personaliseren uw OneNote 2010 notebooks met achtergronden en nog veel meer

OneNote is een geweldig hulpmiddel voor het opslaan en het organiseren van uw notities en informatie, maar het kan saai zijn op zoek naar effen wit toelichting hele dag. Hier is hoe u achtergronden van uw notebooks ‘kunt aanpassen in OneNote 2010.

Standaard worden al uw nieuwe notities in OneNote een effen witte achtergrond hebben. Dit kan krijgen saai na een tijdje, dus als je wilt wat afwisseling toe te voegen, klikt u op het tabblad Beeld, klik op de knop Pagina Color en kiezen uit één van de beschikbare kleuren. Deze zien er allemaal als standaard Sticky Note of juridische pad kleuren, dus kijk erg leuk voor een notebook achtergrond.

U kunt ook hulplijnen of roosters toe te voegen aan uw notebook zodat het lijkt alsof standaard bekleed papier of ruitjespapier.

Hier is onze volledig op maat gemaakte notebook, die ziet er net als een standaard gele juridische pad, behalve dat het op uw scherm en breidt zo veel noten vast te houden als u toevoegt. OneNote zal uw tekst opgesteld met de lijnen op de notebook ook, die ziet er erg mooi te houden.

Helaas heeft het OneNote webapp niet ondersteunt achtergrond kleuren en lijnen, dus als u uw notebooks online bewerken ze zullen gewoon wit zijn als voorheen. Echter, als je het synchroniseren met een andere computer met OneNote, dan is je achtergrond en lijnen zal terugkomen, net als je ze oorspronkelijk in OneNote.

Wilt u uw notebook meer aanpassen? OneNote kunt u een afbeelding instellen als achtergrond ook. Om dit te doen, in de eerste plaats een afbeelding in uw notebook. Zorg ervoor dat u een groot beeld, bij voorkeur de grootte die je zou kunnen gebruiken voor een desktop wallpaper, want het zal nodig hebben om de hele notitie te best uit te zien vullen invoegen.

Standaard wordt het beeld in een nieuw tekstvak segment worden ingebracht. Selecteer de afbeelding en sleep deze naar de belangrijkste witte gebied van de notebook in te stellen als achtergrond.

Strek de afbeelding om uw notebook te dekken, klik met de rechtermuisknop op de afbeelding en selecteer Set Picture als Achtergrond.

Nu kunt u uw notebook gebruiken als normaal, behalve nu heb je een mooie achtergrond achter uw notities te hebben. Als de afbeelding was niet erg groot is, kan de notebook terug naar wit te schakelen als je naar beneden scrollt, dus je kon een achtergrond kleur die de achtergrond vormt een aanvulling op en dus het ziet er altijd consequent in te stellen.

Verrassend, hoewel de OneNote webapp werkt niet met de achtergrond kleuren en lijnen, toont het achtergrondafbeeldingen prima. Zodat uw nieuwe elegante noten zullen er hetzelfde uitzien op uw bureaublad of in de cloud!

OneNote is een geweldig hulpmiddel voor het maken van aantekeningen, en nu je notities kunt stijlvol uitzien ook. Als u wilt nog meer met OneNote doen, kijk naar sommige van onze andere recente artikelen over hoe je deze tool kunt zetten om je te helpen gelijke tred te houden met al uw informatie.

Beginner Geek: Aan de slag met OneNote 2010

Sync OneNote 2010 naar Office Live for Editing Anywhere

Import Evernote-bestanden in MS OneNote 2010

Sla uw OneNote 2010-documenten naar verschillende bestandsformaten

OCR alles met OneNote 2007 en 2010

Bereken Eenvoudige Math snel in OneNote

Hoe maak je differnt kleur toe te voegen aan een pagina, anders dan een standaard?

Het lied van de blauwe vinvissen is de verdieping in tonale frequentie al jaren en er is geen bevestigde verklaring waarom.