk te doen aan uw primaire gooogle account.

Oke, krijgen we het. U wilt blijven spelen, maar zijn (terecht) sceptisch over het overhandigen van uw account. Hier is een kleine workaround: maak een gratis Google-account, met niets erin, en gebruik dat om te melden bij Pokémon GO.

We moeten toegeven dat we het gevoel een beetje dom om dit niet te doen in de eerste plaats, maar dit is de eerste keer dat we echt door de slechte permissies verbrand in een spel. Om een ​​brander account aan te maken, gewoon uit te loggen van uw normale Google-account op uw computer en ga daarna naar www.gmail.com aan te melden voor een account als superawesomepokemontrainer2016@gmail.com. Gebruik dat account om in te loggen op Pokémon GO en je bent golden. Het maakt niet uit hoe slecht de rekening machtigingen te blijven, kunt u doorgaan met de nogal verslavend spel te spelen zonder enige privacy zorgen.

U zal echter moeten beginnen vanaf nul, en je zult al je Pokémon te verliezen. Maar dat is een kleine prijs om te betalen. Als alternatief kunt u wachten en hopen Niantic brengt het bijwerken het oplossen van dit probleem-die hopelijk binnenkort zou moeten gebeuren.

Ik ben inloggen met mijn Google-account, maar ik kan het niet vinden “Pokemon Go release” ?! Ik gebruik nu inloggen met Google-account, en het spelen van het spel, maar “Pokemon Go Versie” is niet op de lijst.

Dit is wat er met mij gebeurd ook – als je op Android en het zien van dit, ben je het meest waarschijnlijk prima (tenzij er een soort afschuwelijke bug in het systeem van Google). Ik zal het artikel aanpassen om duidelijk te maken wat onaangetast Android-gebruikers zullen zien.

Ik heb een iPhone 6, controleerde mijn accountinstellingen google, ik zie niet in de Pokemon Go App ofwel opgelijst.

Als je Ingress gespeeld op hetzelfde apparaat, kan de Pokemon spel met behulp van de OAuth-token van het en nieuwe rechten niet aanvragen.

Zeer informeren artikel, dacht ik hetzelfde toen ik voor het eerst aanmelden. Maar mijn nieuwsgierigheid leiden mij er een of andere manier, triest.

Maar voordat ik te veel verder gaan op de app, gaf ik gedachten en toen ging ik naar mijn account setting. Ik vond het niet Pokemon Go app ofwel opgelijst. Ik hoop dat het nu veilig. Ik hoop ook zal er updates met betrekking tot dit artikel. Dank je!

PS: Sorry voor slechte Engels

De kwestie werd geïsoleerd naar iOS en slechts getroffen degenen die in het gebruik van Google ondertekend.

per een nieuwssite

Uh … Niantic Labs is een bedrijf dat eigendom is van Alphabet, die ook eigenaar is van Google. Net zo weet je.

Derik maakt een goed punt met betrekking tot de “Waar is het geld gaat!?!?”

Nintendo verdient slechts een “deel” van een omzet die kunnen uitgaan van de NEW Pokemon. Interessant, niet veel reacties die lijken een vloek over de investering aspect van het verhaal te geven. (Nog steeds leven met hun ouders, denk ik.

Don ‘t weet waar je naartoe gaat met deze uitspraak, “Niantic Labs is een bedrijf dat eigendom is van Alphabet, die ook eigenaar is van Google,” vorig jaar, maar Google gereorganiseerd zich in wezen om meer geld te verdienen.

Nou ik persoonlijk zou gaan met het feit dat als Google heeft al uw informatie, dan Alphabet heeft al uw info. Niantic Labs is in handen van Alphabet, dus bij volmacht het maakt niet uit te vreselijk veel als Niantic heeft toegang tot uw Google-account en info. Dat is meer waar ik heen ging mee.

Dit is blijkbaar vastgesteld. http://kotaku.com/pokemon-go-update-fixes-crashes-google-security-concer-1783531237?utm_campaign=Socialflow_Kotaku_Facebook&utm_source=Kotaku_Facebook&utm_medium=Socialflow

Hum … dat moment dat een bericht is gericht op iOS-gebruikers en toont android’s ~ lol

AH zo. De klassieke “double whammy”. Ze krijgen geld ….. en zij uw info.And hadden al, dus, terug naar de investering kant ervan weer …… iedereen die niet te kopen Alphabet voorraad …. of een Tech EFT met een enorme Alphabet component ontbreekt de boot. (Dat wil zeggen Vergeet Nintendo!)

IDF waarschuwt soldaten tegen nieuwe Pokemon gameThe Israel Defense Forces op donderdag een bericht naar soldaten afgegeven dat de nieuwe Pokémon spel app, Pokemon Go, is niet te worden gebruikt op militaire bases

De nieuwe smartphone spel vereist toegang tot de locatie en de camera van de spelers om voor hen om te spelen.

De 1987 komedie Three Men and a Baby werd geregisseerd door Leonard Nimoy.